Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Lone Druid

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Lone Druid
Zaučený
Zaučený
Lone Druid

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 13. 11. 07

Lone Druid Empty
PříspěvekPředmět: Lone Druid   Lone Druid Icon_minitimeTue Nov 13, 2007 5:28 pm

1, Lone Druid - Druid - 26lvl
2, PK Akuma, ostatní nestojí za řeč
3, Ultimu hraju hodne dlouho a na Endoru poměrně taky- možná už i pár let s pauzama
4, O mojí pověsti nevim mnoho, vlastně ani nevim jestli ňákou mám Smile Občas zaprasim ale to jenom když se opravdu hodně nudim, v celkovém hledisku hraju slusně, aspoň teda doufám, určitě nepatřim k hráčům co kradou gp nebo itemy.
5, Když tu na Endoru začínali SL tak sem běhal snima ale to bylo ještě s úplně jinýma postavama které sem později smazal, Byl jsem v HoB odešel jsem pro neaktivitu guildy, pak jsem hrál s CoM ale v guilde jsem u nich nebyl, jen na mapě. A pak jsem byl na mapě s Dragons.
6, Podmínky pro přijetí momentálně moc nesplňuji jelikož už delší dobu nemám vlastní počítač a musim hrát od mámy z pomalýho notebooku takže nemůžu nainstalovat TS nebo ventrilo, nejsem si jist jestli tohle PC po změně POLu ustojí Mapu ale snad jo Smile
7, Je mě 19 let, jsem z Prahy, Studuju střední průmyslovou školu stavební...
Do guildy ToS chci jít protože momentálně guildu nemám a chci vyzkoušet zase novou, chci zase jednou poznat nový lidi a doexpit drujda na 27 lvl abych byl sněžnej medvídek a také kvůli super člověku: Pekkimu kterýho už z UO znám delší dobu a je to skoro jedinej člověk z Endoru kterému naprosto věřim.
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 22. 08. 07

Lone Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Lone Druid   Lone Druid Icon_minitimeTue Nov 13, 2007 5:32 pm

Lone Druid napsal:
....

Pk\exps hunter :-D znam ho chvilu Wink ale sranda s nim je... v dungu se chovat umi Wink i kdyz bez toho vt jede trosku solo :-)

Jednoznacne PRO
Návrat nahoru Goto down
Pekki
Naučený
Naučený
Pekki

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 04. 10. 07

Lone Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Lone Druid   Lone Druid Icon_minitimeTue Nov 13, 2007 5:53 pm

Co dodat asi nej kámoš se strykem,baltem a rikym na endoru. hodně mě naučil a důvěřuji mu, balte tobě se hodí na pk, a v dungu je sice kamikadze ale ne s účinkem smrti, jako třeba hadrasmatra. 100%PRO
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Lone Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Lone Druid   Lone Druid Icon_minitimeTue Nov 13, 2007 6:38 pm

Pekki napsal:
Co dodat asi nej kámoš se strykem,baltem a rikym na endoru.
Dik Embarassed
Pekki napsal:
a v dungu je sice kamikadze ale ne s účinkem smrti, jako třeba hadrasmatra.
Ja sem taky za druida kamikadze :-D aspon bude sranda :-P co ti vymlati dung rychleji nez 2 selfsuicider-bearove cheers santa
Edit: s dobrym pristem lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
Deiotaros
Naučený
Naučený
Deiotaros

Poeet p?íspivku : 83
Registration date : 10. 07. 07

Lone Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Lone Druid   Lone Druid Icon_minitimeTue Nov 13, 2007 8:23 pm

Baltazar napsal:
Ja sem taky za druida kamikadze :-D aspon bude sranda :-P co ti vymlati dung rychleji nez 2 selfsuicider-bearove
no přece.. 3
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Poeet p?íspivku : 96
Registration date : 24. 06. 07

Lone Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Lone Druid   Lone Druid Icon_minitimeTue Nov 13, 2007 8:43 pm

Deiotaros napsal:
Baltazar napsal:
Ja sem taky za druida kamikadze :-D aspon bude sranda :-P co ti vymlati dung rychleji nez 2 selfsuicider-bearove
no přece.. 3

lol! lol! lol!

