| Hraniciar | |
|
+6Riki Arki Evicka/faktik Sirix Roman Grewen 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Grewen Zaučený
Poeet p?íspivku : 26 Registration date : 31. 07. 07
| Předmět: Hraniciar Tue Jul 31, 2007 7:54 pm | |
| Zdravím všecky z guildy ToS jmenuji se Martin Mahdal a jsem ze Zlína je mi 15 let a moje koníčky je sport a sezení u PC . Chtěl bych do vaší guildy protože se mi zdáte fajn a chci abychom mohl z někým chodit dungy atd... Mé postavy ranger jmeno Hraniciar lvl 18 a craft z vysokyma skillama .Jinak jsem byl v guildach Dragons Wariors ale z tama me vyhodili protože mi postavu ukradli...Měl sem rogueho lvl 24 jmeno Shelby.Díky všem co si tohle přečetly a jinak se těším že spolu prožijem spoustu srandy dungu pvp i PVM tak me ICQ 198-924-671 tak se tady mejte caute | |
|
| |
Roman Naučený
Poeet p?íspivku : 91 Age : 36 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: Re: Hraniciar Tue Jul 31, 2007 9:23 pm | |
| ty si ten klerda co sem viděl u stok? | |
|
| |
Grewen Zaučený
| Předmět: Re: Hraniciar Tue Jul 31, 2007 9:25 pm | |
| [quote="Roman"]ty si ten klerda co sem viděl u stok?[/quote jo to jsem ja ten prist u stok | |
|
| |
Sirix Naučený
Poeet p?íspivku : 55 Age : 34 Registration date : 21. 07. 07
| Předmět: Re: Hraniciar Wed Aug 01, 2007 10:24 am | |
| | |
|
| |
Grewen Zaučený
| Předmět: Re: Hraniciar Wed Aug 01, 2007 4:08 pm | |
| - Sirix napsal:
- co tvoje povest?
Povest zatím čista a z Ultimou mam už zkušenosti hraju uo už 5-6 let tak co se rovna k pvp a pvm tak umim spis pvm Povest cista.. Ja stojim zatim ze neprodavam nekupuju ani nevymenuji postavy... | |
|
| |
Roman Naučený
| Předmět: Re: Hraniciar Wed Aug 01, 2007 7:05 pm | |
| ale i lžeš,u těch stok si byl klerik né príst | |
|
| |
Grewen Zaučený
| Předmět: Re: Hraniciar Wed Aug 01, 2007 7:14 pm | |
| | |
|
| |
Sirix Naučený
| |
| |
Grewen Zaučený
| Předmět: Re: Hraniciar Wed Aug 01, 2007 7:27 pm | |
| | |
|
| |
Roman Naučený
| Předmět: Re: Hraniciar Wed Aug 01, 2007 10:00 pm | |
| tak tež pro | |
|
| |
Grewen Zaučený
| Předmět: Re: Hraniciar Wed Aug 01, 2007 10:07 pm | |
| | |
|
| |
Evicka/faktik Guild Patriot
Poeet p?íspivku : 68 Registration date : 17. 06. 07
| Předmět: Re: Hraniciar Wed Aug 01, 2007 11:37 pm | |
| NEJSEM PRO je to QxW a toho rangera me Odcizil sprostym zpusobem ....... PROTI | |
|
| |
| Předmět: Re: Hraniciar Wed Aug 01, 2007 11:44 pm | |
| JE TO LHAR A ZLODEJ ....... PROSIM PREHODNOTE SVOJE NAZORY JESTE JEDNOU JESLTI PRIJDE ON ODEJDU JA .... A TO MYLSIM SMRTELNE VAZNE NEHODLAM MIT ZA SPOLU CLENY GUILDY ZLODEJE LHARE A PODRAZAKY CO LZOU .....PREHODNOTE SVOJE NAZORY ZNOVU PROSIM A PROC BYCH MEL ASI NA STRANKACH NICK HRANICIAR ??? PROTOZE JSEM TO JA A TADY MATE VELICE NAOZRNY PRIPAD KRADEZE ACCOUNTU ..... NAZEV ACCAUTU JE PETERKOCISKY KDO MI NEVERI AT SE ZEPTA ....... JEHO NE btw jeste ho budu porjednavat z bractrem co je Gmko a ucet bude bud zabanovan nebo mi pripadne z5 ...... Evicka | |
