Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Berserk Sirix

Goto down 
+3
Roman
JackOneill
Sirix
7 posters
AutorZpráva
Sirix
Naučený
Naučený
Sirix

Poeet p?íspivku : 55
Registration date : 21. 07. 07

Berserk Sirix Empty
PříspěvekPředmět: Berserk Sirix   Berserk Sirix Icon_minitimeSat Jul 21, 2007 6:12 pm

Zdravim vsechny cleny guildy ToS. Jmenuji se Filip je mi 17let pochazim s Pisku v nejkrasnejsim kraji nasi republiky, jizni cechy. Do guildy se hlasim s berkem Sirix ktery je na 14 lvl. Z guildy znam Warllocka a Stargate. S warllockem sem chodil expit a od Stargate znam crafta.chodivali sme spolecne kopat do dolu.
Ja sam sem UO nehral cca pul roku. Zacinal sem v srpnu minuleho roku se svym berkem Ilamem ale ten je ted buhvi kde. Mel sem take druida Maniak.
Vy byste byla moje prvni guilda do ktere bych sel. Driv sem na to nemel postavy. Ted se mi naskytla prilezitost, trochu si zpestrit to hrani s lidmi kteri to chteji nekam dotahnout. Od vas ocekavam ochotu pomoci v nouzi, caste expeni..

V realu rad jezdim na kole. Dal sem se na bikecross a muzu rict ze je to fakt maso. kdo nikdy nezkusil, o hodne prichazite. Jinak pocitac - rad si hraju v microsoft office programech jako je Excel, word, power point atd...
tot asi vse.
ICQ - 464-255-506

tesim se na dalsi spolupraci... Smile
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

Berserk Sirix Empty
PříspěvekPředmět: JackOneill-Sargate-Mercenary   Berserk Sirix Icon_minitimeSat Jul 21, 2007 9:09 pm

Sirix napsal:
Zdravim vsechny cleny guildy ToS. Jmenuji se Filip je mi 17let pochazim s Pisku v nejkrasnejsim kraji nasi republiky, jizni cechy. Do guildy se hlasim s berkem Sirix ktery je na 14 lvl. Z guildy znam Warllocka a Stargate. S warllockem sem chodil expit a od Stargate znam crafta.chodivali sme spolecne kopat do dolu.
Ja sam sem UO nehral cca pul roku. Zacinal sem v srpnu minuleho roku se svym berkem Ilamem ale ten je ted buhvi kde. Mel sem take druida Maniak.
Vy byste byla moje prvni guilda do ktere bych sel. Driv sem na to nemel postavy. Ted se mi naskytla prilezitost, trochu si zpestrit to hrani s lidmi kteri to chteji nekam dotahnout. Od vas ocekavam ochotu pomoci v nouzi, caste expeni..

V realu rad jezdim na kole. Dal sem se na bikecross a muzu rict ze je to fakt maso. kdo nikdy nezkusil, o hodne prichazite. Jinak pocitac - rad si hraju v microsoft office programech jako je Excel, word, power point atd...
tot asi vse.
ICQ - 464-255-506

tesim se na dalsi spolupraci... Smile
 sem pro prijeti je to muj kamos:)
Návrat nahoru Goto down
Roman
Naučený
Naučený
Roman

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 18. 06. 07

Berserk Sirix Empty
PříspěvekPředmět: Re: Berserk Sirix   Berserk Sirix Icon_minitimeSat Jul 21, 2007 9:14 pm

to nemůžeš být merc?hodil by se ted,ale jo sem pro a ten lvl doděláme hned
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

Berserk Sirix Empty
PříspěvekPředmět: Re: Berserk Sirix   Berserk Sirix Icon_minitimeSun Jul 22, 2007 11:09 am

hraješ aktivně ?
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Sirix
Naučený
Naučený
Sirix

Poeet p?íspivku : 55
Registration date : 21. 07. 07

Berserk Sirix Empty
PříspěvekPředmět: Re: Berserk Sirix   Berserk Sirix Icon_minitimeSun Jul 22, 2007 2:35 pm

Gobi napsal:
hraješ aktivně ?
ja bych rek ze jo:) kazdej den minimalne 2 hodky... zalezi na nalade rodicu a na tom jak moc je naprdnu Smile ale budu se muset zacit krotit.. lol!
Návrat nahoru Goto down
Destroyer
Guild Friend
Guild Friend
Destroyer

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 25. 06. 07

Berserk Sirix Empty
PříspěvekPředmět: Re: Berserk Sirix   Berserk Sirix Icon_minitimeSun Jul 22, 2007 2:59 pm

Ahoj ja sem ze Strakonic lol! docela hodne blizko,jsem pro prijeti Razz
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

Berserk Sirix Empty
PříspěvekPředmět: Re: Berserk Sirix   Berserk Sirix Icon_minitimeSun Jul 22, 2007 5:40 pm

Jsem pro zerg se vzdy hodi :-x ....
Návrat nahoru Goto down
alberto
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 15. 07. 07

Berserk Sirix Empty
PříspěvekPředmět: Re: Berserk Sirix   Berserk Sirix Icon_minitimeTue Jul 24, 2007 2:58 pm

som PRO, hruba sila je vzdy potrebna, navyse dnes s nami bol Sirix poexpit a bol som spokojny...a level sa casom tiez zvysi
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

Berserk Sirix Empty
PříspěvekPředmět: Re: Berserk Sirix   Berserk Sirix Icon_minitimeTue Jul 24, 2007 4:27 pm

přijat , lock
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Sponsored content

Berserk Sirix Empty
PříspěvekPředmět: Re: Berserk Sirix   Berserk Sirix Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Berserk Sirix
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Templars of Suffering :: Veřejná sekce :: Přijatí-
Přejdi na: