| Prihlaska ice mage( Guardsman) | |
|
+7Elfi Valecnik Baltazar Grewen Derujd Roman Elfias JackOneill 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
JackOneill Borec
Poeet p?íspivku : 177 Age : 37 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: Prihlaska ice mage( Guardsman) Thu Aug 23, 2007 11:11 pm | |
| tak jmenuju se Simon je mi 16....uo hraju priblizne pul roku, moje postavy jsou: ice mage( Guardsman) 13 lvl s kterym se k vam hlasim , druida (Cuber) 17 lvl, paladin (Tilter) 23 lvl, craft (Forger) 10 lvl -bs, tailor.....s guildy znam akorat SG =stargate, nvm jakou povest mezi hraci mam to se musite zeptat tech kteri me znaji ..moje posledni guilda byla team do ktere se chci urcite s paladinem casem vrati...daval sem si totiz oddych od uo a tak sem odesel..navic si paladin odpykava vezeni, vase podminky snad splnuju, k vam chci protoze jste guilda ktera rada expi a taky guilda s kterou bych mohl s vojeho ice mage pekne vyexpit.....moje icko je 443-458-684 Prihlasku pisu za sveho kamarada Simona ToS4ever | |
|
| |
Elfias Zaučený
Poeet p?íspivku : 35 Registration date : 21. 06. 07
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Fri Aug 24, 2007 1:03 am | |
| - JackOneill napsal:
- tak jmenuju se Simon je mi 16....uo hraju priblizne pul roku, moje postavy jsou: ice mage( Guardsman) 13 lvl s kterym se k vam hlasim , druida (Cuber) 17 lvl, paladin (Tilter) 23 lvl, craft (Forger) 10 lvl -bs, tailor.....s guildy znam akorat SG =stargate, nvm jakou povest mezi hraci mam to se musite zeptat tech kteri me znaji ..moje posledni guilda byla team do ktere se chci urcite s paladinem casem vrati...daval sem si totiz oddych od uo a tak sem odesel..navic si paladin odpykava vezeni, vase podminky snad splnuju, k vam chci protoze jste guilda ktera rada expi a taky guilda s kterou bych mohl s vojeho ice mage pekne vyexpit.....moje icko je 443-458-684
Prihlasku pisu za sveho kamarada Simona
ToS4ever Tilter je fakt super typek, ochotně pomuže se všim s čim může, je to ferovy borec a kamarada nikdy nepodrazi...doporučuji ho | |
|
| |
Roman Naučený
Poeet p?íspivku : 91 Age : 36 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Fri Aug 24, 2007 10:52 am | |
| krafta má dobrýho,sem pro zkoušku | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Fri Aug 24, 2007 11:19 am | |
| Vyjimecne verim elfiasovi. Jsem pro zkousku. | |
|
| |
Grewen Zaučený
Poeet p?íspivku : 26 Registration date : 31. 07. 07
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Fri Aug 24, 2007 12:44 pm | |
| - Derujd napsal:
- Vyjimecne verim elfiasovi. Jsem pro zkousku.
Jsem Pro zkousku a zednik se vzdycky do duungu hodi | |
|
| |
Elfias Zaučený
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Fri Aug 24, 2007 12:59 pm | |
| - Derujd napsal:
Zkus mi verit porad. Mam rád ToS, ale nelibi se mi když po mě někdo bezdůvodně začne křičet (Evička). | |
|
| |
Grewen Zaučený
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Fri Aug 24, 2007 3:23 pm | |
| - Elfias napsal:
- Derujd napsal:
Zkus mi verit porad. Mam rád ToS, ale nelibi se mi když po mě někdo bezdůvodně začne křičet (Evička). Nejsem pro tohoto maga byli sme snim drowy a uprostred dungu kopl a to se nedela.. | |
|
| |
Grewen Zaučený
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Fri Aug 24, 2007 3:24 pm | |
| - Grewen napsal:
- Elfias napsal:
- Derujd napsal:
Zkus mi verit porad. Mam rád ToS, ale nelibi se mi když po mě někdo bezdůvodně začne křičet (Evička). Nejsem pro tohoto maga byli sme snim drowy a uprostred dungu kopl a to se nedela.. Takze PROTI | |
|
| |
Baltazar Borec
Poeet p?íspivku : 239 Age : 36 Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Fri Aug 24, 2007 3:44 pm | |
| - Grewen napsal:
- Nejsem pro tohoto maga byli sme snim drowy a uprostred dungu kopl a to se nedela..
Dobre, ale asi 10 minut psal ze musi nutne koncit estli to bez nej zvladnete... atd.. nakonec napsal ze kdyz mu teda nikdo neodpovidate tak to asi nikomu nevadi;) btw: este jednou se omlouvam za svuj odchod z dungu kvuli rodinym problemum(otec je proste vyjebanej curak kterej ma v hlave uplne vymydleno a dom jezdi 1 za tejden a jen proto aby me ten bastard nasral) | |
|
| |
Grewen Zaučený
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Fri Aug 24, 2007 3:44 pm | |
| - Grewen napsal:
- Grewen napsal:
- Elfias napsal:
- Derujd napsal:
Zkus mi verit porad. Mam rád ToS, ale nelibi se mi když po mě někdo bezdůvodně začne křičet (Evička). Nejsem pro tohoto maga byli sme snim drowy a uprostred dungu kopl a to se nedela.. Takze PROTI No promin magu sem slysel ze jsi to rikal predem ze odejdes takze to beru z5 promin mi too | |
|
| |
Elfi Valecnik Nováček
Poeet p?íspivku : 20 Age : 30 Registration date : 16. 08. 07
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Fri Aug 24, 2007 4:20 pm | |
| | |
|
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Sat Aug 25, 2007 3:43 pm | |
| Hmm, vemu tě pod jednou podmínkou, pořídíš si mikrák a naučís se leadrovat dungy... | |
|
| |
Rokato1 Nováček
Poeet p?íspivku : 16 Registration date : 13. 08. 07
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Sun Aug 26, 2007 2:05 pm | |
| souhlasim ,zednik se hodi,PRO | |
|
| |
JackOneill Borec
| Předmět: JackOneill-Stargate-Mercenary-21 lvl Sun Aug 26, 2007 5:12 pm | |
| Trochu trenovani expeni a uceni a bude z nej dobry mag ja ho znam dost dlouho tak mu verim ToS 4ever | |
|
| |
Dirty Dead Nováček
Poeet p?íspivku : 7 Registration date : 05. 08. 07
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Mon Aug 27, 2007 12:03 am | |
| - Elfias napsal:
- JackOneill napsal:
- tak jmenuju se Simon je mi 16....uo hraju priblizne pul roku, moje postavy jsou: ice mage( Guardsman) 13 lvl s kterym se k vam hlasim , druida (Cuber) 17 lvl, paladin (Tilter) 23 lvl, craft (Forger) 10 lvl -bs, tailor.....s guildy znam akorat SG =stargate, nvm jakou povest mezi hraci mam to se musite zeptat tech kteri me znaji ..moje posledni guilda byla team do ktere se chci urcite s paladinem casem vrati...daval sem si totiz oddych od uo a tak sem odesel..navic si paladin odpykava vezeni, vase podminky snad splnuju, k vam chci protoze jste guilda ktera rada expi a taky guilda s kterou bych mohl s vojeho ice mage pekne vyexpit.....moje icko je 443-458-684
Prihlasku pisu za sveho kamarada Simona
ToS4ever Tilter je fakt super typek, ochotně pomuže se všim s čim může, je to ferovy borec a kamarada nikdy nepodrazi...doporučuji ho Ty se sem neser kua aspon ne do prihlasek | |
|
| |
Sirix Naučený
Poeet p?íspivku : 55 Age : 34 Registration date : 21. 07. 07
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Mon Aug 27, 2007 10:21 pm | |
| Elfiasi starej se o svoji guildu bud tak hodnej. Nemichej se do prihlasek. pis si do Pokecu nebo sem nelez vubec prosim! Starej se o svoje CIHaky nebo kde to ses a hraj si s nima. Dekuju. Btw. ke guardsmanovi: az na to ze 2x umrel bych rek ze zednik je to dobrej. vychytat par much a myslim ze ho muzem oficialne prijmout | |
|
| |
JackOneill Borec
| Předmět: JackOneill-Stargate-Mercenary 21 lvl Tue Aug 28, 2007 11:19 am | |
| - Sirix napsal:
- Elfiasi starej se o svoji guildu bud tak hodnej. Nemichej se do prihlasek. pis si do Pokecu nebo sem nelez vubec prosim! Starej se o svoje CIHaky nebo kde to ses a hraj si s nima. Dekuju.