|
| |
Grewen Zaučený
| Předmět: Re: Hraniciar Thu Aug 02, 2007 10:12 am | |
| - Hraniciar napsal:
- JE TO LHAR A ZLODEJ ....... PROSIM PREHODNOTE SVOJE NAZORY JESTE JEDNOU JESLTI PRIJDE ON ODEJDU JA .... A TO MYLSIM SMRTELNE VAZNE NEHODLAM MIT ZA SPOLU CLENY GUILDY ZLODEJE LHARE A PODRAZAKY CO LZOU .....PREHODNOTE SVOJE NAZORY ZNOVU PROSIM A PROC BYCH MEL ASI NA STRANKACH NICK HRANICIAR ??? PROTOZE JSEM TO JA A TADY MATE VELICE NAOZRNY PRIPAD KRADEZE ACCOUNTU ..... NAZEV ACCAUTU JE PETERKOCISKY KDO MI NEVERI AT SE ZEPTA ....... JEHO NE btw jeste ho budu porjednavat z bractrem co je Gmko a ucet bude bud zabanovan nebo mi pripadne z5 ...... Evicka
Ja nejsem lhar ani zlodej klidne toho rangera smazu pro me za me klidne si pojedu prista.. Jak cete.. | |
|
| |
Grewen Zaučený
| Předmět: Re: Hraniciar Thu Aug 02, 2007 10:15 am | |
| - Grewen napsal:
- Hraniciar napsal:
- JE TO LHAR A ZLODEJ ....... PROSIM PREHODNOTE SVOJE NAZORY JESTE JEDNOU JESLTI PRIJDE ON ODEJDU JA .... A TO MYLSIM SMRTELNE VAZNE NEHODLAM MIT ZA SPOLU CLENY GUILDY ZLODEJE LHARE A PODRAZAKY CO LZOU .....PREHODNOTE SVOJE NAZORY ZNOVU PROSIM A PROC BYCH MEL ASI NA STRANKACH NICK HRANICIAR ??? PROTOZE JSEM TO JA A TADY MATE VELICE NAOZRNY PRIPAD KRADEZE ACCOUNTU ..... NAZEV ACCAUTU JE PETERKOCISKY KDO MI NEVERI AT SE ZEPTA ....... JEHO NE btw jeste ho budu porjednavat z bractrem co je Gmko a ucet bude bud zabanovan nebo mi pripadne z5 ...... Evicka
Ja nejsem lhar ani zlodej klidne toho rangera smazu pro me za me klidne si pojedu prista.. Jak cete.. A este ja stojim za tím že tato guilda mě zaujala a sou tady moc dobri a spolehlivi hraci a kdyz ty jenom reknes ne tak je mi to jedno klidne ti udelam radost a smazu toho rangera.. Kluci z ToS je to na vas.. | |
|
| |
Grewen Zaučený
| Předmět: Re: Hraniciar Thu Aug 02, 2007 10:53 am | |
| - Grewen napsal:
- Grewen napsal:
- Hraniciar napsal:
Ja nejsem lhar ani zlodej klidne toho rangera smazu pro me za me klidne si pojedu prista.. Jak cete.. A este ja stojim za tím že tato guilda mě zaujala a sou tady moc dobri a spolehlivi hraci a kdyz ty jenom reknes ne tak je mi to jedno klidne ti udelam radost a smazu toho rangera.. Kluci z ToS je to na vas.. Z pravdou ven chlapi Hraniciara rangera sem dostal od lvlu 16 a mam ho uz asi 2 tydny a hraju taky prista lvl 10 ale jestli vam to vadi ze mam postavu kterou sem si nenexpil sam tak klidne rangera smazu a pojedu prista diky vsem co si to precetli.. | |
|
| |
Arki Nováček
Poeet p?íspivku : 19 Age : 29 Localisation : Banka Daugas a Dungy Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: Hraniciar Thu Aug 02, 2007 11:17 am | |
| PROTI
Teraz uz nezistime ako to je ci si to ukradol alebo nie ale mal by si to acc vratit Evicke.
PS: Nemas dokaz a verit ti nemozem. Evicka je v guilde uz dlho a tej preto verim viac ako tebe. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hraniciar Thu Aug 02, 2007 11:43 am | |
| Tak Toho rangera vrat z5 ....... uverim ti az bbude z5 a svuij nazor prejadname znovu vrat me ho a odevzdej na icq 237910049 | |
|
| |
Roman Naučený
| Předmět: Re: Hraniciar Thu Aug 02, 2007 12:24 pm | |
| pokud to je takle tak sem proti | |
|
| |
Grewen Zaučený
| Předmět: Re: Hraniciar Thu Aug 02, 2007 12:29 pm | |
| - Roman napsal:
- pokud to je takle tak sem proti
Hmm tak to dik... Vubec sem to nemusel vracet ani sem to nepodelal ani nekoupil ani nevimenil...Ja sem v tom nevine takze sem to nemusel vracet ale nejsu hajzl... Kamos real mu to ukradnul ale nejdriv to mel Millius a tak to ukradl Milliusovi a dal to zdarma me a ja proc mi to davas a on na me jen tak ranger me nebvavi a pak sem zjistil ze ta postava je ukradnuta curak nejvetsi dnes jdu ven a rozkopu mu hubu ze mu bude spatne... Ale este sou tu lidi co me budou chtit a co ne... | |
|
| |
Sirix Naučený
| Předmět: Re: Hraniciar Thu Aug 02, 2007 12:48 pm | |
| hmmmmm hodne zajmavy.. svuj hlas PRO beru zpet a prozatim se zdrzuju hlasovani dokud se to nevyresi | |
|
| |
Sirix Naučený
| Předmět: Re: Hraniciar Thu Aug 02, 2007 12:58 pm | |
| takze prej je to hotovy.. postava byla navracena majiteli. touto aferou se jeho sance na prijeti snizila tak na 20% neli min.. pokud na to neco muzu rict s Grewenem sem byl (jak je vyse psano) burned. Mel tam svyho clerdu Muerta. Hraniciare sem zatim nevidel. nevim jesli nekdo z guildy s Grewenem nekde byl ale ja sem si o nem udelal obrazek. Obrazek takovy ze vim ze by neukradl acc a este byl tak blbej aby se hlasil do guildy kde je jeho pravy majitel. to je blbost a ani ten nejvetsi nb by to neudelal. stale si stojim za svym hlasem a tim je PRO | |
|
| |
Grewen Zaučený
| Předmět: Re: Hraniciar Thu Aug 02, 2007 1:00 pm | |
| - Sirix napsal:
- takze prej je to hotovy.. postava byla navracena majiteli. touto aferou se jeho sance na prijeti snizila tak na 20% neli min.. pokud na to neco muzu rict s Grewenem sem byl (jak je vyse psano) burned. Mel tam svyho clerdu Muerta. Hraniciare sem zatim nevidel. nevim jesli nekdo z guildy s Grewenem nekde byl ale ja sem si o nem udelal obrazek. Obrazek takovy ze vim ze by neukradl acc a este byl tak blbej aby se hlasil do guildy kde je jeho pravy majitel. to je blbost a ani ten nejvetsi nb by to neudelal. stale si stojim za svym hlasem a tim je PRO
Diky Sirixi.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Hraniciar Thu Aug 02, 2007 1:52 pm | |
| nic mene ten ani nevedel ze je moje ..... a poctive ji vratil mylsim ze mu muzeme skusit veri .... za zkousku nic nedame ...... co vy na to ? | |
|
| |
Sirix Naučený
| Předmět: Re: Hraniciar Thu Aug 02, 2007 1:55 pm | |
| - Hraniciar napsal:
- nic mene ten ani nevedel ze je moje ..... a poctive ji vratil mylsim ze mu muzeme skusit veri .... za zkousku nic nedame ...... co vy na to ?
ja bych mu veril. zajdem dung a uvidime co v nem je:) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Hraniciar | |
| |
|
| |
| Hraniciar | |
|