| Prihlaska -Elf druid | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Baltazar Borec
Poeet p?íspivku : 239 Age : 36 Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Prihlaska -Elf druid Wed Aug 22, 2007 2:31 am | |
| Zdravím, jmenuji se Martin a jsem z Brna a je mi 19 let... Na Endor jsem přešel z kelevaru, kde jsem hral 5let, asi před měsícem. Za tu dobu jsem naexpil elf druida na 16 lvl a teď hledám guildu kde budou aktivní a ochotní lidi... jako moje dalsi postavy stoji snad za zminku jen rogue(7) - na opnuti pokladu, ranger(5) - na luštění map, mag(6) - jen na psaní rekalu a 2 crafti za které moc nehrám. Řekl bych že jsem celkem aktivní, spolehlivej a občas vybušnej človek... moje zkusenosti z endorem nejsou moc dobre ale rad a rychle se ucim. Z ToS znám asi jen Imhotema, ale rád poznám nové lidi. Moje icq je 282 - 393 - 282... piste i do offu. btw umim dobre scriptit v yoku | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: Prihlaska -Elf druid Wed Aug 22, 2007 4:05 am | |
| Hey kelevar to znam :-) urcite to bylo hnusny pkcko co zabijelo neviny krafty v dole a kdyz zacaly delat sankce tak sel na endor kazdopande... Druid-Elf? Tenhle typan bude asi pvper co ? :-) ja bych ho vzal. Lvl se doexpi. A drujdu neni nikdy dost. (vecinou vystacim za dva)... Jsem PRO prijeti | |
|
| |
Elfias Zaučený
Poeet p?íspivku : 35 Registration date : 21. 06. 07
| Předmět: Re: Prihlaska -Elf druid Wed Aug 22, 2007 4:43 am | |
| - Derujd napsal:
- Hey kelevar to znam :-) urcite to bylo hnusny pkcko co zabijelo neviny krafty v dole a kdyz zacaly delat sankce tak sel na endor kazdopande... Druid-Elf? Tenhle typan bude asi pvper co ? :-) ja bych ho vzal. Lvl se doexpi. A drujdu neni nikdy dost. (vecinou vystacim za dva)...
Jsem PRO prijeti Derujde, mohl bych vedět jaky level mas na druidovi a skilly, kdyz jsi tak ubah a vystačíš za dva? | |
|
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: Prihlaska -Elf druid Wed Aug 22, 2007 9:57 am | |
| Zdar no ncm ncm, potřebujem už spíše lidi tak min 18+ ,popřemýšlim o tobě | |
|
| |
JackOneill Borec
Poeet p?íspivku : 177 Age : 37 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: JackOneill-Stargate-Mercenary 21 lvl Wed Aug 22, 2007 12:30 pm | |
| - Baltazar napsal:
- Zdravím, jmenuji se Martin a jsem z Brna a je mi 19 let... Na Endor jsem přešel z kelevaru, kde jsem hral 5let, asi před měsícem. Za tu dobu jsem naexpil elf druida na 16 lvl a teď hledám guildu kde budou aktivní a ochotní lidi... jako moje dalsi postavy stoji snad za zminku jen rogue(7) - na opnuti pokladu, ranger(5) - na luštění map, mag(6) - jen na psaní rekalu a 2 crafti za které moc nehrám. Řekl bych že jsem celkem aktivní, spolehlivej a občas vybušnej človek... moje zkusenosti z endorem nejsou moc dobre ale rad a rychle se ucim. Z ToS znám asi jen Imhotema, ale rád poznám nové lidi. Moje icq je 282 - 393 - 282... piste i do offu.
btw umim dobre scriptit v yoku kdyz bude treba pomuzu vyexpit sem pro prijeti do gildy fakt se druidi hodi ToS 4ever | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Prihlaska -Elf druid Wed Aug 22, 2007 1:21 pm | |
| - Derujd napsal:
- Hey kelevar to znam :-) urcite to bylo hnusny pkcko co zabijelo neviny krafty v dole a kdyz zacaly delat sankce tak sel na endor....
Pk jsem byl :-D ale byl jsem fer pvp, tzn pvp na "pvp mistech" a ne zadnej "miner killer" :-D - Derujd napsal:
- Druid-Elf? Tenhle typan bude asi pvper co ? :-)
Umim dobre kel pvp, ale pvp tady je o dost jiny a hlavne kdyz jsem tudle postavu zakladal tak jsem vedel uplny kulovy o tom co umi ktera rasa =D ale ano casem snad pvp pojedu | |
|
| |
Rokato1 Nováček
Poeet p?íspivku : 16 Registration date : 13. 08. 07
| Předmět: Re: Prihlaska -Elf druid Wed Aug 22, 2007 10:47 pm | |
| za mnesic vyexpi 16 lvl a nejake postavi na vic ,o je docela akcni clovicek.jsem PRO | |
|
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: Prihlaska -Elf druid Wed Aug 22, 2007 10:49 pm | |
| Zkusíme tě někde v dungu a uvidíme , buď na ICQ a hoď si mě a derujda do visible listu ... | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Prihlaska -Elf druid Wed Aug 22, 2007 11:14 pm | |
| - Gobi napsal:
- Zkusíme tě někde v dungu a uvidíme , buď na ICQ a hoď si mě a derujda do visible listu ...
chtel jsem jit dnes... ale bohuzel jsem musel nutne odjed :'( chtel bych se zeptat kdy chodite dung? presneji estli mate treba kazdej den v 21:00 sraz a jdete.. nebo je to nahodne. | |
|
| |
Derujd Naučený
| Předmět: Re: Prihlaska -Elf druid Thu Aug 23, 2007 12:29 am | |
| Problem je v tom ze dung pokud se nerekne dnes ve 20:00 se chodej jak se komu chce a podle toho kolik je lidi ale nemusis se bat pokud tu budes, budu tu ja gobi a par lidi urcite nekam zajdem (ja a gobi jsme tu furt).... | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Prihlaska -Elf druid Thu Aug 23, 2007 1:57 am | |
| - Derujd napsal:
- Problem je v tom ze dung pokud se nerekne dnes ve 20:00 se chodej jak se komu chce a podle toho kolik je lidi ale nemusis se bat pokud tu budes, budu tu ja gobi a par lidi urcite nekam zajdem (ja a gobi jsme tu furt)....
ok to je dobre... protoze ja schanim porad nekoho na dung :-D | |
|
| |
Derujd Naučený
| Předmět: Re: Prihlaska -Elf druid Thu Aug 23, 2007 5:07 am | |
| Je to nejvic v poho clovek, navic v dungu se chova uplne vyborne.. On je presne clovek jaky potrebujem. (navic uz nebudu muset lootit hura ) | |
|
| |
Baltazar Borec
| |
| |
Elfi Valecnik Nováček
Poeet p?íspivku : 20 Age : 30 Registration date : 16. 08. 07
| Předmět: Re: Prihlaska -Elf druid Thu Aug 23, 2007 4:39 pm | |
| | |
|
| |
Gobi Skučil
| Předmět: Re: Prihlaska -Elf druid Sat Aug 25, 2007 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Prihlaska -Elf druid | |
| |
|
| |
| Prihlaska -Elf druid | |
|