| Prihlaska | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Pit drtic Nováček
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 25. 08. 07
| Předmět: Prihlaska Sat Aug 25, 2007 11:18 pm | |
| Zdravim vas vsechny cleny teto guildy..... Mam ranga uroven 19-20 jmenuje se Pit drtic hlav... Byl jsem u guildy cult,domov a element,ale jak jste si vsimli tak nikdo od nas uz nehraje....A to je velka skoda ,protoze domov mel moc dobrych lidi...Chci se bavit u hry a chodit dungy a neco delat....A to mi ted posledni dobou domov moc neumoznuje....Proto chci kvam...
V realu je mi 17... No ultimu hraju tak 4-5 let.... Nejake jinaci konicky nemam nejak... | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: Prihlaska Sat Aug 25, 2007 11:27 pm | |
| Ahoj Pite, my se uz zname parkrat jsem s tebou byl v dungu... a myslim si svoje. Ale jednou jsi se zminil ze jsi byl jeden z nejlepsich pvperu na nejakem servru myslim na Antarii nebo tak... Takze nebudes stracenej pripad. Jen te to musime naucit kazdopadne jsem s tebou dung byl a zkouskou by jsi neprosel. Mozna BUDU mit trpelivost a spolecne s elf warriorem vas se budu snazit naucit principy... na forku mate napsany co se od rangy ceka.. Kazdopadne pro expeni jsme fajn parta ale hledame schopne lidi. Jme zvykli rici neco jednou a to plati! | |
|
| |
Grewen Zaučený
Poeet p?íspivku : 26 Registration date : 31. 07. 07
| Předmět: Re: Prihlaska Sun Aug 26, 2007 1:51 pm | |
| - Derujd napsal:
- Ahoj Pite, my se uz zname parkrat jsem s tebou byl v dungu... a myslim si svoje. Ale jednou jsi se zminil ze jsi byl jeden z nejlepsich pvperu na nejakem servru myslim na Antarii nebo tak... Takze nebudes stracenej pripad. Jen te to musime naucit kazdopadne jsem s tebou dung byl a zkouskou by jsi neprosel. Mozna BUDU mit trpelivost a spolecne s elf warriorem vas se budu snazit naucit principy... na forku mate napsany co se od rangy ceka..
Kazdopadne pro expeni jsme fajn parta ale hledame schopne lidi. Jme zvykli rici neco jednou a to plati! Cau Drtici Ja bych este skusil snim jeden dung a uvidime ale jak rikal Derujd ze umi pvp tak pvper se hodi | |
|
| |
Pit drtic Nováček
| Předmět: Re: Prihlaska Sun Aug 26, 2007 2:30 pm | |
|
No totym shardu jeste moc neovladam pvp pokud najdu nejakeho dobreho ucitala tak se naucim rychle...
| |
|
| |
Grewen Zaučený
Poeet p?íspivku : 26 Registration date : 31. 07. 07
| Předmět: Re: Prihlaska Sun Aug 26, 2007 4:45 pm | |
| - Pit drtic napsal:
No totym shardu jeste moc neovladam pvp pokud najdu nejakeho dobreho ucitala tak se naucim rychle... HH jako ja ja sem smiroval barta v herne a jak si to prasi na pvp tak pvp trochu davam | |
|
| |
JackOneill Borec
Poeet p?íspivku : 177 Age : 37 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: JackOneill-Stargate-Mercenary-21 lvl Sun Aug 26, 2007 5:10 pm | |
| - Pit drtic napsal:
- Zdravim vas vsechny cleny teto guildy.....
Mam ranga uroven 19-20 jmenuje se Pit drtic hlav... Byl jsem u guildy cult,domov a element,ale jak jste si vsimli tak nikdo od nas uz nehraje....A to je velka skoda ,protoze domov mel moc dobrych lidi...Chci se bavit u hry a chodit dungy a neco delat....A to mi ted posledni dobou domov moc neumoznuje....Proto chci kvam...
V realu je mi 17... No ultimu hraju tak 4-5 let.... Nejake jinaci konicky nemam nejak... Caw Pite koukam ze u Elementu te to nebavilo a ze sme ti padli do oka hmm vyskousime te v dungu a uvidime :D ToS 4ever | |
|
| |
Sirix Naučený
Poeet p?íspivku : 55 Age : 34 Registration date : 21. 07. 07
| Předmět: Re: Prihlaska Mon Aug 27, 2007 10:18 pm | |
| zdravim. muzu dotaz? duvod odchodu Elememntu byl.....? | |
|
| |
Pit drtic Nováček
| Předmět: Re: Prihlaska Tue Aug 28, 2007 12:40 am | |
| - Sirix napsal:
- zdravim. muzu dotaz? duvod odchodu Elememntu byl.....?
Jak jsme se svami rozdelili tak je to totalne mrtve jako u domova ... Kvuli temu jsem odesel z domova.... | |
|
| |
Sirix Naučený
Poeet p?íspivku : 55 Age : 34 Registration date : 21. 07. 07
| Předmět: Re: Prihlaska Tue Aug 28, 2007 2:05 pm | |
| - Pit drtic napsal:
- Sirix napsal:
- zdravim. muzu dotaz? duvod odchodu Elememntu byl.....?
Jak jsme se svami rozdelili tak je to totalne mrtve jako u domova ... Kvuli temu jsem odesel z domova.... aha takze pokud to dobre chapu tak Element potrebuje ke svymu hrani spojence . PRO | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| |
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: Prihlaska Mon Sep 03, 2007 8:19 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Prihlaska | |
| |
|
| |
| Prihlaska | |
|