| Paladin Hanibal | |
|
+5Pekki JackOneill Riki Baltazar Hanibal 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Hanibal Nováček
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 23. 10. 07
| Předmět: Paladin Hanibal Tue Oct 23, 2007 2:26 pm | |
| Zdravím, Na endor me dotahl asi pred nejakou dobrou Baltazar :-) hrali sme spolu na kelevaru kde sem ale pak prestal hrat protoze je to na ***shard.. Do vasi guildy bych se chtel hlasit s paladinem (lvl 13), znam zde ale bohuzel jen Obelixe a Baltazara... Chci k vam do guildy abych zde na Endoru poznal nejaky kamose... Vim ze nemam level ktery pozaduje, ale snazim se expit jak to jen jde. :-) Moji povest mezi hracema vam nereknu, ale zatim mi nikdo nenadaval a snazim se pomahat kazdemu kdyz muzu... Bohuzel zadne dalsi postavy nemam protoze zde nehraji dlouho.... V realu je mi 19 studuji na stredni skole, kdyz mam cas tak expim bo chodim s Baltou na pifko . Moje icq je 346-530-910...(byvam vecinou Invis) | |
|
| |
Baltazar Borec
Poeet p?íspivku : 239 Age : 36 Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Paladin Hanibal Tue Oct 23, 2007 2:29 pm | |
| - Hanibal napsal:
- ......
Ja jsem 100% PRO .. toho clovicka jsem semka dotahl asi pred tejdnem(mozna dvouma) byl schopnej za relativne kratkou dobu vyexpit svuj nynejsi 13lvl, rychle se uci a vypada na to ze hrat na Endoru ho bavi... myslim ze jako plech by byl uzitecny prinos do dungu... PvM se sice zatim uci ale s par radama a nadavkama z neho bude dobrej palach :-P | |
|
| |
Riki Naučený
Poeet p?íspivku : 96 Age : 54 Registration date : 24. 06. 07
| Předmět: Re: Paladin Hanibal Tue Oct 23, 2007 7:51 pm | |
| - Hanibal napsal:
....... Do vasi guildy bych se chtel hlasit s paladinem (lvl 13), znam zde ale bohuzel jen Obelixe a Baltazara ...... Znam. Hraje slusne, neprasi. A je to dobrej zakaznik ;-) V katdym pripade v Orcu v parte funguje dobre. Muusi dohnat, co je potreba, ale o to s Baltem postarame. Pripadne se muzou pridat i dalsi :-) Palach je potreba. Plechu mame malo. Celkove PRO | |
|
| |
JackOneill Borec
Poeet p?íspivku : 177 Age : 37 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: JackOneill-Stargate (GM ICoH) Tue Oct 23, 2007 7:53 pm | |
| - Hanibal napsal:
- Zdravím, Na endor me dotahl asi pred nejakou dobrou Baltazar :-) hrali sme spolu na kelevaru kde sem ale pak prestal hrat protoze je to na ***shard..
Do vasi guildy bych se chtel hlasit s paladinem (lvl 13), znam zde ale bohuzel jen Obelixe a Baltazara... Chci k vam do guildy abych zde na Endoru poznal nejaky kamose... Vim ze nemam level ktery pozaduje, ale snazim se expit jak to jen jde. :-) Moji povest mezi hracema vam nereknu, ale zatim mi nikdo nenadaval a snazim se pomahat kazdemu kdyz muzu... Bohuzel zadne dalsi postavy nemam protoze zde nehraji dlouho.... V realu je mi 19 studuji na stredni skole, kdyz mam cas tak expim bo chodim s Baltou na pifko . Moje icq je 346-530-910...(byvam vecinou Invis) Mno ja ho znam od videni a pripada mi prima tak ze jestli muzu sem PRO:) ICoH 4ever | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Paladin Hanibal Wed Oct 24, 2007 12:46 am | |
| | |
|
| |
Pekki Naučený
Poeet p?íspivku : 51 Age : 40 Registration date : 04. 10. 07
| Předmět: Re: Paladin Hanibal Wed Oct 24, 2007 2:13 pm | |
| jednoznačně pro aspon se konečně půjde dung a je mi jedno jaký párkrát jsem byl s tebou v orku a nebojíš se takže nevidím problém a na vysokej lvl se dostaneš tímhle tempem tak za měsíc | |
|
| |
Deiotaros Naučený
Poeet p?íspivku : 83 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Paladin Hanibal Wed Oct 24, 2007 3:25 pm | |
| Jo, v pohodě.. čím víc plechovek, tím víc sardinek. Jen doufám že nemáš moc podobnou povahu jako Baltazar. 2 balty bych nevydržel | |
|
| |
Strykus Nováček
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 11. 10. 07
| Předmět: Re: Paladin Hanibal Wed Oct 24, 2007 4:18 pm | |
| Já jsem taky PRO. Plechu je málo budeme dva | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Paladin Hanibal Thu Oct 25, 2007 11:37 am | |
| - Deiotaros napsal:
- Jo, v pohodě.. čím víc plechovek, tím víc sardinek. Jen doufám že nemáš moc podobnou povahu jako Baltazar.
2 balty bych nevydržel dik! ale ja uz v guilde v podstate nejsem, acka jsem dal rikimu a lognu jen estli budu mejt naladu na spolecnej dung... jinak ver mi ze nahibal nema stejnou povahu jako ja | |
|
| |
Imhotem Zaučený
Poeet p?íspivku : 31 Registration date : 29. 06. 07
| Předmět: Re: Paladin Hanibal Thu Oct 25, 2007 4:48 pm | |
| jo asi pro nevidim problem lvl se da dohnat rychle jo a zakaznik to je fakt dobrej | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: Paladin Hanibal Mon Nov 05, 2007 12:57 am | |
| H4 plech, muj post nebude mit asi vliv na rozhodnuti ale je to fajne typek v dungu drzi jako skala a je na nej spoleh. Pristil jsem ho jednou a nemel jsem problemy.. | |
|
| |
Riki Naučený
Poeet p?íspivku : 96 Age : 54 Registration date : 24. 06. 07
| Předmět: Re: Paladin Hanibal Tue Nov 06, 2007 10:09 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Paladin Hanibal | |
| |
|