Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Marilla přihláška rogue

Goto down 
+3
Roman
Gobi
AntiChrist
7 posters
AutorZpráva
AntiChrist
Nováček
Nováček
AntiChrist

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 05. 07. 07

Marilla přihláška rogue Empty
PříspěvekPředmět: Marilla přihláška rogue   Marilla přihláška rogue Icon_minitimeSun Jul 08, 2007 4:24 pm

Zdravím přátelé hlásím se k vám do guildy protože zde mám dobrého kamaráda Gobíka jsem roug 15 lvl skilly na max na endoru hraju 4. den. dříve jsme hrál na dp nebo tak ze 1% ještě hraju, hrál jsme tam 4,5 roku a mám velký zkušenosti z dungů mám ruzný prográmky který by vám mohli usnadnit hodně věci třeba před pk atd atd nebo v dungu nízké zdi pokud to neznáte nevím. S gobim jsme se dohodli na určitých věcech se kterejma vám moc rád pomužu a to se dozvíte až pozdějš.
Těd něco o mě ji mi 18 chodím na zdrávku obor laboratorni assistent jsem ze severních čech rád hraju uo rád chodím s holkama kalit ještě aby ne ve třídě jsme 2 kluci a 23 holek lol! lol! potom rád pomáhám lidem. s uo na dp jsme skončil protže mi někdo lognul a vykradnul acc doted nevím kdo pokud to někoho zajímalo. to je asi vše.
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Marilla přihláška rogue   Marilla přihláška rogue Icon_minitimeSun Jul 08, 2007 4:26 pm

Jsem pro , je to vpohodě člověk a má dost zkušeností který se dycky hodí Wink
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Roman
Naučený
Naučený
Roman

Poeet p?íspivku : 91
Registration date : 18. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Marilla přihláška rogue   Marilla přihláška rogue Icon_minitimeSun Jul 08, 2007 5:41 pm

sem pro,čím víc čorek tím líp Smile
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Marilla přihláška rogue   Marilla přihláška rogue Icon_minitimeSun Jul 08, 2007 5:46 pm

Jsem pro prijeti.
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

PříspěvekPředmět: JackOneill-Stargate-Mercenary   Marilla přihláška rogue Icon_minitimeSun Jul 08, 2007 6:03 pm

AntiChrist napsal:
Zdravím přátelé hlásím se k vám do guildy protože zde mám dobrého kamaráda Gobíka jsem roug 15 lvl skilly na max na endoru hraju 4. den. dříve jsme hrál na dp nebo tak ze 1% ještě hraju, hrál jsme tam 4,5 roku a mám velký zkušenosti z dungů mám ruzný prográmky který by vám mohli usnadnit hodně věci třeba před pk atd atd nebo v dungu nízké zdi pokud to neznáte nevím. S gobim jsme se dohodli na určitých věcech se kterejma vám moc rád pomužu a to se dozvíte až pozdějš.
Těd něco o mě ji mi 18 chodím na zdrávku obor laboratorni assistent jsem ze severních čech rád hraju uo rád chodím s holkama kalit ještě aby ne ve třídě jsme 2 kluci a 23 holek lol! lol! potom rád pomáhám lidem. s uo na dp jsme skončil protže mi někdo lognul a vykradnul acc doted nevím kdo pokud to někoho zajímalo. to je asi vše.
Jsem 100% pro prijeti do nasi gildy SmileSmile
Návrat nahoru Goto down
AntiChrist
Nováček
Nováček
AntiChrist

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 05. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Marilla přihláška rogue   Marilla přihláška rogue Icon_minitimeSun Jul 08, 2007 8:17 pm

paráda jsme čekal že se tak za pul roku stanu adeptem a za rok že už budu člen tady to jde teda fofrem Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Imhotem
Zaučený
Zaučený
Imhotem

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 29. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Marilla přihláška rogue   Marilla přihláška rogue Icon_minitimeMon Jul 09, 2007 1:43 pm

Naco cekate at uz je v guilde . cheers PRO
Návrat nahoru Goto down
kolaczech
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 22. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Marilla přihláška rogue   Marilla přihláška rogue Icon_minitimeMon Jul 09, 2007 3:48 pm

Jsem taky PRO vim jaky to je kdyz je ve tride prevaha holek ale ja na ne byl sam a jich 16 tudiz i vim jaka je to s namaha s nima kalit ! affraid
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Marilla přihláška rogue   Marilla přihláška rogue Icon_minitimeTue Jul 10, 2007 1:26 pm

Přijat , LOCK
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Marilla přihláška rogue   Marilla přihláška rogue Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Marilla přihláška rogue
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Rogue

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Templars of Suffering :: Veřejná sekce :: Přijatí-
Přejdi na: