Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Prihlaska -Elf WArior

Goto down 
+6
Riki
Gobi
JackOneill
Evicka/faktik
Sirix
Elfi Valecnik
10 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 21, 2007 10:22 pm

Chvili jsem snim byl expit v lese a je to opravdu hruza neumi cesky nerozumi cesky a neumi mluvit ani psat ani slovensky nebo cesky.Nez jsem znej vypacil jestly ma kavalerku narostly mi fousy. Kdyz jsem zjistoval jestly ma poisn sipy umrel jsem starim. Rad bych ho to naucil ale zajimalo by me jestly ma smysl brat nekoho kdo je totalni ignorant...
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 21, 2007 10:23 pm

Chvili jsem snim byl expit v lese a je to opravdu hruza neumi cesky nerozumi cesky a neumi mluvit ani psat ani slovensky nebo cesky.Nez jsem znej vypacil jestly ma kavalerku narostly mi fousy. Kdyz jsem zjistoval jestly ma poisn sipy umrel jsem starim. Rad bych ho to naucil ale zajimalo by me jestly ma smysl brat nekoho kdo je totalni ignorant...
Návrat nahoru Goto down
Roman
Naučený
Naučený
Roman

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 18. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 21, 2007 10:31 pm

Elfe ozvy se mi a zkusím mít na tebe trpělivost
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

PříspěvekPředmět: JackOneill-Mercenary-Stargate 21 lvl:)   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeWed Aug 22, 2007 12:40 pm

Derujd napsal:
Mno jestli je to takhle naucim ho to klidne sam kdyz derujd ma porad naky keci Elf Warior je muj kamos a ja mu rekl at se prihlasi do gildy
Návrat nahoru Goto down
Elfi Valecnik
Nováček
Nováček
Elfi Valecnik

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 16. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeWed Aug 22, 2007 7:21 pm

nic ve zlym ale Derujd je pekny inbecil zeptal se mne ci mam kavalerku i kdyz sme meli Pvp a ja mel v ruce kavalerku a zekl sem ze mam a on se pta porad pak se zeptal mas nejaky poison a lightingy . A ja zekl poison nemam ale lightingy mam malo
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeWed Aug 22, 2007 10:56 pm

První dung mi moc nepřesvědčil, ale dáme ti druhou šanci, vyzkoušíme tě jěště, buď na ICQ a hoď si mě a derujda do visible listu
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeThu Aug 23, 2007 2:17 am

Elfi Valecnik napsal:
nic ve zlym ale Derujd je pekny inbecil zeptal se mne ci mam kavalerku i kdyz sme meli Pvp a ja mel v ruce kavalerku a zekl sem ze mam a on se pta porad pak se zeptal mas nejaky poison a lightingy . A ja zekl poison nemam ale lightingy mam malo
Lol to je jako kdyz v americe se indiancky kmen dohaduje s mistnim guvernerem roku 1492. Otazka je kdo je dobry a kdo spatny. V tomto pripade je to lehko odvoditelne podle postaveni ve spolecnosti :p.
Takze si nevymyslej!! Pac jsi tu kavalerku v ruce nemel ! A mel jsi jen luk a kdyz se te zeptam jestly mas poisny tak chci vedet jestly mam poisny a ty kdyz to zaspamujes nejakejma picovinama typu: Poisny?
jako sipy nebo sipky? mno poisny? myslis jako poison sipy? mno nememam ale ligthu
mam trochu. Tak ctu jen posledni radek a tam je mam trochu :p.
Návrat nahoru Goto down
Elfi Valecnik
Nováček
Nováček
Elfi Valecnik

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 16. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeThu Aug 23, 2007 4:34 pm

nechej to tak priste pokecame pruhlednejc
Návrat nahoru Goto down
Sirix
Naučený
Naučený
Sirix

Poeet p?íspivku : 55
Registration date : 21. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 28, 2007 2:08 pm

Derujd napsal:
Elfi Valecnik napsal:
Lol to je jako kdyz v americe se indiancky kmen dohaduje s mistnim guvernerem roku 1492. Otazka je kdo je dobry a kdo spatny. V tomto pripade je to lehko odvoditelne podle postaveni ve spolecnosti :p.
Takze si nevymyslej!! Pac jsi tu kavalerku v ruce nemel ! A mel jsi jen luk a kdyz se te zeptam jestly mas poisny tak chci vedet jestly mam poisny a ty kdyz to zaspamujes nejakejma picovinama typu: Poisny?
jako sipy nebo sipky? mno poisny? myslis jako poison sipy? mno nememam ale ligthu

mel v ruce dyku! hadejte se jako maly deti!
Návrat nahoru Goto down
Elfias
Zaučený
Zaučený
Elfias

Poeet p?íspivku : 35
Registration date : 21. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 28, 2007 3:09 pm

Sirix napsal:
Derujd napsal:
Elfi Valecnik napsal:

O pet postu vis to byl luk Wink
Návrat nahoru Goto down
Sirix
Naučený
Naučený
Sirix

Poeet p?íspivku : 55
Registration date : 21. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 28, 2007 3:13 pm

Elfias napsal:
Sirix napsal:
Derujd napsal:
Elfi Valecnik napsal:

O pet postu vis to byl luk Wink

achjo nepochopil si moji reakci.. nevad casem te to ona trkne
Návrat nahoru Goto down
Elfias
Zaučený
Zaučený
Elfias

Poeet p?íspivku : 35
Registration date : 21. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeTue Aug 28, 2007 3:14 pm

Asi jsem natvrdlej
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeMon Sep 03, 2007 8:36 pm

Elfias napsal:
Asi jsem natvrdlej
To bude dobry ja to pochopil ale pripadam si taky jako lumik Smile.
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitimeMon Sep 03, 2007 8:37 pm

Přijat , LOCK
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaska -Elf WArior   Prihlaska -Elf WArior - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prihlaska -Elf WArior
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Prihlaska
» prihlaska
» prihlaska
» Prihlaska
» Prihlaska

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Templars of Suffering :: Veřejná sekce :: Přijatí-