| Berserk Sirix | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Sirix Naučený
Poeet p?íspivku : 55 Age : 34 Registration date : 21. 07. 07
| Předmět: Berserk Sirix Sat Jul 21, 2007 6:12 pm | |
| Zdravim vsechny cleny guildy ToS. Jmenuji se Filip je mi 17let pochazim s Pisku v nejkrasnejsim kraji nasi republiky, jizni cechy. Do guildy se hlasim s berkem Sirix ktery je na 14 lvl. Z guildy znam Warllocka a Stargate. S warllockem sem chodil expit a od Stargate znam crafta.chodivali sme spolecne kopat do dolu. Ja sam sem UO nehral cca pul roku. Zacinal sem v srpnu minuleho roku se svym berkem Ilamem ale ten je ted buhvi kde. Mel sem take druida Maniak. Vy byste byla moje prvni guilda do ktere bych sel. Driv sem na to nemel postavy. Ted se mi naskytla prilezitost, trochu si zpestrit to hrani s lidmi kteri to chteji nekam dotahnout. Od vas ocekavam ochotu pomoci v nouzi, caste expeni.. V realu rad jezdim na kole. Dal sem se na bikecross a muzu rict ze je to fakt maso. kdo nikdy nezkusil, o hodne prichazite. Jinak pocitac - rad si hraju v microsoft office programech jako je Excel, word, power point atd... tot asi vse. ICQ - 464-255-506 tesim se na dalsi spolupraci... | |
|
| |
JackOneill Borec
Poeet p?íspivku : 177 Age : 37 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: JackOneill-Sargate-Mercenary Sat Jul 21, 2007 9:09 pm | |
| - Sirix napsal:
- Zdravim vsechny cleny guildy ToS. Jmenuji se Filip je mi 17let pochazim s Pisku v nejkrasnejsim kraji nasi republiky, jizni cechy. Do guildy se hlasim s berkem Sirix ktery je na 14 lvl. Z guildy znam Warllocka a Stargate. S warllockem sem chodil expit a od Stargate znam crafta.chodivali sme spolecne kopat do dolu.
Ja sam sem UO nehral cca pul roku. Zacinal sem v srpnu minuleho roku se svym berkem Ilamem ale ten je ted buhvi kde. Mel sem take druida Maniak. Vy byste byla moje prvni guilda do ktere bych sel. Driv sem na to nemel postavy. Ted se mi naskytla prilezitost, trochu si zpestrit to hrani s lidmi kteri to chteji nekam dotahnout. Od vas ocekavam ochotu pomoci v nouzi, caste expeni..
V realu rad jezdim na kole. Dal sem se na bikecross a muzu rict ze je to fakt maso. kdo nikdy nezkusil, o hodne prichazite. Jinak pocitac - rad si hraju v microsoft office programech jako je Excel, word, power point atd... tot asi vse. ICQ - 464-255-506
tesim se na dalsi spolupraci... sem pro prijeti je to muj kamos:) | |
|
| |
Roman Naučený
Poeet p?íspivku : 91 Age : 36 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: Re: Berserk Sirix Sat Jul 21, 2007 9:14 pm | |
| to nemůžeš být merc?hodil by se ted,ale jo sem pro a ten lvl doděláme hned | |
|
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: Berserk Sirix Sun Jul 22, 2007 11:09 am | |
| | |
|
| |
Sirix Naučený
Poeet p?íspivku : 55 Age : 34 Registration date : 21. 07. 07
| Předmět: Re: Berserk Sirix Sun Jul 22, 2007 2:35 pm | |
| - Gobi napsal:
- hraješ aktivně ?
ja bych rek ze jo:) kazdej den minimalne 2 hodky... zalezi na nalade rodicu a na tom jak moc je naprdnu ale budu se muset zacit krotit.. | |
|
| |
Destroyer Guild Friend
Poeet p?íspivku : 4 Age : 37 Registration date : 25. 06. 07
| Předmět: Re: Berserk Sirix Sun Jul 22, 2007 2:59 pm | |
| Ahoj ja sem ze Strakonic docela hodne blizko,jsem pro prijeti | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: Berserk Sirix Sun Jul 22, 2007 5:40 pm | |
| Jsem pro zerg se vzdy hodi :-x .... | |
|
| |
alberto Nováček
Poeet p?íspivku : 5 Registration date : 15. 07. 07
| Předmět: Re: Berserk Sirix Tue Jul 24, 2007 2:58 pm | |
| som PRO, hruba sila je vzdy potrebna, navyse dnes s nami bol Sirix poexpit a bol som spokojny...a level sa casom tiez zvysi | |
|
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: Berserk Sirix Tue Jul 24, 2007 4:27 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Berserk Sirix | |
| |
|
| |
| Berserk Sirix | |
|