| prihlaska | |
|
+5Lion. Derujd Baltazar Gobi magi 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
magi Nováček
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 21. 09. 07
| Předmět: prihlaska Fri Sep 21, 2007 5:36 pm | |
| ahoj lidicky...je mi 20 let jsem z jihlavi a chtel bych k vam do gildy za maga,prozatim 12lv menem *discovery*.Byl jsem clenem guild jako napr.panzer,hell,hot.Jine postavy co mam jsou zerg.dark ork:37lv,roug:18,samozdrejme z enejake krafty na min a 100alch a 90 bs cca a byl jsem vlastnikem rouga *magiho* 35lv. Me icq je 264-715-662. a naendoru hraji cca 3 roky s prestavkama. | |
|
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: prihlaska Fri Sep 21, 2007 5:54 pm | |
| Ahoj magi, no postavy a zkušenosti ze hry mas jistě skvělý, jen takový dotaz. Máš momentálně nějakou guildu ??? | |
|
| |
magi Nováček
| Předmět: Re: prihlaska Fri Sep 21, 2007 5:57 pm | |
| nemam,byl jsem do nedavna hell kterej jsem left...je mi jasne ze mas podezreni ze si sem chci jit jen vyexit postavu ale tak to neni.v hellu se nic nedelo a dost se toho tam zmenilo bedem pauzy co jsem nehral (4 mesice wowka ) | |
|
| |
Baltazar Borec
Poeet p?íspivku : 239 Age : 36 Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: prihlaska Fri Sep 21, 2007 6:07 pm | |
| jakoze toho clovicka jsem vcera videl v orku jako zednika... a zdil na vybornou :-) PRO | |
|
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: prihlaska Fri Sep 21, 2007 6:10 pm | |
| Jo podezřelý mi to trochu je . Jinak, skilled mág se hodí, ale guilda nemá priesty (2 neaktivní a nic moc lvl), jedinej aktivní priest sem zatim ja a thara z CIH, jinak nám jěště priesti pár mých kámošů z různých guild. PvM vcelku zvládáme ale někdy to zaskřípe(neznamená to že zarakví celá parta, to se nám jěště nestalo , naštěstí) . A jěště sháníme schopnýho člověka domluvit dung, kromě mě se snaží jěště Stargate a Derujd. Mapa a VT je samozřejmostí. To ti píšu abys pak nebyl sklamanej, nechci tě tim odradit ale píšu ti jak to zhruba je. Na tobě bych chtěl jen kvalitní zdění a popř. nějakou menší organizaci dungu když tu nebude někdo víc znalej. Krom toho guilda ma asi 2 nebo 3 slabomyslnější členy tak si z toho nic nedělej ... a ps. jesi zistim že si v nějakej cizí guildě hraješ postavu tak to máš na minutu i kdybys byl GM | |
|
| |
magi Nováček
| Předmět: Re: prihlaska Fri Sep 21, 2007 6:14 pm | |
| v jine gilde nejsem,je pravda ze mam par kamosu v jinych gildach se kteryma dung zajdu ale to spis se zergem ojedinele,nevimjak tomu bude ted.co se tyce organizaci na dung si myslim ze nejak poskldat partu zvladnu...delal jsem to v jinych gildach tak bych to zvladl i tady a co se tyce endoru a zdeni..byl jsem snad all dungy takze stim by nemel bejt problem i kdyz chce to porad vylepsovat | |
|
| |
Gobi Skučil
| Předmět: Re: prihlaska Fri Sep 21, 2007 6:35 pm | |
| No jěště dotaz berka mas v jailu ne ?? Za co konkretne ? Pokud se mylim tak se omlouvam. | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: prihlaska Fri Sep 21, 2007 6:37 pm | |
| Spráááávnej EXP hunter PRO!!! | |
|
| |
magi Nováček
| Předmět: Re: prihlaska Fri Sep 21, 2007 6:52 pm | |
| ano pravda,zerga mam v jailu za udajny pokus o zabiti modraka ligarem u npc za ucelemjeho smrti.ono se lehce obvinje cloveka kdyz se nemuze branit na forum a gm cloveka nevyslechnou (mam banana na forum...za obvinovani gm ze suportu ) pravdy je natom tolik ze sem tam sel na ligare jeste s helakama a chtel jsem se kouknout zda ma nejaky itemy a meljsem war..tim jsem se stal agr a dal co se delo nevim pac jsme mel blbe instalovanou uo a dostaval jsem cc jedno za druhym kuli nejake chybe v moduls.ohen jakoyto gmmi rekl ye jsem ho prej atakoval,nevzvracim to je to moyne pokud preyeme prejizdel,fakt nevim | |
|
| |
Lion. Nováček
Poeet p?íspivku : 20 Registration date : 06. 09. 07
| Předmět: Re: prihlaska Sat Sep 22, 2007 10:41 am | |
| Pro Tos Forever | |
|
| |
JackOneill Borec
Poeet p?íspivku : 177 Age : 37 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: JackOneill-Stargate-Mercenary 22 lvl Sat Sep 22, 2007 7:13 pm | |
| - magi napsal:
- ahoj lidicky...je mi 20 let jsem z jihlavi a chtel bych k vam do gildy za maga,prozatim 12lv menem *discovery*.Byl jsem clenem guild jako napr.panzer,hell,hot.Jine postavy co mam jsou zerg.dark ork:37lv,roug:18,samozdrejme z enejake krafty na min a 100alch a 90 bs cca a byl jsem vlastnikem rouga *magiho* 35lv. Me icq je 264-715-662. a naendoru hraji cca 3 roky s prestavkama.
Mno tez sem ho vydel v dunguu a je to fakt dobry zednik ktery by se do nasi gildy hodil tak ze sem na 100% pro prijeti Discoveryho do gildy ))) ToS 4ever | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: prihlaska Sat Sep 22, 2007 11:29 pm | |
| Byl jsem snim v dungu a.... sem si rikal... ten clovek mysli zdi aktivne do predu a vyborne zvlada krizove situace proste je dobrej | |
|
| |
Lion. Nováček
Poeet p?íspivku : 20 Registration date : 06. 09. 07
| Předmět: Re: prihlaska Tue Sep 25, 2007 6:28 pm | |
| Tak jak to s nim vypada? Tos Forever | |
|
| |
JackOneill Borec
Poeet p?íspivku : 177 Age : 37 Registration date : 18. 06. 07
| |
| |
Braba Nováček
Poeet p?íspivku : 21 Registration date : 29. 08. 07
| Předmět: Re: prihlaska Wed Sep 26, 2007 12:05 am | |
| Nevim, neznam... Ale uprimne receno muj postoj vuci celkovemu hellu je dost negativni, vzdycky jsem mel zato, ze je tam normalni jenom adrien... | |
|
| |
Braba Nováček
| Předmět: Re: prihlaska Wed Sep 26, 2007 9:35 am | |
| | |
|
| |
Imhotem Zaučený
Poeet p?íspivku : 31 Registration date : 29. 06. 07
| Předmět: Re: prihlaska Sat Sep 29, 2007 1:10 pm | |
| | |
|
| |
magi Nováček
| Předmět: Re: prihlaska Sat Sep 29, 2007 1:43 pm | |
| ano,zabil jsem ho dostal jsem zato jail,naprostoi nic natom neni kdyz se na nej guilda vysere a utece,proste kill,nikde neni omezeni ze byse taokve veci nesmeli delat | |
|
| |
Braba Nováček
| Předmět: Re: prihlaska Sat Sep 29, 2007 2:02 pm | |
| PROTI, zabijeni modraku v dungu se mi opravdu nelibi... | |
|
| |
Gobi Skučil
| Předmět: Re: prihlaska Sat Sep 29, 2007 2:04 pm | |
| Jednou sem s tebou kecal na ICQ a tam si psal neco ve smyslu ze chces koncit s UO , je tomu tak nebo ne ? Jestli ne tak tě vítam u nás a dam ti opravnění na zbytek fórka. | |
|
| |
Gobi Skučil
| Předmět: Re: prihlaska Sat Sep 29, 2007 2:09 pm | |
| - Braba napsal:
- PROTI, zabijeni modraku v dungu se mi opravdu nelibi...
No ber to asi tak že liga je liga a v takových případech s rakví počítá skoro každej , ať už ho zabil z jakýhokoli důvodu tak za to byl potrestanej, incidentů v lize je nespočet... Čo bolo to bolo, schopnej hráč se hodí, takže dneska večer to locknu ... | |
|
| |
Deiotaros Naučený
Poeet p?íspivku : 83 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: prihlaska Sat Sep 29, 2007 7:27 pm | |
| | |
|
| |
Braba Nováček
| Předmět: Re: prihlaska Sat Sep 29, 2007 10:00 pm | |
| Tak jako stalo se... Ale at se koukam nato z jakyhokoli hlediska nevim cim nam budes prinosem Kdyz se jde dung, tak tam vetsinou bud ja nebo gobi jsme, takze nevim kam se dostanes se svym magem a kdyby si vzal berka tak i kdyby sme si vzali vsichni primary tak v bude v parte rozdil 10 lvl, takze expi taky na nic nic proti tobe nemam, ale sem zvedavy jak to u nas bude probihat pri tvoreni party | |
|
| |
Gobi Skučil
| Předmět: Re: prihlaska Sat Sep 29, 2007 11:33 pm | |
| | |
|
| |
magi Nováček
| Předmět: Re: prihlaska Sun Sep 30, 2007 10:59 am | |
| naprosto nevis jak to tam bylo a slysel jsi jen z jedne strany jak breci kdyz chcipne na jeho blbost,resilo se to jen kuli tomu ze tam byl kohen,to je tak vzdy.btw je stejne fakt ze jsem prestal hrat skoro uplne tak to tu muzete locka jeto | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: prihlaska | |
| |
|
| |
| prihlaska | |
|