Co dodat, uderna sila se hodi a parkrat jsem s tebou sel, fajn dzob delas PRO
Návrat nahoru Goto down
Lone Druid
Zaučený
Zaučený
Lone Druid

Poeet p?íspivku : 33
Registration date : 13. 11. 07

Lone Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Lone Druid   Lone Druid Icon_minitimeTue Nov 13, 2007 9:35 pm

Jo ještě jsem si vzpoměl na jednu mojí negativní vlastnost dneska Very Happy Sem často při akcích dost nervní a občas upustim i náký sprostý slovo když se mě nezdá, že to nefunguje tak jak by mělo. Pak se většinou sklidnim ale náký věci mě dost dokážou naštvat ( i když je to jen hra takže to nechápu). Viz. moje chování v těhle situacích videli lidi co semnou šli dneska troll a pak Spider. Prostě mě dožíraj věci jako že si člověk co de dung zapomene bandy nebo hypna nebo prostě nebojuje nebo píše do hry ka mse jde. Týhle vlastnosti se už asi nezbavim, musí to prostě všechno klapat a pak sem klidenj třeba jako ty anděli co sme šli myslim předevčírem.... Myslel sem že byste tohle měli vědět abyste pak nebyli překvapený. Ale asi je to jenom tim že jak to hraju dlouho takže se nedokážu vcítit do hráčů co to hrajou o poznání kradší dobu takže pro ně některé věci nejsou samozdřejmostí. Snad ste to co sem napsal pochopili radši to po sobě nebudu číst protože si nejsem jistej jestli bych se znova pochopil to co sem napsal. Prostě jsem se tady ňák snažil vyjádřit myšlenky ale nevim jestli se mě to povedlo ( psaní mě moc nejde). Ježis už to zase moc rozepisuju blbostma sry...
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Lone Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Lone Druid   Lone Druid Icon_minitimeTue Nov 13, 2007 11:06 pm

Lone Druid napsal:
Jo ještě jsem si vzpoměl na jednu mojí negativní vlastnost dneska Very Happy Sem často při akcích dost nervní a občas upustim i náký sprostý slovo když se mě nezdá, že to nefunguje tak jak by mělo. Pak se většinou sklidnim ale náký věci mě dost dokážou naštvat ( i když je to jen hra takže to nechápu). Viz. moje chování v těhle situacích videli lidi co semnou šli dneska troll a pak Spider. Prostě mě dožíraj věci jako že si člověk co de dung zapomene bandy nebo hypna nebo prostě nebojuje nebo píše do hry ka mse jde. Týhle vlastnosti se už asi nezbavim, musí to prostě všechno klapat a pak sem klidenj třeba jako ty anděli co sme šli myslim předevčírem.... Myslel sem že byste tohle měli vědět abyste pak nebyli překvapený. Ale asi je to jenom tim že jak to hraju dlouho takže se nedokážu vcítit do hráčů co to hrajou o poznání kradší dobu takže pro ně některé věci nejsou samozdřejmostí. Snad ste to co sem napsal pochopili radši to po sobě nebudu číst protože si nejsem jistej jestli bych se znova pochopil to co sem napsal. Prostě jsem se tady ňák snažil vyjádřit myšlenky ale nevim jestli se mě to povedlo ( psaní mě moc nejde). Ježis už to zase moc rozepisuju blbostma sry...

jajda :-D to mi nekoho pripomina.... Myslim si ze este bude sranda bounce

k tematu: hlavne se mi libi ze ten clivicek dela pvp :-P takze to on nej muzeme vsici odkoukat geek
Návrat nahoru Goto down
Pekki
Naučený
Naučený
Pekki

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 04. 10. 07

Lone Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Lone Druid   Lone Druid Icon_minitimeWed Nov 14, 2007 7:20 am

co dodat. lidi co sem berem jsou kolem 17 lvl a to už prostě musej znát. nás s baltem taky štve že se řekne třeba v půl tam a tam a je to až za hodinu potom, takže s tebou lone naprosto souhlasím, i když tu chybu dělám taky , třeba ty hypna občas zapomenu.
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Lone Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Lone Druid   Lone Druid Icon_minitimeWed Nov 14, 2007 1:20 pm

Prosim mene spamu vice nazoru bounce
Sam se musim polepsit scratch
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Poeet p?íspivku : 96
Registration date : 24. 06. 07

Lone Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Lone Druid   Lone Druid Icon_minitimeThu Nov 15, 2007 3:08 am

Prijat dnes Smile LOCK
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Lone Druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Lone Druid   Lone Druid Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Lone Druid
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Stomel - druid
» Deiotaros - druid