| Lone Druid | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Lone Druid Zaučený
Poeet p?íspivku : 33 Registration date : 13. 11. 07
| Předmět: Lone Druid Tue Nov 13, 2007 5:28 pm | |
| 1, Lone Druid - Druid - 26lvl 2, PK Akuma, ostatní nestojí za řeč 3, Ultimu hraju hodne dlouho a na Endoru poměrně taky- možná už i pár let s pauzama 4, O mojí pověsti nevim mnoho, vlastně ani nevim jestli ňákou mám Občas zaprasim ale to jenom když se opravdu hodně nudim, v celkovém hledisku hraju slusně, aspoň teda doufám, určitě nepatřim k hráčům co kradou gp nebo itemy. 5, Když tu na Endoru začínali SL tak sem běhal snima ale to bylo ještě s úplně jinýma postavama které sem později smazal, Byl jsem v HoB odešel jsem pro neaktivitu guildy, pak jsem hrál s CoM ale v guilde jsem u nich nebyl, jen na mapě. A pak jsem byl na mapě s Dragons. 6, Podmínky pro přijetí momentálně moc nesplňuji jelikož už delší dobu nemám vlastní počítač a musim hrát od mámy z pomalýho notebooku takže nemůžu nainstalovat TS nebo ventrilo, nejsem si jist jestli tohle PC po změně POLu ustojí Mapu ale snad jo 7, Je mě 19 let, jsem z Prahy, Studuju střední průmyslovou školu stavební... Do guildy ToS chci jít protože momentálně guildu nemám a chci vyzkoušet zase novou, chci zase jednou poznat nový lidi a doexpit drujda na 27 lvl abych byl sněžnej medvídek a také kvůli super člověku: Pekkimu kterýho už z UO znám delší dobu a je to skoro jedinej člověk z Endoru kterému naprosto věřim. | |
|
| |
Baltazar Borec
Poeet p?íspivku : 239 Age : 36 Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Lone Druid Tue Nov 13, 2007 5:32 pm | |
| - Lone Druid napsal:
- ....
Pk\exps hunter :-D znam ho chvilu ale sranda s nim je... v dungu se chovat umi i kdyz bez toho vt jede trosku solo :-) Jednoznacne PRO | |
|
| |
Pekki Naučený
Poeet p?íspivku : 51 Age : 40 Registration date : 04. 10. 07
| Předmět: Re: Lone Druid Tue Nov 13, 2007 5:53 pm | |
| Co dodat asi nej kámoš se strykem,baltem a rikym na endoru. hodně mě naučil a důvěřuji mu, balte tobě se hodí na pk, a v dungu je sice kamikadze ale ne s účinkem smrti, jako třeba hadrasmatra. 100%PRO | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Lone Druid Tue Nov 13, 2007 6:38 pm | |
| | |
|
| |
Deiotaros Naučený
Poeet p?íspivku : 83 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Lone Druid Tue Nov 13, 2007 8:23 pm | |
| - Baltazar napsal:
- Ja sem taky za druida kamikadze :-D aspon bude sranda :-P co ti vymlati dung rychleji nez 2 selfsuicider-bearove
no přece.. 3 | |
|
| |
Riki Naučený
Poeet p?íspivku : 96 Age : 54 Registration date : 24. 06. 07
| Předmět: Re: Lone Druid Tue Nov 13, 2007 8:43 pm | |
| | |
|
| |
Lone Druid Zaučený
Poeet p?íspivku : 33 Registration date : 13. 11. 07
| Předmět: Re: Lone Druid Tue Nov 13, 2007 9:35 pm | |
| Jo ještě jsem si vzpoměl na jednu mojí negativní vlastnost dneska Sem často při akcích dost nervní a občas upustim i náký sprostý slovo když se mě nezdá, že to nefunguje tak jak by mělo. Pak se většinou sklidnim ale náký věci mě dost dokážou naštvat ( i když je to jen hra takže to nechápu). Viz. moje chování v těhle situacích videli lidi co semnou šli dneska troll a pak Spider. Prostě mě dožíraj věci jako že si člověk co de dung zapomene bandy nebo hypna nebo prostě nebojuje nebo píše do hry ka mse jde. Týhle vlastnosti se už asi nezbavim, musí to prostě všechno klapat a pak sem klidenj třeba jako ty anděli co sme šli myslim předevčírem.... Myslel sem že byste tohle měli vědět abyste pak nebyli překvapený. Ale asi je to jenom tim že jak to hraju dlouho takže se nedokážu vcítit do hráčů co to hrajou o poznání kradší dobu takže pro ně některé věci nejsou samozdřejmostí. Snad ste to co sem napsal pochopili radši to po sobě nebudu číst protože si nejsem jistej jestli bych se znova pochopil to co sem napsal. Prostě jsem se tady ňák snažil vyjádřit myšlenky ale nevim jestli se mě to povedlo ( psaní mě moc nejde). Ježis už to zase moc rozepisuju blbostma sry... | |
|
| |
Baltazar Borec
| |
| |
Pekki Naučený
Poeet p?íspivku : 51 Age : 40 Registration date : 04. 10. 07
| Předmět: Re: Lone Druid Wed Nov 14, 2007 7:20 am | |
| co dodat. lidi co sem berem jsou kolem 17 lvl a to už prostě musej znát. nás s baltem taky štve že se řekne třeba v půl tam a tam a je to až za hodinu potom, takže s tebou lone naprosto souhlasím, i když tu chybu dělám taky , třeba ty hypna občas zapomenu. | |
|
| |
Baltazar Borec
| |
| |
Riki Naučený
Poeet p?íspivku : 96 Age : 54 Registration date : 24. 06. 07
| Předmět: Re: Lone Druid Thu Nov 15, 2007 3:08 am | |
| Prijat dnes LOCK | |
|
| |