Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Meizi-Heretic

Goto down 
+3
Derujd
Baltazar
Meizi
7 posters
AutorZpráva
Meizi
Nováček
Nováček
Meizi

Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 05. 11. 07

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeMon Nov 05, 2007 8:42 pm

Zdar,je mi realne 14 let (doufam ze ten rok moc nebude vadit)a bydlim v Otrokovich. Ultimu Endor hraji 2 roky ale potom jsem pul roku nehral(rozbyti pocitac lol! )Ale mel jsem 18 Berka(za berka jsme byl v guilde TSOtrokovice,Flame riders,15 Druida a odkazdeho povolani 12 LVL affraid .Tedka hraji za 10 HEretica jmeno Meizi .dene hraji kolem 4 hodin a o vikendu 6 hodin(a vic nekdy jdu i na noc). Od guildy bych osekaval za tyden minimalne 4 dungi i vic a chtel bych se seznamit s novymi Kamarady .Jestli mate jeste nejake dotazy tak mi piste na icq 305898372 rad odpovim santa
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 22. 08. 07

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeMon Nov 05, 2007 8:48 pm

Meizi napsal:
Zdar,je mi realne 14 let (doufam ze ten rok moc nebude vadit)a bydlim v Otrokovich. Ultimu Endor hraji 2 roky ale potom jsem pul roku nehral(rozbyti pocitac lol! )Ale mel jsem 18 Berka(za berka jsme byl v guilde TSOtrokovice,Flame riders,15 Druida a odkazdeho povolani 12 LVL affraid .Tedka hraji za 10 HEretica jmeno Meizi .dene hraji kolem 4 hodin a o vikendu 6 hodin(a vic nekdy jdu i na noc). Od guildy bych osekaval za tyden minimalne 4 dungi i vic a chtel bych se seznamit s novymi Kamarady .Jestli mate jeste nejake dotazy tak mi piste na icq 305898372 rad odpovim santa

hezka prihlaska, cleny potrebujem Wink jsem pro zkousku... ale jinak PRO
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeMon Nov 05, 2007 10:51 pm

Prihlaska strasna ALE ten smysl pro exphunt je dokonaly nekdo tak stejny jako ja a balt... no melo by jich byt vice...
Návrat nahoru Goto down
Pekki
Naučený
Naučený
Pekki

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 04. 10. 07

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeTue Nov 06, 2007 7:39 am

uvidíme co v tobě je. čím víc nás bude tím lépe Very Happy jsem pro zkoušku
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeTue Nov 06, 2007 1:42 pm

Derujd napsal:
Prihlaska strasna ALE ten smysl pro exphunt je dokonaly nekdo tak stejny jako ja a balt... no melo by jich byt vice...

tjn :-D kdyz 10lvl buzeruje 17cky co maj delat :-P aspon jde videt ze tu nekdy hral Wink vcera sem ho videl v dungu, na svuj lvl se snazil Wink
Návrat nahoru Goto down
Meizi
Nováček
Nováček
Meizi

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeTue Nov 06, 2007 6:52 pm

Jsem rad ze jste zatimvseci PRO Very Happy a doufam ze uz brzi spolu pojdem expit afro
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Poeet p?íspivku : 96
Registration date : 24. 06. 07

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeTue Nov 06, 2007 10:17 pm

Tak sli jsme spolu a spatny to nebylo, jen tak dal. Herak se hodi - kdyz je hrany dobre, je vitanou posilou. Neslibuju ti caste dungy - zatim musime podle sitouace a lidi online,ale snaha bude. Cim vic dobrych hracu bude, tim casteji uzeme cisti jeskyn od potvor geek
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeWed Nov 07, 2007 1:04 am

Riki napsal:
Tak sli jsme spolu a spatny to nebylo, jen tak dal.

tak to ja bych za dnesek zeprat vycitek mel!
1) kdyz reknu ze lakam ja, tak zkutecne lakam jen ja!
2) Blade spirit se v parte NEHAZE!!!! ja pak litam jak kkt po dungu a dispeluju je... zere me to hodne many,takze je to onicem
3) hodit na most kterej slouzi jako unikova ceste paralize fildu, je fakt blbost Wink (nvm estli si to byl ty nebo thara,takze dystak promin)
4) poison stejny jsou tez uplne napicu! kdyz jde moc priser,tak se to musi poparovat a ne napoisnovat! pak se nadaj parnout a mercek kvuli tomu 2krat umrel Sad

Jinak, necu na todle odpoved Wink vim ze se zlepsi a stale jsem pro (: nerikam to abych te zbytecne serval, ale abyses poucil bounce
Návrat nahoru Goto down
Meizi
Nováček
Nováček
Meizi

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeThu Nov 08, 2007 9:49 pm

Budu se snazit Laughing a bych uz si odvikl od tech bladu
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeThu Nov 08, 2007 10:14 pm

Muj názor: imbecil co krade looot a jeste je nadrazenej vuci ostatnim (zacinajicim) hracum... no vlastne ta prihlaska mluvi za vse...... + hovno skill na to jakyho ze sebe dela borecka geek
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeFri Nov 09, 2007 2:26 am

Gobi napsal:
Muj názor: imbecil co krade looot a jeste je nadrazenej vuci ostatnim (zacinajicim) hracum... no vlastne ta prihlaska mluvi za vse...... + hovno skill na to jakyho ze sebe dela borecka geek

gobiiiii... ty zijeeees :-D jupiiii
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeFri Nov 09, 2007 2:45 am

Gobi napsal:

skill se da zlepsit Wink vem si priklad zeme, prisel sem jako kelevar-skill ale teprve tos a lidi v nem me zacali fuckovat za to co delam blbe a stal se zeme "dobrej" hrac.....

A vim moc dobre, ze pokud udela pruser Wink zazije peklo Wink je to jen hra.... ale pokud o nem vis cokoliv, at uz v dobrem ci ve zlem... radi tvuj nazor privitame... duchem si stale jeden z "templaru utrpeni" lol!
Návrat nahoru Goto down
Deiotaros
Naučený
Naučený
Deiotaros

Poeet p?íspivku : 83
Registration date : 10. 07. 07

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeFri Nov 09, 2007 3:18 am

Já bych byl proti z několika důvodů.
Přihláška jak od prasete.
Je z Otrokovic Smile
Líbí se Baltovi.. z toho nemůže vzejít nic dobrýho Very Happy
A nemám rád exphuntry. Byť jsou potřeba.
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeFri Nov 09, 2007 5:21 am

Deiotaros napsal:
Já bych byl proti z několika důvodů.
Přihláška jak od prasete.
Je z Otrokovic Smile
Líbí se Baltovi.. z toho nemůže vzejít nic dobrýho Very Happy
A nemám rád exphuntry. Byť jsou potřeba.

ja sem exphounter!!! cheers
Návrat nahoru Goto down
Meizi
Nováček
Nováček
Meizi

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeFri Nov 09, 2007 9:48 pm

No a co tak jsem z Otrokovic ale otrokovice se uz zlepsili kalasek dostal ban tak uz tu neejsou take podeli jak kdy si to byvalo a exphunt 4 Ever
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeSat Nov 10, 2007 9:16 pm

Gobi to musel zachranit Surprised) hrace neznam takze je mi to jedno navic v tosu uz nejsem Sad...
Návrat nahoru Goto down
Pekki
Naučený
Naučený
Pekki

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 04. 10. 07

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeSun Nov 11, 2007 7:42 am

uvidíme byl dobrej až ta lava se mu nevydařila ale to se spravý. a balt má pravdu udělá nám něco a pak bude peklo Very Happy takže kdy dem zase nějakej dung? zatím jsem pro nic jsimi doposud neudělal.
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Poeet p?íspivku : 96
Registration date : 24. 06. 07

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitimeSun Nov 11, 2007 7:02 pm

Hmm, prijat zatim za adepta - lock
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Meizi-Heretic Empty
PříspěvekPředmět: Re: Meizi-Heretic   Meizi-Heretic Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Meizi-Heretic
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Templars of Suffering :: Veřejná sekce :: Přijatí-
Přejdi na: