| Meizi-Heretic | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Meizi Nováček
Poeet p?íspivku : 9 Registration date : 05. 11. 07
| Předmět: Meizi-Heretic Mon Nov 05, 2007 8:42 pm | |
| Zdar,je mi realne 14 let (doufam ze ten rok moc nebude vadit)a bydlim v Otrokovich. Ultimu Endor hraji 2 roky ale potom jsem pul roku nehral(rozbyti pocitac )Ale mel jsem 18 Berka(za berka jsme byl v guilde TSOtrokovice,Flame riders,15 Druida a odkazdeho povolani 12 LVL .Tedka hraji za 10 HEretica jmeno Meizi .dene hraji kolem 4 hodin a o vikendu 6 hodin(a vic nekdy jdu i na noc). Od guildy bych osekaval za tyden minimalne 4 dungi i vic a chtel bych se seznamit s novymi Kamarady .Jestli mate jeste nejake dotazy tak mi piste na icq 305898372 rad odpovim | |
|
| |
Baltazar Borec
Poeet p?íspivku : 239 Age : 36 Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Mon Nov 05, 2007 8:48 pm | |
| | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Mon Nov 05, 2007 10:51 pm | |
| Prihlaska strasna ALE ten smysl pro exphunt je dokonaly nekdo tak stejny jako ja a balt... no melo by jich byt vice... | |
|
| |
Pekki Naučený
Poeet p?íspivku : 51 Age : 40 Registration date : 04. 10. 07
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Tue Nov 06, 2007 7:39 am | |
| uvidíme co v tobě je. čím víc nás bude tím lépe jsem pro zkoušku | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Tue Nov 06, 2007 1:42 pm | |
| - Derujd napsal:
- Prihlaska strasna ALE ten smysl pro exphunt je dokonaly nekdo tak stejny jako ja a balt... no melo by jich byt vice...
tjn :-D kdyz 10lvl buzeruje 17cky co maj delat :-P aspon jde videt ze tu nekdy hral vcera sem ho videl v dungu, na svuj lvl se snazil | |
|
| |
Meizi Nováček
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Tue Nov 06, 2007 6:52 pm | |
| Jsem rad ze jste zatimvseci PRO a doufam ze uz brzi spolu pojdem expit | |
|
| |
Riki Naučený
Poeet p?íspivku : 96 Age : 54 Registration date : 24. 06. 07
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Tue Nov 06, 2007 10:17 pm | |
| Tak sli jsme spolu a spatny to nebylo, jen tak dal. Herak se hodi - kdyz je hrany dobre, je vitanou posilou. Neslibuju ti caste dungy - zatim musime podle sitouace a lidi online,ale snaha bude. Cim vic dobrych hracu bude, tim casteji uzeme cisti jeskyn od potvor | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Wed Nov 07, 2007 1:04 am | |
| - Riki napsal:
- Tak sli jsme spolu a spatny to nebylo, jen tak dal.
tak to ja bych za dnesek zeprat vycitek mel! 1) kdyz reknu ze lakam ja, tak zkutecne lakam jen ja! 2) Blade spirit se v parte NEHAZE!!!! ja pak litam jak kkt po dungu a dispeluju je... zere me to hodne many,takze je to onicem 3) hodit na most kterej slouzi jako unikova ceste paralize fildu, je fakt blbost (nvm estli si to byl ty nebo thara,takze dystak promin) 4) poison stejny jsou tez uplne napicu! kdyz jde moc priser,tak se to musi poparovat a ne napoisnovat! pak se nadaj parnout a mercek kvuli tomu 2krat umrel Jinak, necu na todle odpoved vim ze se zlepsi a stale jsem pro (: nerikam to abych te zbytecne serval, ale abyses poucil | |
|
| |
Meizi Nováček
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Thu Nov 08, 2007 9:49 pm | |
| Budu se snazit a bych uz si odvikl od tech bladu | |
|
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Thu Nov 08, 2007 10:14 pm | |
| Muj názor: imbecil co krade looot a jeste je nadrazenej vuci ostatnim (zacinajicim) hracum... no vlastne ta prihlaska mluvi za vse...... + hovno skill na to jakyho ze sebe dela borecka | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Fri Nov 09, 2007 2:26 am | |
| - Gobi napsal:
- Muj názor: imbecil co krade looot a jeste je nadrazenej vuci ostatnim (zacinajicim) hracum... no vlastne ta prihlaska mluvi za vse...... + hovno skill na to jakyho ze sebe dela borecka
gobiiiii... ty zijeeees :-D jupiiii | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Fri Nov 09, 2007 2:45 am | |
| - Gobi napsal:
- Muj názor: imbecil co krade looot a jeste je nadrazenej vuci ostatnim (zacinajicim) hracum... no vlastne ta prihlaska mluvi za vse...... + hovno skill na to jakyho ze sebe dela borecka
skill se da zlepsit vem si priklad zeme, prisel sem jako kelevar-skill ale teprve tos a lidi v nem me zacali fuckovat za to co delam blbe a stal se zeme "dobrej" hrac..... A vim moc dobre, ze pokud udela pruser zazije peklo je to jen hra.... ale pokud o nem vis cokoliv, at uz v dobrem ci ve zlem... radi tvuj nazor privitame... duchem si stale jeden z "templaru utrpeni" | |
|
| |
Deiotaros Naučený
Poeet p?íspivku : 83 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Fri Nov 09, 2007 3:18 am | |
| Já bych byl proti z několika důvodů. Přihláška jak od prasete. Je z Otrokovic Líbí se Baltovi.. z toho nemůže vzejít nic dobrýho A nemám rád exphuntry. Byť jsou potřeba. | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Fri Nov 09, 2007 5:21 am | |
| | |
|
| |
Meizi Nováček
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Fri Nov 09, 2007 9:48 pm | |
| No a co tak jsem z Otrokovic ale otrokovice se uz zlepsili kalasek dostal ban tak uz tu neejsou take podeli jak kdy si to byvalo a exphunt 4 Ever | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Sat Nov 10, 2007 9:16 pm | |
| Gobi to musel zachranit ) hrace neznam takze je mi to jedno navic v tosu uz nejsem ... | |
|
| |
Pekki Naučený
Poeet p?íspivku : 51 Age : 40 Registration date : 04. 10. 07
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Sun Nov 11, 2007 7:42 am | |
| uvidíme byl dobrej až ta lava se mu nevydařila ale to se spravý. a balt má pravdu udělá nám něco a pak bude peklo takže kdy dem zase nějakej dung? zatím jsem pro nic jsimi doposud neudělal. | |
|
| |
Riki Naučený
Poeet p?íspivku : 96 Age : 54 Registration date : 24. 06. 07
| Předmět: Re: Meizi-Heretic Sun Nov 11, 2007 7:02 pm | |
| Hmm, prijat zatim za adepta - lock | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Meizi-Heretic | |
| |
|