Btw. ke guardsmanovi: az na to ze 2x umrel bych rek ze zednik je to dobrej. vychytat par much a myslim ze ho muzem oficialne prijmout Sirix ma pravdu mel by si se starat o CIH a neotravovat nasi noob gildu jak to kazdy o ni rika kdyz se ti pomalu rozpada CIH a mi rozkvetame mel by si se starat o to aby ti lidi z gildy neprechazeli k nam:D:D:D:D:D | |
|
| |
Roman Naučený
Poeet p?íspivku : 91 Age : 36 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Tue Aug 28, 2007 11:36 am | |
| není zbytečné mu ted psát? | |
|
| |
JackOneill Borec
| Předmět: JackOneill-Stargate-Mercenary 21 lvl Tue Aug 28, 2007 11:48 am | |
| - Roman napsal:
- není zbytečné mu ted psát?
neni on si to treba za cas precte :D | |
|
| |
Sirix Naučený
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Tue Aug 28, 2007 2:04 pm | |
| zbytecny by bylo mu nenapsat. i kdyz si hraje na velkyho bosse snad ma v sobe trochu ty "dospelacky" inteligence a pochopi to. | |
|
| |
Elfias Zaučený
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Tue Aug 28, 2007 3:02 pm | |
| - Sirix napsal:
- zbytecny by bylo mu nenapsat. i kdyz si hraje na velkyho bosse snad ma v sobe trochu ty "dospelacky" inteligence a pochopi to.
Mno nevim kde jsi prisel na to ze se CIH rozpada ale budiz, mno jak jsem uz rikal nechci delat problemy a ze vam sem postuju tak to neberte jako nejaky motani nekam. Nemam nic proti ToSu, jen proti Evicce, ale ta uz se taky uklidnila tak vklidu. Mno postuju vam sem jen o lidech ktere znam a vim o nich neco, jelikoz vase posty do prihlasek...no to je fuk...ani si o nikom nic nezjistite a hned postujete PRO PRO PRO...vim, ze mladi lidi nemaji radi kdyz jim nekdo radi, ale casem zjistite ze dobra rada nad zlato... S pozdravem Irish Elfias | |
|
| |
Sirix Naučený
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Tue Aug 28, 2007 3:10 pm | |
| fajn. pokud sis NEVSIM tak v prihlaskac se zacina objevovat: "znam xxxx a xxxx" takze lidi co se k nam hlasi nas znaj a my zname je. | |
|
| |
Elfias Zaučený
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Tue Aug 28, 2007 3:13 pm | |
| - Sirix napsal:
- fajn. pokud sis NEVSIM tak v prihlaskac se zacina objevovat: "znam xxxx a xxxx" takze lidi co se k nam hlasi nas znaj a my zname je.
Mno ano, nerikam ze to je v kazdem pripade, ale napriklad v pripade teto prihlasky jste ho myslim neznal nikdo. | |
|
| |
Sirix Naučený
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Tue Aug 28, 2007 3:17 pm | |
| - JackOneill napsal:
- s guildy znam akorat SG =stargate
Elfi elfi.. nauka cist se probira ve 2. nebo 3. tride ne? | |
|
| |
Elfias Zaučený
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) Tue Aug 28, 2007 3:18 pm | |
| - Sirix napsal:
- JackOneill napsal:
- s guildy znam akorat SG =stargate
Elfi elfi.. nauka cist se probira ve 2. nebo 3. tride ne? Tak by ses tam mel asi vratit kdyz neumis cist.....psal jsem myslim nikdo nezna ne ze nikdo.... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Prihlaska ice mage( Guardsman) | |
| |
|
| |
| Prihlaska ice mage( Guardsman) | |
|