Dobry podvecir,
Jmenuji si Pavel, je mi 17 let a jsem z Prahy, chtel bych se k vam do guildy prihlasit s postavou jmenem Pauliie, je to rouge lvl 16. Je to ma jedina postava. Na endoru hraju hodne dlouho neco kolem 3 let, momentalne jsem mel pauzu asi rok a vsechny postavy a majetek jsem smazal. Myslel jsem ze za uo jsem udella tlustou caru. Bohuzel jsem se k tomu vratil a chtel bych s nekym expyt protože, samotneho me to moc nebavi, uz nejsem az zas tak aktivni hrac pokud nepracuju,nemam skolu,nejsem pryc rad si zahraju. z vasi guildy nikoho neznam (zatím) mozna sem ho znal ale uz si nepamatuju. Jakou mam povest mezi hracema to vam rict nemuzu protoze to sam nevim, nekomu se mozna libim nekomu ne nekomu mozna na me kdysi neco vadilo nekomu ne tezko rict myslim si ze kazdy ma svuj nazor, a nejlepsi bude kdyz si ho udela az po tom co me lepe pozna. Moje posledn a taky skoro první guilda byla Hell odesel sem z ni protože sme se stretli v nazorech a ja jsem byl rezolutne proti prijeti ruznych lidi. Jestli splnuji podminky v to pevne verim. Od vas ocekavam, seznameni se s vami nejaky to poexpeni a taky prilezitost. Uoam, VT, TS, mam plne v provozu. Kontakt na me je 218242378