Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Prihlaska -Elf druid

Goto down 
+3
Elfias
Derujd
Baltazar
7 posters
AutorZpráva
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 22. 08. 07

Prihlaska -Elf druid Empty
PříspěvekPředmět: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeWed Aug 22, 2007 2:31 am

Zdravím, jmenuji se Martin a jsem z Brna a je mi 19 let... Na Endor jsem přešel z kelevaru, kde jsem hral 5let, asi před měsícem. Za tu dobu jsem naexpil elf druida na 16 lvl a teď hledám guildu kde budou aktivní a ochotní lidi... jako moje dalsi postavy stoji snad za zminku jen rogue(7) - na opnuti pokladu, ranger(5) - na luštění map, mag(6) - jen na psaní rekalu a 2 crafti za které moc nehrám. Řekl bych že jsem celkem aktivní, spolehlivej a občas vybušnej človek... moje zkusenosti z endorem nejsou moc dobre ale rad a rychle se ucim. Z ToS znám asi jen Imhotema, ale rád poznám nové lidi. Moje icq je 282 - 393 - 282... piste i do offu.
btw umim dobre scriptit v yoku Laughing
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeWed Aug 22, 2007 4:05 am

Hey kelevar to znam :-) urcite to bylo hnusny pkcko co zabijelo neviny krafty v dole a kdyz zacaly delat sankce tak sel na endor kazdopande... Druid-Elf? Tenhle typan bude asi pvper co ? :-) ja bych ho vzal. Lvl se doexpi. A drujdu neni nikdy dost. (vecinou vystacim za dva)...
Jsem PRO prijeti
Návrat nahoru Goto down
Elfias
Zaučený
Zaučený
Elfias

Poeet p?íspivku : 35
Registration date : 21. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeWed Aug 22, 2007 4:43 am

Derujd napsal:
Hey kelevar to znam :-) urcite to bylo hnusny pkcko co zabijelo neviny krafty v dole a kdyz zacaly delat sankce tak sel na endor kazdopande... Druid-Elf? Tenhle typan bude asi pvper co ? :-) ja bych ho vzal. Lvl se doexpi. A drujdu neni nikdy dost. (vecinou vystacim za dva)...
Jsem PRO prijeti

Derujde, mohl bych vedět jaky level mas na druidovi a skilly, kdyz jsi tak ubah a vystačíš za dva? Wink
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeWed Aug 22, 2007 9:57 am

Zdar no ncm ncm, potřebujem už spíše lidi tak min 18+ ,popřemýšlim o tobě confused
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

PříspěvekPředmět: JackOneill-Stargate-Mercenary 21 lvl   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeWed Aug 22, 2007 12:30 pm

Baltazar napsal:
Zdravím, jmenuji se Martin a jsem z Brna a je mi 19 let... Na Endor jsem přešel z kelevaru, kde jsem hral 5let, asi před měsícem. Za tu dobu jsem naexpil elf druida na 16 lvl a teď hledám guildu kde budou aktivní a ochotní lidi... jako moje dalsi postavy stoji snad za zminku jen rogue(7) - na opnuti pokladu, ranger(5) - na luštění map, mag(6) - jen na psaní rekalu a 2 crafti za které moc nehrám. Řekl bych že jsem celkem aktivní, spolehlivej a občas vybušnej človek... moje zkusenosti z endorem nejsou moc dobre ale rad a rychle se ucim. Z ToS znám asi jen Imhotema, ale rád poznám nové lidi. Moje icq je 282 - 393 - 282... piste i do offu.
btw umim dobre scriptit v yoku Laughing
kdyz bude treba pomuzu vyexpit sem pro prijeti do gildy fakt se druidi hodi Smile

ToS 4ever
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeWed Aug 22, 2007 1:21 pm

Derujd napsal:
Hey kelevar to znam :-) urcite to bylo hnusny pkcko co zabijelo neviny krafty v dole a kdyz zacaly delat sankce tak sel na endor....

Pk jsem byl :-D ale byl jsem fer pvp, tzn pvp na "pvp mistech" a ne zadnej "miner killer" :-D

Derujd napsal:
Druid-Elf? Tenhle typan bude asi pvper co ? :-)

Umim dobre kel pvp, ale pvp tady je o dost jiny Wink a hlavne kdyz jsem tudle postavu zakladal tak jsem vedel uplny kulovy o tom co umi ktera rasa =D ale ano casem snad pvp pojedu Wink
Návrat nahoru Goto down
Rokato1
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 13. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeWed Aug 22, 2007 10:47 pm

za mnesic vyexpi 16 lvl a nejake postavi na vic ,o je docela akcni clovicek.jsem PRO
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeWed Aug 22, 2007 10:49 pm

Zkusíme tě někde v dungu a uvidíme Wink , buď na ICQ a hoď si mě a derujda do visible listu ...
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeWed Aug 22, 2007 11:14 pm

Gobi napsal:
Zkusíme tě někde v dungu a uvidíme Wink , buď na ICQ a hoď si mě a derujda do visible listu ...
chtel jsem jit dnes... ale bohuzel jsem musel nutne odjed :'( chtel bych se zeptat kdy chodite dung? presneji estli mate treba kazdej den v 21:00 sraz a jdete.. nebo je to nahodne.
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeThu Aug 23, 2007 12:29 am

Problem je v tom ze dung pokud se nerekne dnes ve 20:00 se chodej jak se komu chce a podle toho kolik je lidi ale nemusis se bat pokud tu budes, budu tu ja gobi a par lidi urcite nekam zajdem (ja a gobi jsme tu furt)....
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeThu Aug 23, 2007 1:57 am

Derujd napsal:
Problem je v tom ze dung pokud se nerekne dnes ve 20:00 se chodej jak se komu chce a podle toho kolik je lidi ale nemusis se bat pokud tu budes, budu tu ja gobi a par lidi urcite nekam zajdem (ja a gobi jsme tu furt)....

ok Wink to je dobre... protoze ja schanim porad nekoho na dung :-D
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeThu Aug 23, 2007 5:07 am

Je to nejvic v poho clovek, navic v dungu se chova uplne vyborne..
On je presne clovek jaky potrebujem. (navic uz nebudu muset lootit hura Very Happy )
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeThu Aug 23, 2007 5:22 am

Derujd napsal:
Je to nejvic v poho clovek, navic v dungu se chova uplne vyborne..
On je presne clovek jaky potrebujem. (navic uz nebudu muset lootit hura Very Happy )

hh dik .-D ale ty vole... sem vazil fakt mrte s tema podelanejma kuzema :-D ale byla sranda Wink
Návrat nahoru Goto down
Elfi Valecnik
Nováček
Nováček
Elfi Valecnik

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 16. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeThu Aug 23, 2007 4:39 pm

Veteran ja sem PRO
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitimeSat Aug 25, 2007 2:09 pm

Přijat, LOCK
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf druid   Prihlaska -Elf druid Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prihlaska -Elf druid
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Stomel - druid