| BARBIE prihlaska | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Warllock Nováček
Poeet p?íspivku : 12 Registration date : 22. 06. 07
| Předmět: BARBIE prihlaska Tue Jun 26, 2007 9:14 pm | |
| Je mi 15 let,jmenuji se Michal Uherek.Bydlim v Ostravě-Porubě(Moravskoslezky kraj).Uo hraju poměrně dlouho,teda hral jsem.ZE začatku sem hral tak rok a pul pak sem přestal na rok a zase začinam.Chytlo mě to </IMG>.ted mam postavy:Barbie,heretic lvl 16+ a priesta lvl 13+.Obě dvě postavy mě bavi.bavi mě hrani tehle hry kecat s lidma expit atd atd... dal už nevim co psat | |
|
| |
Warllock Nováček
| Předmět: Re: BARBIE prihlaska Wed Jun 27, 2007 5:43 pm | |
| mno herak by sa zisiel takze ja by som dal na skusku aspon a uvydi ako to pojde. Zatial som za Za SKUSKU len | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: BARBIE prihlaska Thu Jun 28, 2007 10:45 am | |
| Nezodpověděl jsi pár důležitých otázek tudíš doplňující jsou:
1) Jméno a lvl postavy se kterou se k nám hlásíš? 2) Jaká je pověst postavy se kterou se hlásíš do guildy? 3) Proč chceš k nám a co od nás očekáváš? 4) Byl jsi už v nějaké guildě?
Příště se to snaž napsat vše na poprvé. | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: BARBIE prihlaska Thu Jun 28, 2007 10:46 am | |
| | |
|
| |
Warllock Nováček
| Předmět: Re: BARBIE prihlaska Thu Jun 28, 2007 1:45 pm | |
| [quote="Warllock"]Je mi 15 let,jmenuji se Michal Uherek.Bydlim v Ostravě-Porubě(Moravskoslezky kraj).Uo hraju poměrně dlouho,teda hral jsem.ZE začatku sem hral tak rok a pul pak sem přestal na rok a zase začinam.Chytlo mě to [img]</IMG>.ted mam postavy:Barbie,heretic lvl 16+ a priesta lvl 13+.Obě dvě postavy mě bavi.bavi mě hrani tehle hry kecat s lidma expit atd atd... dal už nevim co psat [img] Jelikož mi nejde k vam registrovat nechapu proč,takže na vaše webove stranky vam budu psat přez Warllocka.Hlasim se kvam s postavou:Barbie(heretic)lvl 16+.Pověst postavy Barbie,je dobra(snad) nikdo si na mě nestěžoval.Chci k vam do guildy,protožwe chci poznat nove lidi ponaučit se atd.Očekavam od vas maximum.To co jako guilda dokažete.byl sem v guildě:JK a byl sem jako adept v CIH. | |
|
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: BARBIE prihlaska Fri Jun 29, 2007 7:05 pm | |
| Napis mi na ICQ ohledne toho webu a jinak jsem pro zkousku a jeste dotaz , z CIH a JK jsi odesel proc? | |
|
| |
Morbakh Nováček
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 30. 06. 07
| Předmět: Re: BARBIE prihlaska Sat Jun 30, 2007 3:26 pm | |
| Berte moje slová ako radu.. Barbie je jeden velký buzerant, ktorý strieda guildy a bez slova z nich odchádza.. on ešte v JK je a píše k vám prihlášku.. možno je to obrovská náhoda, ale to isté som zažil v JK, CIH, dokonca aj 99!
Proste určite nebrať, nevyplatí sa vám to. | |
|
| |
Elfias Zaučený
Poeet p?íspivku : 35 Registration date : 21. 06. 07
| Předmět: Re: BARBIE prihlaska Sat Jun 30, 2007 4:13 pm | |
| - Morbakh napsal:
- Berte moje slová ako radu.. Barbie je jeden velký buzerant, ktorý strieda guildy a bez slova z nich odchádza.. on ešte v JK je a píše k vám prihlášku.. možno je to obrovská náhoda, ale to isté som zažil v JK, CIH, dokonca aj 99!
Proste určite nebrať, nevyplatí sa vám to. Jak poudáš, jak poudáš | |
|
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: BARBIE prihlaska Sat Jun 30, 2007 5:41 pm | |
| Většina proti, špatný ohlasy ostatních guild , neaktivita, nenapsal ani na to ICQ, takže bohužel nepřijat, LOCK | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: BARBIE prihlaska | |
| |
|
| |
| BARBIE prihlaska | |
|