Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Hraniciar

Goto down 
+6
Riki
Arki
Evicka/faktik
Sirix
Roman
Grewen
10 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Grewen
Zaučený
Zaučený

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 31. 07. 07

Hraniciar - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar - Stránka 2 Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 2:14 pm

Sirix napsal:
Hraniciar napsal:
nic mene ten ani nevedel ze je moje ..... a poctive ji vratil mylsim ze mu muzeme skusit veri .... za zkousku nic nedame ...... co vy na to ? rabbit
ja bych mu veril. zajdem dung a uvidime co v nem je:)

Ve me je Hrdost,Sila Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Poeet p?íspivku : 96
Registration date : 24. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar - Stránka 2 Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 6:48 pm

No, ani bych nemusel nic psat, jen dat svuj hlas. Presto - zucastnene hlavni osoby vedi o cem jsme si psali a vysledek meho vyjednavani dopadl tak, jak dopadnout mel. Doufam, ze tim byla zla krev odstranena. Hraniciarovi jsem slibil, ze se na to podivam, coz jsem splnil Smile
Muertovi jsem po vyreseni problemu slibil, ze mu pomuzu doexpit klerdu dle svych moznosti, coz se pokusim splnit ( i treba tim ze jsem dnes vyslal SG, aby s nim prosel headlessy). Myslim ze by to mohl byt dobry clen, pokud se budou veci dal vyvijet tak, jak po debate s nim ocekavam.
PRO.
Návrat nahoru Goto down
Roman
Naučený
Naučený
Roman

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 18. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar - Stránka 2 Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 7:07 pm

fajn,může bejt
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Poeet p?íspivku : 68
Registration date : 17. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar - Stránka 2 Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 10:13 pm

KLuci ale kdyz nema hraniniciara ani jiny level pro guildu s cim k nam Pujde ?
Návrat nahoru Goto down
Grewen
Zaučený
Zaučený

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 31. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar - Stránka 2 Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 10:23 pm

Hraniciar napsal:
KLuci ale kdyz nema hraniniciara ani jiny level pro guildu s cim k nam Pujde ?

Hej chlapi pardon ale ja jedu na 2 tydny pryc a tyden tu est k tomu nebudu takze 3 tydny tu nebudu a pak bude skola a ja na uo uz nemam cas tak ja do vasi guildy nejdu Sad a este me chcou ve stare guilde takze se tam asi vracim..
Návrat nahoru Goto down
Imhotem
Zaučený
Zaučený
Imhotem

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 29. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar - Stránka 2 Icon_minitimeFri Aug 03, 2007 7:46 pm

Pro
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

PříspěvekPředmět: JackOneill-Stargate-Mercenary   Hraniciar - Stránka 2 Icon_minitimeSat Aug 04, 2007 10:01 am

Grewen napsal:
Zdravím všecky z guildy ToS jmenuji se Martin Mahdal a jsem ze Zlína je mi 15 let a moje koníčky je sport a sezení u PC Very Happy.

Chtěl bych do vaší guildy protože se mi zdáte fajn a chci abychom mohl z někým chodit dungy atd... Mé postavy ranger jmeno Hraniciar lvl 18 a craft z vysokyma skillama Rolling Eyes .Jinak jsem byl v guildach Dragons Wariors ale z tama me vyhodili protože mi postavu ukradli...Měl sem rogueho lvl 24 jmeno Shelby.Díky všem co si tohle přečetly a jinak se těším že spolu prožijem spoustu srandy dungu pvp i PVM Very Happy tak me ICQ 198-924-671 tak se tady mejte caute
Sem pro prijeti adepta    *ToSForever*Smile
Návrat nahoru Goto down
Deiotaros
Naučený
Naučený
Deiotaros

Poeet p?íspivku : 83
Registration date : 10. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar - Stránka 2 Icon_minitimeSun Aug 12, 2007 9:48 pm

Grewen napsal:
Roman napsal:
pokud to je takle tak sem proti

Hmm tak to dik... Vubec sem to nemusel vracet ani sem to nepodelal ani nekoupil ani nevimenil...Ja sem v tom nevine takze sem to nemusel vracet ale nejsu hajzl... Kamos real mu to ukradnul ale nejdriv to mel Millius a tak to ukradl Milliusovi a dal to zdarma me a ja proc mi to davas a on na me jen tak ranger me nebvavi a pak sem zjistil ze ta postava je ukradnuta curak nejvetsi dnes jdu ven a rozkopu mu hubu ze mu bude spatne... cheers Ale este sou tu lidi co me budou chtit a co ne...
Vy si ty účty půjčujete jak autíčka Shocked
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar - Stránka 2 Icon_minitimeMon Aug 13, 2007 7:28 pm

Naa jeho vůli nepřijat , LOCK
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hraniciar
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Templars of Suffering :: Veřejná sekce :: Nepřijatí-
Přejdi na: