Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Krutas - berk

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Sirix
Naučený
Naučený
Sirix

Poeet p?íspivku : 55
Registration date : 21. 07. 07

Krutas - berk Empty
PříspěvekPředmět: Krutas - berk   Krutas - berk Icon_minitimeTue Jul 24, 2007 5:01 pm

Chtel bych k vam do guildy vstoupit s Berkem Krutasem 13 lvl . Vim ze nesplnuju podminku od 16lvl ale casto chodim expit takze ty lvly dotahnu hned. Dale mam clerika na 6 lvl jmenem Sir David se kterym chci jit v budoucnu na priesta. Neni to ale moje hlavni postava takze od nej nemuzete moc cekat. Povest techto postav je dobra, nikdy nikoho neurazili apod. Z guildy znam Sirixe. Vy byste byla mojeprvni guilda do ktere bych sel. Do vasi guildy bych chtel vstoupit protoze chci zazit neco noveho. Mrte dungu, expy, vsak to znate..

Bydlim ve Valasskem Mezirici je mi 15 let, hraju hokej a fotbal. ICQ: 359-653-625

PS. Pisu ze Sirixovo acc protoze registrace mi nebrala mail.
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Poeet p?íspivku : 68
Registration date : 17. 06. 07

Krutas - berk Empty
PříspěvekPředmět: Re: Krutas - berk   Krutas - berk Icon_minitimeTue Jul 24, 2007 5:24 pm

Sportoveeec ja delam Box tak sem pro aji dkyz nema level i pres to by sme mu pomoct mohli Like a Star @ heaven
Návrat nahoru Goto down
alberto
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 15. 07. 07

Krutas - berk Empty
PříspěvekPředmět: Re: Krutas - berk   Krutas - berk Icon_minitimeTue Jul 24, 2007 7:10 pm

ja teda moc nesuhlasim aby sme nabrali vela low lvl postav....pokial sa nedokazu doexpit sami aspon na 16lvl tak to nieje zrovna dobra vizitka. takze ja som pro az doexpi 15-16 lvl.
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

Krutas - berk Empty
PříspěvekPředmět: JackOneill-Stargate-Mercenary   Krutas - berk Icon_minitimeSun Jul 29, 2007 10:43 am

alberto napsal:
ja teda moc nesuhlasim aby sme nabrali vela low lvl postav....pokial sa nedokazu doexpit sami aspon na 16lvl tak to nieje zrovna dobra vizitka. takze ja som pro az doexpi 15-16 lvl.
Ano az doexpy 15 lvl muze byt pak se uvidi co v nem je Smile
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

Krutas - berk Empty
PříspěvekPředmět: Re: Krutas - berk   Krutas - berk Icon_minitimeMon Aug 13, 2007 7:30 pm

Malej lvl , je mi líto , nepřijat , LOCK
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Sponsored content

Krutas - berk Empty
PříspěvekPředmět: Re: Krutas - berk   Krutas - berk Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Krutas - berk
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Templars of Suffering :: Veřejná sekce :: Nepřijatí-
Přejdi na: