Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Hraniciar

Goto down 
+6
Riki
Arki
Evicka/faktik
Sirix
Roman
Grewen
10 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Grewen
Zaučený
Zaučený

Poeet p?íspivku : 26
Registration date : 31. 07. 07

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeTue Jul 31, 2007 7:54 pm

Zdravím všecky z guildy ToS jmenuji se Martin Mahdal a jsem ze Zlína je mi 15 let a moje koníčky je sport a sezení u PC Very Happy.

Chtěl bych do vaší guildy protože se mi zdáte fajn a chci abychom mohl z někým chodit dungy atd... Mé postavy ranger jmeno Hraniciar lvl 18 a craft z vysokyma skillama Rolling Eyes .Jinak jsem byl v guildach Dragons Wariors ale z tama me vyhodili protože mi postavu ukradli...Měl sem rogueho lvl 24 jmeno Shelby.Díky všem co si tohle přečetly a jinak se těším že spolu prožijem spoustu srandy dungu pvp i PVM Very Happy tak me ICQ 198-924-671 tak se tady mejte caute
Návrat nahoru Goto down
Roman
Naučený
Naučený
Roman

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 18. 06. 07

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeTue Jul 31, 2007 9:23 pm

ty si ten klerda co sem viděl u stok?
Návrat nahoru Goto down
Grewen
Zaučený
Zaučený

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeTue Jul 31, 2007 9:25 pm

[quote="Roman"]ty si ten klerda co sem viděl u stok?[/quote

jo to jsem ja ten prist u stok Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sirix
Naučený
Naučený
Sirix

Poeet p?íspivku : 55
Registration date : 21. 07. 07

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeWed Aug 01, 2007 10:24 am

co tvoje povest?
Návrat nahoru Goto down
Grewen
Zaučený
Zaučený

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeWed Aug 01, 2007 4:08 pm

Sirix napsal:
co tvoje povest?

Povest zatím čista a z Ultimou mam už zkušenosti hraju uo už 5-6 let tak co se rovna k pvp a pvm tak umim spis pvm Razz Povest cista.. Ja stojim zatim ze neprodavam nekupuju ani nevymenuji postavy... cheers
Návrat nahoru Goto down
Roman
Naučený
Naučený
Roman

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeWed Aug 01, 2007 7:05 pm

ale i lžeš,u těch stok si byl klerik né príst Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Grewen
Zaučený
Zaučený

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeWed Aug 01, 2007 7:14 pm

Roman napsal:
ale i lžeš,u těch stok si byl klerik né príst Very Happy

Very Happy Very Happy tak jo ale cobydub budu prist Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sirix
Naučený
Naučený
Sirix

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeWed Aug 01, 2007 7:14 pm

Smile sem PRO.. neska sme byli burned mel tam sice clerdu ale je to ferovej clovek a da se mu verit.. Smile
Návrat nahoru Goto down
Grewen
Zaučený
Zaučený

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeWed Aug 01, 2007 7:27 pm

Sirix napsal:
Smile sem PRO.. neska sme byli burned mel tam sice clerdu ale je to ferovej clovek a da se mu verit.. Smile

Diky Sirixi Smile
Návrat nahoru Goto down
Roman
Naučený
Naučený
Roman

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeWed Aug 01, 2007 10:00 pm

tak tež pro cheers
Návrat nahoru Goto down
Grewen
Zaučený
Zaučený

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeWed Aug 01, 2007 10:07 pm

Roman napsal:
tak tež pro cheers

Very Happy Diky moc za podporu kluci cheers
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Poeet p?íspivku : 68
Registration date : 17. 06. 07

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeWed Aug 01, 2007 11:37 pm

NEJSEM PRO je to QxW a toho rangera me Odcizil sprostym zpusobem ....... PROTI
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeWed Aug 01, 2007 11:44 pm

JE TO LHAR A ZLODEJ ....... PROSIM PREHODNOTE SVOJE NAZORY JESTE JEDNOU JESLTI PRIJDE ON ODEJDU JA .... A TO MYLSIM SMRTELNE VAZNE NEHODLAM MIT ZA SPOLU CLENY GUILDY ZLODEJE LHARE A PODRAZAKY CO LZOU .....PREHODNOTE SVOJE NAZORY ZNOVU PROSIM A PROC BYCH MEL ASI NA STRANKACH NICK HRANICIAR ??? PROTOZE JSEM TO JA A TADY MATE VELICE NAOZRNY PRIPAD KRADEZE ACCOUNTU ..... NAZEV ACCAUTU JE PETERKOCISKY KDO MI NEVERI AT SE ZEPTA ....... Evil or Very Mad JEHO NE btw jeste ho budu porjednavat z bractrem co je Gmko a ucet bude bud zabanovan nebo mi pripadne z5 ...... Evicka
Návrat nahoru Goto down
Grewen
Zaučený
Zaučený

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 10:12 am

Hraniciar napsal:
JE TO LHAR A ZLODEJ ....... PROSIM PREHODNOTE SVOJE NAZORY JESTE JEDNOU JESLTI PRIJDE ON ODEJDU JA .... A TO MYLSIM SMRTELNE VAZNE NEHODLAM MIT ZA SPOLU CLENY GUILDY ZLODEJE LHARE A PODRAZAKY CO LZOU .....PREHODNOTE SVOJE NAZORY ZNOVU PROSIM A PROC BYCH MEL ASI NA STRANKACH NICK HRANICIAR ??? PROTOZE JSEM TO JA A TADY MATE VELICE NAOZRNY PRIPAD KRADEZE ACCOUNTU ..... NAZEV ACCAUTU JE PETERKOCISKY KDO MI NEVERI AT SE ZEPTA ....... Evil or Very Mad JEHO NE btw jeste ho budu porjednavat z bractrem co je Gmko a ucet bude bud zabanovan nebo mi pripadne z5 ...... Evicka

Ja nejsem lhar ani zlodej klidne toho rangera smazu pro me za me klidne si pojedu prista.. Jak cete..
Návrat nahoru Goto down
Grewen
Zaučený
Zaučený

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 10:15 am

Grewen napsal:
Hraniciar napsal:

Ja nejsem lhar ani zlodej klidne toho rangera smazu pro me za me klidne si pojedu prista.. Jak cete..

