Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Prihlaska

Goto down 
+2
Derujd
Pit drtic
6 posters
AutorZpráva
Pit drtic
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 25. 08. 07

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Prihlaska   Prihlaska Icon_minitimeSat Aug 25, 2007 11:18 pm

Zdravim vas vsechny cleny teto guildy.....
Mam ranga uroven 19-20 jmenuje se Pit drtic hlav...
Byl jsem u guildy cult,domov a element,ale jak jste si vsimli tak nikdo od nas uz nehraje....A to je velka skoda ,protoze domov mel moc dobrych lidi...Chci se bavit u hry a chodit dungy a neco delat....A to mi ted posledni dobou domov moc neumoznuje....Proto chci kvam...

V realu je mi 17...
No ultimu hraju tak 4-5 let....
Nejake jinaci konicky nemam nejak...
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska Icon_minitimeSat Aug 25, 2007 11:27 pm

Ahoj Pite, my se uz zname parkrat jsem s tebou byl v dungu... a myslim si svoje. Ale jednou jsi se zminil ze jsi byl jeden z nejlepsich pvperu na nejakem servru myslim na Antarii nebo tak... Takze nebudes stracenej pripad. Jen te to musime naucit kazdopadne jsem s tebou dung byl a zkouskou by jsi neprosel. Mozna BUDU mit trpelivost a spolecne s elf warriorem vas se budu snazit naucit principy... na forku mate napsany co se od rangy ceka..
Kazdopadne pro expeni jsme fajn parta ale hledame schopne lidi. Jme zvykli rici neco jednou a to plati!
Návrat nahoru Goto down
Grewen
Zaučený
Zaučený

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 31. 07. 07

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska Icon_minitimeSun Aug 26, 2007 1:51 pm

Derujd napsal:
Ahoj Pite, my se uz zname parkrat jsem s tebou byl v dungu... a myslim si svoje. Ale jednou jsi se zminil ze jsi byl jeden z nejlepsich pvperu na nejakem servru myslim na Antarii nebo tak... Takze nebudes stracenej pripad. Jen te to musime naucit kazdopadne jsem s tebou dung byl a zkouskou by jsi neprosel. Mozna BUDU mit trpelivost a spolecne s elf warriorem vas se budu snazit naucit principy... na forku mate napsany co se od rangy ceka..
Kazdopadne pro expeni jsme fajn parta ale hledame schopne lidi. Jme zvykli rici neco jednou a to plati!

Cau Drtici lol! Ja bych este skusil snim jeden dung a uvidime ale jak rikal Derujd ze umi pvp tak pvper se hodi pig
Návrat nahoru Goto down
Pit drtic
Nováček
Nováček

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska Icon_minitimeSun Aug 26, 2007 2:30 pm

No totym shardu jeste moc neovladam pvp pokud najdu nejakeho dobreho ucitala tak se naucim rychle...
Návrat nahoru Goto down
Grewen
Zaučený
Zaučený

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 31. 07. 07

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska Icon_minitimeSun Aug 26, 2007 4:45 pm

Pit drtic napsal:

No totym shardu jeste moc neovladam pvp pokud najdu nejakeho dobreho ucitala tak se naucim rychle...

HH jako ja ja sem smiroval barta v herne a jak si to prasi na pvp tak pvp trochu davam albino
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: JackOneill-Stargate-Mercenary-21 lvl   Prihlaska Icon_minitimeSun Aug 26, 2007 5:10 pm

Pit drtic napsal:
Zdravim vas vsechny cleny teto guildy.....
Mam ranga uroven 19-20 jmenuje se Pit drtic hlav...
Byl jsem u guildy cult,domov a element,ale jak jste si vsimli tak nikdo od nas uz nehraje....A to je velka skoda ,protoze domov mel moc dobrych lidi...Chci se bavit u hry a chodit dungy a neco delat....A to mi ted posledni dobou domov moc neumoznuje....Proto chci kvam...

V realu je mi 17...
No ultimu hraju tak 4-5 let....
Nejake jinaci konicky nemam nejak...
Caw Pite koukam ze u Elementu te to nebavilo a ze sme ti padli do oka hmm vyskousime te v dungu a uvidime Very Happy:D

ToS 4ever
Návrat nahoru Goto down
Sirix
Naučený
Naučený
Sirix

Poeet p?íspivku : 55
Registration date : 21. 07. 07

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska Icon_minitimeMon Aug 27, 2007 10:18 pm

zdravim.Smile muzu dotaz? duvod odchodu Elememntu byl.....?
Návrat nahoru Goto down
Pit drtic
Nováček
Nováček

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska Icon_minitimeTue Aug 28, 2007 12:40 am

Sirix napsal:

Jak jsme se svami rozdelili tak je to totalne mrtve jako u domova ... Kvuli temu jsem odesel z domova....
Návrat nahoru Goto down
Sirix
Naučený
Naučený
Sirix

Poeet p?íspivku : 55
Registration date : 21. 07. 07

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska Icon_minitimeTue Aug 28, 2007 2:05 pm

Pit drtic napsal:
Sirix napsal:

Jak jsme se svami rozdelili tak je to totalne mrtve jako u domova ... Kvuli temu jsem odesel z domova....

aha takze pokud to dobre chapu tak Element potrebuje ke svymu hrani spojence Razz .

PRO
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska Icon_minitimeMon Sep 03, 2007 4:37 pm

Sirix napsal:
Pit drtic napsal:
Sirix napsal:

aha takze pokud to dobre chapu tak Element potrebuje ke svymu hrani spojence Razz .

PRO
De o to ze v elementu jsou 4 lidi a dva z toho hrajou :-( protoze zbyli dva "nechtej" snama do dungu..
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska Icon_minitimeMon Sep 03, 2007 8:19 pm

zkusíme ťa pite :-)
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Sponsored content

Prihlaska Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska   Prihlaska Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prihlaska
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prihlaska