| Julia de Morte | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Advan Nováček
Poeet p?íspivku : 4 Registration date : 11. 11. 07
| Předmět: Julia de Morte Sun Nov 11, 2007 10:57 pm | |
| Zdravim!
Hlásím se s Priestkou lvl 14 skoro 15 jménem Julia de Morte.
Další postavy jsou: -Advan-air mag skoro 12 -Maximinus-heretic skoro 13 -Stryke-ranger 15 -ještě nějaký co nestojej za řeč
Hraju to +- dlouho s pauzama z gildy znám někoho kdo si říká WirusH na icq ten se mnou chodil ork když jse se hlásil s Berserkem.
Pověst nevim jakou mam mezi hráčema ale neprasim nekradu tak doufám že dobrou.
Poslední guilda- Element-odešel jsem proto že jsme nebyli schopni se domluvit na nějakej dung a bylo nás málo aktivních.odešel jsem sám doufám že v dobrém.
podmínky úplně nesplňuju ale pokusim se rychle nahnat to co chybí (uoam,VT mam)
K vám bych chtěl protože derujd řikal že chodíte často dungy a protože u kompu vysedávám deně doufám že budu moci chodit s vámi
V reálu se jmenuju Petr je mi 17 a jsem z Kladna.Rád si zahraju basket a na PC.Chodim do druháku ale to nikoho stejně nezajímá.
icq 490-195-323 | |
|
| |
Baltazar Borec
Poeet p?íspivku : 239 Age : 36 Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Julia de Morte Mon Nov 12, 2007 12:51 am | |
| - Advan napsal:
Tebe nam posila samo nebe chtel bych te videt v dungu... ale pokud zvladnes bostit,vustit bandit a inmkovat tak te berem! :-P pokud jsi aktivni tak ti expy polezou nahoru ze nebudes stacit psat "level" :-P minimalne me totiz nebavi lecit si lifetapy :-P Pisni mi na icq a dej si me visible (: | |
|
| |
Deiotaros Naučený
Poeet p?íspivku : 83 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Julia de Morte Mon Nov 12, 2007 2:00 am | |
| Priest, Mág dál ani nebylo třeba číst, určitě jsem pro přijetí a to tak že rychle .)) jo a... basketbal? eh seš divnej | |
|
| |
Riki Naučený
Poeet p?íspivku : 96 Age : 54 Registration date : 24. 06. 07
| Předmět: Re: Julia de Morte Mon Nov 12, 2007 2:07 am | |
| Hehe, muj dodavatel kuzi a itemku na tailor Priest i mag jsou treba, snad te brzo uvidime v dungu - vytahej si na nas icq a aspamuj, neco se urcite pujde. Ostatne moje mas (PAdraig/Obelix) PRO | |
|
| |
Advan Nováček
| Předmět: Re: Julia de Morte Mon Nov 12, 2007 4:22 pm | |
| ok jsem rád že vidím kladné ohlasy přece jen jsem s tim moc nepočítal když berete až na lvl 18 ale každopádně healit dovedu snad dobře jen bych si ale ještě netroufl healit velkou grupu bez pomoci nějakýho dalšího priesta. | |
|
| |
Deiotaros Naučený
Poeet p?íspivku : 83 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Julia de Morte Mon Nov 12, 2007 5:31 pm | |
| Těch 18+ je předimenzovaný. Ještě z dob minulých. Spousta věcí tady je třeba zaktualizovat. | |
|
| |
Fenring Nováček
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 19. 08. 07
| Předmět: Re: Julia de Morte Mon Nov 12, 2007 5:31 pm | |
| Tak ja bych si dovolil mensi komentar, kdyz mame byt kolegove.
Drahy Advan nam posledni dobou tvrdil ze nema s cim jit dungeon. Parkrat zarval a nebyl schopen si sehnat penize. Tak nam sedel na mape a neustale si stezoval ze ho nic nebavi, ze se mu nikam nechce. Pak zacal s tim jestli bysme mu nekdo nepujcili postavu, ze ji naexpi. Taky jestli pry nekdo nevymeni postavu rangera za maga. Nakonec to skoncilo tim, ze premluvil naseho draheho honzovnika, aby mu naexpil maga. Honzovnik chtel neco udelat pro gildu a tedy mu ho dotahl na 5lvl. Nas mily advan si ho vzal, vypujcil si nake jezditko (nebyl schopen si sehnat svoje) a zasel s nama 2 dungy. Nacez mi sdelil ze nikam nechodime, ze je nuda a ze potrebuje gp. Ale ze by u nas rad zustal nez si najde neco jineho. Tak jsem ho s milym a laskavym usmevem vyhodil. Takze toto k jeho kecum ze nikam nechodime. Tusim nedavno sme museli nase pratele vyhazovat aby on mohl jit magem pesky dung.
Ale jinak je to mily hoch. Trba vam bude priestit kdyz u nas odmital s tim ze ho to nebavi.
Ty edity me znici. Chodime minimalne 1dung denne a to kolem osmy kdyz uz nic jineho. To ze tys nebyl je tvoje chyba.
Naposledy upravil dne Mon Nov 12, 2007 6:14 pm, celkově upraveno 2 krát | |
|
| |
Advan Nováček
| Předmět: Re: Julia de Morte Mon Nov 12, 2007 5:47 pm | |
| - Fenring napsal:
- Tak ja bych si dovolil mensi komentar, kdyz mame byt kolegove.
Drahy Advan nam posledni dobou tvrdil ze nema s cim jit dungeon. Parkrat zarval a nebyl schopen si sehnat penize. Tak nam sedel na mape a neustale si stezoval ze ho nic nebavi, ze se mu nikam nechce. Pak zacal s tim jestli bysme mu nekdo nepujcili postavu, ze ji naexpi. Taky jestli pry nekdo nevymeni postavu rangera za maga. Nakonec to skoncilo tim, ze premluvil naseho draheho honzovnika, aby mu naexpil maga. Honzovnik chtel neco udelat pro gildu a tedy mu ho dotahl na 10lvl. Nas mily advan si ho vzal, vypujcil si nake jezditko (nebyl schopen si sehnat svoje) a zasel s nama 2 dungy. Nacez mi sdelil ze nikam nechodime, ze je nuda a ze potrebuje gp. Ale ze by u nas rad zustal nez si najde neco jineho. Tak jsem ho s milym a laskavym usmevem vyhodil. Takze toto k jeho kecum ze nikam nechodime. Tusim nedavno sme museli nase pratele vyhazovat aby on mohl jit magem pesky dung.
Ale jinak je to mily hoch. Trba vam bude priestit kdyz u nas odmital s tim ze ho to nebavi. asi by jsi si mel z honzovnikem vyresit jak to bylo on toho maga dal na 4 lvl pak jsem ho hral ja takze si to napred urovnej a pak neco pis a k tomu chozeni dungu opravdu jsem s váma zašel jen dva jelikož se jich ten tejden víc nešlo a ano máš pravdu opravdu mě to v tu chvíli vubec nebavilo jelikož dřepět u toho celej den aby mi někdo napsal pojď dung a já tam očumoval dvě hodiny v bance a pak všichni odlogli ale to se nezlob to je i na moji náturu trochu moc a to že nemam prachy to si nějak dořešim na to nepotřebuju tvojí uctivou radu a když jsem ti tak vadil proč si něco neřek ono je to lehký kritizovat když už tam nejsem.Bylo opravdu tak těžký říct hele sory ale nemáš na to lvl vezmeme tamty ? to radši tejden na to jdeš brečet k jinejm hm tak to bych do tebe neřek. | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: Julia de Morte Tue Nov 13, 2007 2:08 am | |
| - Advan napsal:
- .....
Advane no flame v prihlaskach :p at te nepoznaj moc brzo to bys moc nepochodil ..... Jinak k Advanovi je to fajne kluk ale kdyz ma spatnou naladu chova se skoro hur nez ja... Ale jinak se snim da normalne bavit. O nejaky handrkovani jestli se v Elementu chodej dungy vubec nejde ja tam za tyden(nemam presnej pojem o case po pravde je to dobrejch 14 dni) udelal 15-18 coz je jakes takes uchazejici... No Advana za prejsta jsem videl hrat jen parkrat a to byl jako sekundarni nebo az "tercialni" prist takze nevim nevim :p... | |
|
| |
Pekki Naučený
Poeet p?íspivku : 51 Age : 40 Registration date : 04. 10. 07
| Předmět: Re: Julia de Morte Tue Nov 13, 2007 7:40 am | |
| uvidíme, ověříme, vyzkoušíme. Případně vycvičíme. | |
|
| |
Advan Nováček
| Předmět: Re: Julia de Morte Tue Nov 13, 2007 6:36 pm | |
| bohužel musím svoji přihlášku stáhnout z osobních důvodů děkuji za váš čas a mějte se famfárově | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Julia de Morte Tue Nov 13, 2007 6:40 pm | |
| - Advan napsal:
- bohužel musím svoji přihlášku stáhnout z osobních důvodů děkuji za váš čas a mějte se famfárově
otce nas :-D na icq fnukas jak te tu elementi pospinili a ze chces k nam :-D a je ot asi 2 hodiny a beres svoji prihlasku back... *rika si neco o bohu* | |
|
| |
Pekki Naučený
Poeet p?íspivku : 51 Age : 40 Registration date : 04. 10. 07
| Předmět: Re: Julia de Morte Wed Nov 14, 2007 7:21 am | |
| aspon že to stáhl a je upřímnej , aspon důvod si mohl napsat at se pobavíme, a ne s osobních důvodů | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Julia de Morte Wed Nov 14, 2007 1:16 pm | |
| Neprijat! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Julia de Morte | |
| |
|