Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Stomel - druid

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Stomel
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 18. 06. 07

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeMon Jun 18, 2007 8:01 am

Zdravím guildu ToS. Mé jméno je Stomel (hrozné jméno, vypadá to jako aviváž na praní proto si ho nechám změnit asi) a jsem druid. U mé učitelky Isabely jsem dosáhl již 11 povznesení a stále se zlepšuji. Ale samotnému to moc nejde, proto žádám vás, členy cechu ToS, "Chcete mně?"

Něco o mně : Jmenuju se Michal Šůstek ale nikdo mi neřekne jinak než Šuk (vzniklo to z příjmení), jsem z Míškovic, taková vesnička 20 km od Zlína. Je mi 15 let, po prázdninách jdu na SPŠP-COP Zlín obor Mechanik seřizovač. Můj život hodně ovlivňuje hudba a to hlavně Rock, Metal, Reggae, Ska a hlavně Alko rep Very Happy (tj.Elektrick Mann). Na Endoru hraju necelý rok ( o prázdninách to bude rok). Mám spoustu dalších postav ale za zmínku stojí asi jedině Paladin lvl 12-nebavil mne, moc náročné na prachy, pak craft neco kolem 50 tinkering a asi 42 enginering.V jiných guldách sem nebyl. Proč chci k vám? protože jste asi jediná gulda pro malé levely. UOAM mám, TS neni problem stahnout. ICQ je 258464529 To je asi vše
Jo abych nezapomněl jsem Hipík cheers
Fotka z kalby:http://www.focus-rock.cz/fotoalbum/jaro-2007/frystak-30_4_2007-_paleni-carodejnic_/4522
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Poeet p?íspivku : 68
Registration date : 17. 06. 07

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeMon Jun 18, 2007 3:47 pm

TAK HYPISAAAAK Suspect ebudeme osobni veci zatahovat do hry Smile nemam nic proti tobe (UO) Smile jinak uvidis ze ja sem s tech zlejch ten nejhodnejsi Smile proti Gobi jsem hadr jsem pro Smile
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeMon Jun 18, 2007 4:44 pm

Doplň to co tam nemáš , ja to opravdu nepíšu ze srandy ... Rolling Eyes

1) Jméno a lvl postavy se kterou se k nám hlásíš.
2) Jména ostatních postav. (popř. i lvly)
3) Jak dlouho hraješ, znáš-li někoho z guildy.
4) Tvoje pověst mezi hráčema.
5) Tvoje poslední guilda a proč jsi z ní odešel.
6) Splňuješ-li podmínky pro přijetí.
7) Proč chceš k nám a co od nás očekáváš.
Cool Napsat něco málo o sobě z reálu.
9) Připiš ICQ

!Warning! Pokuste se lhát a máte vyhazov ihned co lognu.
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeTue Jun 19, 2007 7:44 am

afro vsecko gobi ty ses proste frajer Smile jak ty to delas to sebudu muset naucit a zaq chvilicku budu veci frajer nez ty Smile cheers albino
Návrat nahoru Goto down
Stomel
Nováček
Nováček

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeTue Jun 19, 2007 8:06 am

Ok Gobi udělám to podle tvojí osnovy
1) Stomel (nechám si to jméno změnit)-level 11 500 expu a 12 (to mam za chvilku)
2)Další postavy:Megasto-paladin-12
Plin-craft-8
Izolepa-stokar priest-8
3) Hraju přibližně rok (o prázdninách velkých je to přesně rok), z guildy neznám nikoho snad od vidění
4) Moje pověst? Já nevím, to by měli vědět spíš ti co mě znají. Ale tak snad dobrá. Sanžím se pomáhat, když mě nějaký nováček požádá klidně mu zdarma vyrobím brnění, nedávám HK ani nelootim. Když se pořádně naštvu kvůli něčemu ve hře tak si to vybiju na takovém tom míčku ale mimo hru hlavně.
5) V žádné guildě jsem zatím nebyl.
6) No, vím že berete až od 12 ale neni problém to dodělat. Harpyjí je dost:) až se vrátím ze školy tak to dodělám.
7) Co očekávám? Tak především ne styl hraní exphunting. Já se radši pohoupám v nějakém dungu a pak si dám pohov na den, dva a pak až jdu zase někam. A proč k vám chci? Protože jste asi jediná guilda která umožní lidem jako já zvýšit si ten level o trochu více ale hlavně je to o té zábavě.
Cool Michal Šůstek, jsem z Míškovic, je mi 15
9 ICQ 258464529

S pozdravem PEACE
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeTue Jun 19, 2007 2:10 pm

Suspect to je teda siiiilaaaa zase musi tu bejt trosku moralka v tom, budu Gobiho podoprovat porad ..... ale zase se takle nevstekej ted uz je ta prihlaska v poradku a jeslti jeste muzu od koho si se dovedel o nasi guilde ?
Návrat nahoru Goto down
Stomel
Nováček
Nováček

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeTue Jun 19, 2007 2:22 pm

Z vývěsky.... zaujalo mně to tak sem se podíval.
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeTue Jun 19, 2007 2:27 pm

Dobre rendeer
Návrat nahoru Goto down
Stomel
Nováček
Nováček

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeTue Jun 19, 2007 10:04 pm

Level 12 done. Teď snad splňuji všechny podmínky. afro
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeTue Jun 19, 2007 10:43 pm

Přijat na zkušební období.
Návrat nahoru Goto down
Warllock
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 12
Registration date : 22. 06. 07

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeMon Jun 25, 2007 4:27 pm

Hochu asi ta sklamem, to co pocuvas je poburujuce a pre oby kktou Smile mno takych neznasam ale hipik, bijem kazdy den Smile sry ale nehnevaj sa ale som PROTI Smile

Rap 4EVER Hip-Hop 4EVER SmileSmileSmile hudba je moj zivot, hudba je moj sen. Hudba ma ukludnuje, poviem to tak vsem. Smile jeah Smile
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeMon Jun 25, 2007 5:00 pm

Warllock napsal:
Hochu asi ta sklamem, to co pocuvas je poburujuce a pre oby kktou Smile mno takych neznasam ale hipik, bijem kazdy den Smile sry ale nehnevaj sa ale som PROTI Smile

Rap 4EVER Hip-Hop 4EVER SmileSmileSmile hudba je moj zivot, hudba je moj sen. Hudba ma ukludnuje, poviem to tak vsem. Smile jeah Smile

Nehodnotime real ... geek
Návrat nahoru Goto down
Elfias
Zaučený
Zaučený
Elfias

Poeet p?íspivku : 35
Registration date : 21. 06. 07

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeMon Jun 25, 2007 6:00 pm

Warllock napsal:

Ty jsi asi blazen, rap a HIP HAP HOP jsou hudba...Nenech se vysmat... lol!
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeMon Jun 25, 2007 7:31 pm

Elfias napsal:
Ty jsi asi blazen, rap a HIP HAP HOP jsou hudba...Nenech se vysmat... lol!

Nepiš tu prosim o tomdle do přihlášky , od toho je pokec ....
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitimeFri Jun 29, 2007 7:07 pm

No ozvu se ti na ICQ a odmluvime se ohledne mapy atp...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Stomel - druid Empty
PříspěvekPředmět: Re: Stomel - druid   Stomel - druid Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Stomel - druid
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Deiotaros - druid
» Prihlaska -Elf druid