Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Mercenary streng

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Lucky
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 07. 11. 07

Mercenary streng Empty
PříspěvekPředmět: Mercenary streng   Mercenary streng Icon_minitimeWed Nov 07, 2007 10:50 pm

Zdravim vsechny, asik mne nekteri z vas zna z dungu bo mapek. Baltazar mne sem donutil a zatim z expeni s nekteryma sem zmenil nazor na party, protoze sem porad jen soloval :-) . Dungy si moc nedavam jen tak se zacinam ucit pac v parte sem chodil jen s nekteryma z vas a hlavne s Baltazarem. Jinak sem normalni borec co se rad bavi a chlastaaa :-). Nevim co vic napsat, Kdyby nejaky dotazy tak se ptejte( Moje icq 216945202). Jo a do vasi guildy se hlasim s merckem lvl 13 pac jinou postavu nemam. S pozdravem Lucky.
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 22. 08. 07

Mercenary streng Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mercenary streng   Mercenary streng Icon_minitimeWed Nov 07, 2007 11:03 pm

Lucky napsal:
Baltazar mne sem donutil.
jaj :-D proste ceme funkcni lidi santa

Lucky napsal:
Dungy si moc nedavam jen tak se zacinam ucit pac v parte sem chodil jen s nekteryma z vas a hlavne s Baltazarem.
Zadna krec, to se naucis Wink parkrat si usteles, prijdes o par kompletu a expu a hnedka budes vedet co a jak mas delat Twisted Evil

Jinak, tohodle cloveka chcu videt zelene :-P znam ho defakto od...snad este pred narozenim :-P ... je to spravnej magor, kterej se dovede nasrat, ale aj na vt pobavit... je sice pravda ze tu nehraje moc dlouho a nema ani lvl kterej pozadujeme... ale vim urcite ze kdyz bude mejt lidi kteri mu budou radit a pomuzou mu, tak bude expit rad!!! v dungu sem ho videl, sice parkrat umrel, ale to nebyla ani tak jeho chyba jako spise chyba priesta kterej s nama "sel"... tauntovat umi mnohem lepe nez stargate Very Happy lakat po jednom zvlada uz ted... real mu reknu jak co ma delat... ale chce to este zazit si to v UO...
10000000000000000000% PRO

Timdle bych chtel aj zaroven pozadat lidi aby mu napsali na icq kdyz se bude schanet nekdo do dungu... nema rad party, kvuli tomu ze mu budou jen kritizovat a nikdo mu nerekne nic dobreho Mad .... Kuju cherry
Návrat nahoru Goto down
Pekki
Naučený
Naučený
Pekki

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 04. 10. 07

Mercenary streng Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mercenary streng   Mercenary streng Icon_minitimeThu Nov 08, 2007 7:40 am

No uvidíme. level není podstatný a když baltík říká pro tak jedu s ním. Takže taky STOPRO. Jinak ani se neotočíš a budeš 16 lvl to jde rychle. A berk se hodí, nějakej itemek a mlátíš hned za 40.A to je víc než já Very Happy Kdybys něco nevěděl nebo potřeboval tak písni. Rád pomáhám.
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Mercenary streng Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mercenary streng   Mercenary streng Icon_minitimeThu Nov 08, 2007 2:32 pm

Pekki napsal:
A berk se hodí, nějakej itemek a mlátíš hned za 40.

ale on je Mercek Basketball Basketball Basketball
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Poeet p?íspivku : 96
Registration date : 24. 06. 07

Mercenary streng Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mercenary streng   Mercenary streng Icon_minitimeThu Nov 08, 2007 4:02 pm

Mercek je potreba a dva zoldenri jsou jeste lepsi - Strykus by miohl mit kolegu Very Happy Parkrat jsem se Strendem sel, v malem jse slusenj, jen se smaozrejme bude muset naucit roli v parte a velkem dungu - lakat, brat agro. PRO
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Mercenary streng Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mercenary streng   Mercenary streng Icon_minitimeThu Nov 08, 2007 5:14 pm

Riki napsal:
Mercek je potreba a dva zoldenri jsou jeste lepsi - Strykus by miohl mit kolegu Very Happy Parkrat jsem se Strendem sel, v malem jse slusenj, jen se smaozrejme bude muset naucit roli v parte a velkem dungu - lakat, brat agro. PRO

ne ze bych chtel mejt nejak moc dukladnej :-D ale na to kolik ti je tam mas az moooc pravopisnejch chyb :-P
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Mercenary streng Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mercenary streng   Mercenary streng Icon_minitimeThu Nov 08, 2007 6:06 pm

Baltazar napsal:
Riki napsal:

ne ze bych chtel mejt nejak moc dukladnej :-D ale na to kolik ti je tam mas az moooc pravopisnejch chyb :-P

To nejsou pravopisne chyby, ale zjevne preklepy, spamere. geek Pisu to na notebooku a nejsem zvyklej na tuhle roztec klaves, tak se mi obcas prehodi pismena, zvlast kdyz pisu v rychlosti. Cekala na me totiz sestra ze mam jit na ECHO srdce.
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Mercenary streng Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mercenary streng   Mercenary streng Icon_minitimeThu Nov 08, 2007 8:03 pm

Riki napsal:
jen se smaozrejme bude muset naucit roli v parte a velkem dungu - lakat, brat agro.
Uz na zacatku jsem psal ze tauntovat(prebirat agro pomoci sve ability) umi lepe nez SG... kterej udelal mercka na "ja nevim jakej" lvl Wink a tez sem tam psal, ze nema problem lakat pojednom I love you I love you I love you
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Mercenary streng Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mercenary streng   Mercenary streng Icon_minitimeFri Nov 09, 2007 6:01 pm

Hmm, sel s nama parkrat, nikdo zadne z tech co byli zadne vyrazne pripominky nemel. A lidi jsou treba, takze to urychlime - prijat za adepta
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Mercenary streng Empty
PříspěvekPředmět: Re: Mercenary streng   Mercenary streng Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Mercenary streng
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Mercenary-Stargate
» Hrabje Alberto - prihlaska
» Ja chci k VAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!