Aspro Nováček
Poeet p?íspivku : 2 Age : 37 Registration date : 24. 06. 07
| Předmět: Rapedar - ranger Sun Jun 24, 2007 6:17 pm | |
| 1) Rapedar, Ranger, Elf, 14 lvl (mozno uz 15) 2) a 3) Na Endore hram uz dost dlho ale mal som polrocnu pauzu tak som predal postavy za peniaze kamaratovi a nasledne ich prepil na oslave... Sylamriliona druida som expil od zaciatku a teraz ho ma niekto kto z neho spravil PK ale nelutujme to nebavil ma druid uz moc... chcem zacat rangera. tak som si spravil a uz mam skoro 15 lvl 4) Co ja viem mna nikto nepozna...mozno len podla znacky *AntiRP* ... nemam nic proti RP len sa tak zabavam. nehladajte za tym nic ine. 5) Time...no koli tej pauze som odisiel som nevedel ze sa vratim a nejak som neskusal sa tam hlasit s mojim lvlom ked uz tam ma kazdy 25+ 6) Vsetky (dufam) 7) zhanam partu na expenie a zabavu. myslim ze o tom je cely Endor Som zo Slovenska. Vek nenapisem ale vodicak na auto mam viac ako rok. Nefajcim. Studujem informatiku. Snazim sa prist na podstatu vesmiru. neviem no co chcete vediet...sak sa spytajte 9) 229-323-747
PS: No ak by boli problemy hlasil som sa do Cube a zamietli ma pre nizky lvl. To len preto aby ste tu nevymyslali nejake teorie atd atd..... | |
|
JackOneill Borec
Poeet p?íspivku : 177 Age : 37 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: JackOneill-Stargate-Mercenary Mon Jun 25, 2007 4:03 pm | |
| - Aspro napsal:
- 1) Rapedar, Ranger, Elf, 14 lvl (mozno uz 15)
2) a 3) Na Endore hram uz dost dlho ale mal som polrocnu pauzu tak som predal postavy za peniaze kamaratovi a nasledne ich prepil na oslave... Sylamriliona druida som expil od zaciatku a teraz ho ma niekto kto z neho spravil PK ale nelutujme to nebavil ma druid uz moc... chcem zacat rangera. tak som si spravil a uz mam skoro 15 lvl 4) Co ja viem mna nikto nepozna...mozno len podla znacky *AntiRP* ... nemam nic proti RP len sa tak zabavam. nehladajte za tym nic ine. 5) Time...no koli tej pauze som odisiel som nevedel ze sa vratim a nejak som neskusal sa tam hlasit s mojim lvlom ked uz tam ma kazdy 25+ 6) Vsetky (dufam) 7) zhanam partu na expenie a zabavu. myslim ze o tom je cely Endor Som zo Slovenska. Vek nenapisem ale vodicak na auto mam viac ako rok. Nefajcim. Studujem informatiku. Snazim sa prist na podstatu vesmiru. neviem no co chcete vediet...sak sa spytajte 9) 229-323-747
PS: No ak by boli problemy hlasil som sa do Cube a zamietli ma pre nizky lvl. To len preto aby ste tu nevymyslali nejake teorie atd atd..... No ranger by se do gildy hodil ale neni na me jestli te prijmou nebo ne je to na Gobim a na Hraniciarovi ale hodil by ses nam | |
|
Warllock Nováček
Poeet p?íspivku : 12 Registration date : 22. 06. 07
| Předmět: Re: Rapedar - ranger Mon Jun 25, 2007 4:13 pm | |
| Mno prist na podstatu vesmiru, asi tak ze planety sa tocia, pomaly sa koloninzuju a su tam hviezdy a ine veci asi tak. Mno ja som tez slovak, ale nepoznam vobec tu posatvu ale rd by som ho zobral na skusku tak par dungou aky bude a podla toho posudil, inac takto neviem, nepotrebujem rakvit na to som este mlady lvl :D ToS 4EVER | |
|
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: Rapedar - ranger Mon Jun 25, 2007 5:02 pm | |
| | |
|
Aspro Nováček
Poeet p?íspivku : 2 Age : 37 Registration date : 24. 06. 07
| Předmět: Re: Rapedar - ranger Tue Jun 26, 2007 1:51 am | |
| Necakana situacia v mojom zivote. Rusim prihlasku. Prepacte za problemy ak nastali nejake... | |
|
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: Rapedar - ranger Tue Jun 26, 2007 9:05 am | |
| - Aspro napsal:
- Necakana situacia v mojom zivote. Rusim prihlasku. Prepacte za problemy ak nastali nejake...
Nic se neděje no, akorát budeme mít o člověka míň, měj se tedy. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Rapedar - ranger | |
| |
|