A este ja stojim za tím že tato guilda mě zaujala a sou tady moc dobri a spolehlivi hraci a kdyz ty jenom reknes ne tak je mi to jedno klidne ti udelam radost a smazu toho rangera.. Kluci z ToS je to na vas..
Návrat nahoru Goto down
Grewen
Zaučený
Zaučený

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 10:53 am

Grewen napsal:
Grewen napsal:
Hraniciar napsal:

A este ja stojim za tím že tato guilda mě zaujala a sou tady moc dobri a spolehlivi hraci a kdyz ty jenom reknes ne tak je mi to jedno klidne ti udelam radost a smazu toho rangera.. Kluci z ToS je to na vas..

Z pravdou ven chlapi Hraniciara rangera sem dostal od lvlu 16 a mam ho uz asi 2 tydny a hraju taky prista lvl 10 ale jestli vam to vadi ze mam postavu kterou sem si nenexpil sam tak klidne rangera smazu a pojedu prista diky vsem co si to precetli..
Návrat nahoru Goto down
Arki
Nováček
Nováček
Arki

Poeet p?íspivku : 19
Registration date : 16. 06. 07

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 11:17 am

PROTI

Teraz uz nezistime ako to je ci si to ukradol alebo nie ale mal by si to acc vratit Evicke.

PS: Nemas dokaz a verit ti nemozem. Evicka je v guilde uz dlho a tej preto verim viac ako tebe.
Návrat nahoru Goto down
http://craftik.7x.cz
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 11:43 am

Tak Toho rangera vrat z5 ....... uverim ti az bbude z5 a svuij nazor prejadname znovu vrat me ho a odevzdej na icq 237910049
Návrat nahoru Goto down
Roman
Naučený
Naučený
Roman

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 12:24 pm

pokud to je takle tak sem proti
Návrat nahoru Goto down
Grewen
Zaučený
Zaučený

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 12:29 pm

Roman napsal:
pokud to je takle tak sem proti

Hmm tak to dik... Vubec sem to nemusel vracet ani sem to nepodelal ani nekoupil ani nevimenil...Ja sem v tom nevine takze sem to nemusel vracet ale nejsu hajzl... Kamos real mu to ukradnul ale nejdriv to mel Millius a tak to ukradl Milliusovi a dal to zdarma me a ja proc mi to davas a on na me jen tak ranger me nebvavi a pak sem zjistil ze ta postava je ukradnuta curak nejvetsi dnes jdu ven a rozkopu mu hubu ze mu bude spatne... cheers Ale este sou tu lidi co me budou chtit a co ne...
Návrat nahoru Goto down
Sirix
Naučený
Naučený
Sirix

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 12:48 pm

hmmmmm hodne zajmavy.. svuj hlas PRO beru zpet a prozatim se zdrzuju hlasovani dokud se to nevyresi
Návrat nahoru Goto down
Sirix
Naučený
Naučený
Sirix

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 12:58 pm

takze prej je to hotovy.. postava byla navracena majiteli. touto aferou se jeho sance na prijeti snizila tak na 20% neli min.. pokud na to neco muzu rict s Grewenem sem byl (jak je vyse psano) burned. Mel tam svyho clerdu Muerta. Hraniciare sem zatim nevidel. nevim jesli nekdo z guildy s Grewenem nekde byl ale ja sem si o nem udelal obrazek. Obrazek takovy ze vim ze by neukradl acc a este byl tak blbej aby se hlasil do guildy kde je jeho pravy majitel. to je blbost a ani ten nejvetsi nb by to neudelal. stale si stojim za svym hlasem a tim je PRO
Návrat nahoru Goto down
Grewen
Zaučený
Zaučený

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 1:00 pm

Sirix napsal:
takze prej je to hotovy.. postava byla navracena majiteli. touto aferou se jeho sance na prijeti snizila tak na 20% neli min.. pokud na to neco muzu rict s Grewenem sem byl (jak je vyse psano) burned. Mel tam svyho clerdu Muerta. Hraniciare sem zatim nevidel. nevim jesli nekdo z guildy s Grewenem nekde byl ale ja sem si o nem udelal obrazek. Obrazek takovy ze vim ze by neukradl acc a este byl tak blbej aby se hlasil do guildy kde je jeho pravy majitel. to je blbost a ani ten nejvetsi nb by to neudelal. stale si stojim za svym hlasem a tim je PRO

Diky Sirixi..
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 1:52 pm

nic mene ten ani nevedel ze je moje ..... a poctive ji vratil mylsim ze mu muzeme skusit veri .... za zkousku nic nedame ...... co vy na to ? rabbit
Návrat nahoru Goto down
Sirix
Naučený
Naučený
Sirix

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitimeThu Aug 02, 2007 1:55 pm

Hraniciar napsal:
nic mene ten ani nevedel ze je moje ..... a poctive ji vratil mylsim ze mu muzeme skusit veri .... za zkousku nic nedame ...... co vy na to ? rabbit
ja bych mu veril. zajdem dung a uvidime co v nem je:)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Hraniciar Empty
PříspěvekPředmět: Re: Hraniciar   Hraniciar Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Hraniciar
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Templars of Suffering :: Veřejná sekce :: Nepřijatí-
Přejdi na: