Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Prihlaska-Pablo

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Pablo
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 19. 08. 07

Prihlaska-Pablo Empty
PříspěvekPředmět: Prihlaska-Pablo   Prihlaska-Pablo Icon_minitimeSun Aug 19, 2007 8:02 pm

Dobry podvecir,
Jmenuji si Pavel, je mi 17 let a jsem z Prahy, chtel bych se k vam do guildy prihlasit s postavou jmenem Pauliie, je to rouge lvl 16. Je to ma jedina postava. Na endoru hraju hodne dlouho neco kolem 3 let, momentalne jsem mel pauzu asi rok a vsechny postavy a majetek jsem smazal. Myslel jsem ze za uo jsem udella tlustou caru. Bohuzel jsem se k tomu vratil a chtel bych s nekym expyt protože, samotneho me to moc nebavi, uz nejsem az zas tak aktivni hrac pokud nepracuju,nemam skolu,nejsem pryc rad si zahraju. z vasi guildy nikoho neznam (zatím) mozna sem ho znal ale uz si nepamatuju. Jakou mam povest mezi hracema to vam rict nemuzu protoze to sam nevim, nekomu se mozna libim nekomu ne nekomu mozna na me kdysi neco vadilo nekomu ne tezko rict myslim si ze kazdy ma svuj nazor, a nejlepsi bude kdyz si ho udela az po tom co me lepe pozna. Moje posledn a taky skoro první guilda byla Hell odesel sem z ni protože sme se stretli v nazorech a ja jsem byl rezolutne proti prijeti ruznych lidi. Jestli splnuji podminky v to pevne verim. Od vas ocekavam, seznameni se s vami nejaky to poexpeni a taky prilezitost. Uoam, VT, TS, mam plne v provozu. Kontakt na me je 218242378
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

Prihlaska-Pablo Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska-Pablo   Prihlaska-Pablo Icon_minitimeSun Aug 19, 2007 8:11 pm

Zdravim, no potřebujem aktivního rogua docela dost, ale zdůrazňuji AKTIVNÍHO. Kromě toho co jsi měl dřív za postavy a tvoje postava v Hellu ?
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Pablo
Nováček
Nováček

Prihlaska-Pablo Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska-Pablo   Prihlaska-Pablo Icon_minitimeSun Aug 19, 2007 8:15 pm

Ikdyz nemuzu rict ze jsem plne aktivni ve sve podstate jsem aktivni zalezi vetsinou na situaci Smile , postav bylo hodne mych vlastnich i vlastnich ale ne zalozenych myslim ze zminim tuhle protoze jsem ji hral da se rict nejdyl Smile Dypher
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

Prihlaska-Pablo Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska-Pablo   Prihlaska-Pablo Icon_minitimeSun Aug 19, 2007 8:56 pm

Ja bych ho vzal jako na adepta na zkusebni lhutu rouga potrebujem. Ale musi hrat dobre a casto :-)...
Návrat nahoru Goto down
Roman
Naučený
Naučený
Roman

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 18. 06. 07

Prihlaska-Pablo Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska-Pablo   Prihlaska-Pablo Icon_minitimeSun Aug 19, 2007 9:11 pm

proč ne aktivní čorka se hodí
*stydí se*
Návrat nahoru Goto down
Sirix
Naučený
Naučený
Sirix

Poeet p?íspivku : 55
Registration date : 21. 07. 07

Prihlaska-Pablo Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska-Pablo   Prihlaska-Pablo Icon_minitimeMon Aug 20, 2007 12:35 pm

Pablo myslim ze sme oba stejny a nejen my dva:D pred pulrokem sem si rek ze s Uo uz koncim ze je to blbost dokola furt to samy.. pred mesicem a pul me to chytlo opet a sem si jistej ze uz to bude na delsi dobu:P.. jinak k tve prihlasce: volnych roguu ( bez guildy) je posledni dobou hodne malo a proto jsem PRO tve prijeti. urco jsem pro nakou mensi zkousku, nejaky maly dung a uvidime co v tobe je Wink
Návrat nahoru Goto down
Pablo
Nováček
Nováček

Prihlaska-Pablo Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska-Pablo   Prihlaska-Pablo Icon_minitimeMon Aug 20, 2007 1:40 pm

Velice se omlouvam za vznikle potize ale mmuj velice dobry znami mi nabidli jakousi nabidku, ktera se prici s tim abych se mohl dat k vam je mi to opravdu lito....
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

Prihlaska-Pablo Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska-Pablo   Prihlaska-Pablo Icon_minitimeMon Aug 20, 2007 3:37 pm

OK , LOCK
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Sponsored content

Prihlaska-Pablo Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska-Pablo   Prihlaska-Pablo Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prihlaska-Pablo
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prihlaska