Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Pan Killer

Goto down 
+2
Evicka/faktik
Pan Killer
6 posters
AutorZpráva
Pan Killer
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 14. 08. 07

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 12:10 am

Dobrej vecir panove a dami jmenuji se Dominik,v uo Pan Killer a Sem 19 lvl berserk,Vek 12 Mrzi me to ale sem aktivni,Ostatni postavi Paladin 12 level(Ritir).Chtel bych k vam do guidy protoze sem se dozvedel Od hrace Oldowa Ze ste dobra guilda ktera splha pomaloucku polehoucku a pak bude nej:).A chci k vam abych si obcas s vami zaexpil pobavil a abyste me neco priucili.Uoam mam akorat ventrilo neni:(.Skusenost s uo shruba asi 1 rok.Guildy zadne Vsechno solovkou.Jsem normalni a pohodovy kluk ktery chce dosahnout nejvic co to de at v realu ci vuo!.Me Icq :254458452,piste piste:) Jinak Zda neco vic pisnete prihlasku pisu poprve:) a co ma byt v prihlasce sem cet ale jak to pisu zapominam:D.Jinak Mistri crafti v baracku ustok sou nej:)chodim k nim furt:).Jo a hraju travian tak zda chce nekdo pomoc na s 2 piste:)

Tak hezky zbitek vecera preje Pan Killer.

BuBuBu snad nedostanu na hubu
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Poeet p?íspivku : 68
Registration date : 17. 06. 07

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 10:05 am

Proti PAn killler Me byl Odcizeny .... na acc je jeste craft Fexishka Pk necromancer Los magos 19+ toto acc bylo moje ... uloz is me icq chtel bych ho na z5 .... dal mi ho kamos a nechcu a neveril bych ze by si me ho ukradl ty dome zname se hodne dlouho
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 10:17 am

No jestliže hranicar si stěžuje že mu byl odcizen tak nám vysvětli jak si se k tej postavě dostal, zatim nejsem ani pro ani proti Wink
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Pan Killer
Nováček
Nováček

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 11:13 am

Hraniciar napsal:
Proti PAn killler Me byl Odcizeny .... na acc je jeste craft Fexishka Pk necromancer Los magos 19+ toto acc bylo moje ... uloz is me icq chtel bych ho na z5 .... dal mi ho kamos a nechcu a neveril bych ze by si me ho ukradl ty dome zname se hodne dlouho

Cau tak zda ti byl odcizen to me mrzni ja sem ho dostal od kamose co prestal hrat ultimu a na tom acc uz nic neni:( ,nedelam si randu
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 11:16 am

Pan Killer napsal:
Cau tak zda ti byl odcizen to me mrzni ja sem ho dostal od kamose co prestal hrat ultimu a na tom acc uz nic neni:( ,nedelam si randu

Jako na tom acc už neni ani ten berk ?
Návrat nahoru Goto down
Pan Killer
Nováček
Nováček

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 11:35 am

Gobi napsal:
Pan Killer napsal:

Jako na tom acc už neni ani ten berk ?

Jo ten berk tam je za nej ted hraju,A chci sezaptat hranicare zda nema bratra sirra staga ten je juj good kamos tak at se ho zepta
Návrat nahoru Goto down
Roman
Naučený
Naučený
Roman

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 18. 06. 07

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 11:41 am

Stejně se to zas nějak vyřeší, stejně jak minule
Návrat nahoru Goto down
Pan Killer
Nováček
Nováček

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 11:52 am

Roman napsal:
Stejně se to zas nějak vyřeší, stejně jak minule
Romona ty mi neco rikas hey neprestal si hrat?.)
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 3:56 pm

Založim hlasování, cca zejtra vecer se dozvis jak jsi na tom Cool
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 4:20 pm

toho berka mi dal na 15+ muj velice dobry kamarad a ja ho hral az na 19 as nim v guide, bit nechcu tam hranicar to byl acc a ten kluk to ani nevedela ochotrne mi ho vratil a tento ho nevrati protoze ja nebo on nechcu sem tezce proti kdyz ho vrati poctive tak zmenim nazor jako teghdy u hraniciare
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 4:27 pm

Hraniciar napsal:
toho berka mi dal na 15+ muj velice dobry kamarad a ja ho hral az na 19 as nim v guide, bit nechcu tam hranicar to byl acc a ten kluk to ani nevedela ochotrne mi ho vratil a tento ho nevrati protoze ja nebo on nechcu sem tezce proti kdyz ho vrati poctive tak zmenim nazor jako teghdy u hraniciare

jo ale s cim by pak hral Laughing Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Rokato1
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 13. 08. 07

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: pan killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 6:16 pm

tak jestli kto mu mohu neco dodat,tak -PROTI- sohlasim z hranicarem.A navic nemam rad kseftovani z acc.Pokud chces nekam do gildy mnel by sis vypracovat vlastni postavu.Toze byl tento acc z berkem ukraden nesvedci o nicem dobrem.vrat acc vypracuj si svoji postavu vlastni pilí na 14lvl a ozvise.pokud vratis acc bude to protebe velke plus.Tod muj nazor At te svetlo provazí
Návrat nahoru Goto down
Deiotaros
Naučený
Naučený
Deiotaros

Poeet p?íspivku : 83
Registration date : 10. 07. 07

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 9:28 pm

Jako promiň ale to už si děláš srandu ne? Jak ti může někdo "UKRÁST" acc? Snad když nemá přístup na účet nikdo kromě tebe a máš aspoň základní zabezpečení tak o něj nemáš jak přijít... Sem tam výjmečně se asi stane ale toto Shocked To je furt samý půjčování měnění prodávání kupování a pak se divíte holoto jedna Smile
No to bylo mimo téma k přihlášce se vyjádřincuji později, momentálně jsem hladov. Smile
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeTue Aug 14, 2007 10:41 pm

To sem nepostrehl ani u Draxeho ...
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitimeWed Aug 15, 2007 10:11 am

Nepřijat, je mi líto , LOCK.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Pan Killer Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pan Killer   Pan Killer Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Pan Killer
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Templars of Suffering :: Veřejná sekce :: Nepřijatí-
Přejdi na: