Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Paladin Hanibal

Goto down 
+5
Pekki
JackOneill
Riki
Baltazar
Hanibal
9 posters
AutorZpráva
Hanibal
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 23. 10. 07

Paladin Hanibal Empty
PříspěvekPředmět: Paladin Hanibal   Paladin Hanibal Icon_minitimeTue Oct 23, 2007 2:26 pm

Zdravím, Na endor me dotahl asi pred nejakou dobrou Baltazar :-) hrali sme spolu na kelevaru kde sem ale pak prestal hrat protoze je to na ***shard.. Wink
Do vasi guildy bych se chtel hlasit s paladinem (lvl 13), znam zde ale bohuzel jen Obelixe a Baltazara... Chci k vam do guildy abych zde na Endoru poznal nejaky kamose... Vim ze nemam level ktery pozaduje, ale snazim se expit jak to jen jde. :-) Moji povest mezi hracema vam nereknu, ale zatim mi nikdo nenadaval a snazim se pomahat kazdemu kdyz muzu... Bohuzel zadne dalsi postavy nemam protoze zde nehraji dlouho....
V realu je mi 19 studuji na stredni skole, kdyz mam cas tak expim bo chodim s Baltou na pifko cheers . Moje icq je 346-530-910...(byvam vecinou Invis)
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 22. 08. 07

Paladin Hanibal Empty
PříspěvekPředmět: Re: Paladin Hanibal   Paladin Hanibal Icon_minitimeTue Oct 23, 2007 2:29 pm

Hanibal napsal:
......

Ja jsem 100% PRO .. toho clovicka jsem semka dotahl asi pred tejdnem(mozna dvouma) byl schopnej za relativne kratkou dobu vyexpit svuj nynejsi 13lvl, rychle se uci a vypada na to ze hrat na Endoru ho bavi... myslim ze jako plech by byl uzitecny prinos do dungu... PvM se sice zatim uci Wink ale s par radama a nadavkama z neho bude dobrej palach :-P
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Poeet p?íspivku : 96
Registration date : 24. 06. 07

Paladin Hanibal Empty
PříspěvekPředmět: Re: Paladin Hanibal   Paladin Hanibal Icon_minitimeTue Oct 23, 2007 7:51 pm

Hanibal napsal:

....... Do vasi guildy bych se chtel hlasit s paladinem (lvl 13), znam zde ale bohuzel jen Obelixe a Baltazara ......

Znam. Hraje slusne, neprasi. A je to dobrej zakaznik ;-)
V katdym pripade v Orcu v parte funguje dobre. Muusi dohnat, co je potreba, ale o to s Baltem postarame. Pripadne se muzou pridat i dalsi :-) Palach je potreba. Plechu mame malo.
Celkove PRO
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

Paladin Hanibal Empty
PříspěvekPředmět: JackOneill-Stargate (GM ICoH)   Paladin Hanibal Icon_minitimeTue Oct 23, 2007 7:53 pm

Hanibal napsal:
Zdravím, Na endor me dotahl asi pred nejakou dobrou Baltazar :-) hrali sme spolu na kelevaru kde sem ale pak prestal hrat protoze je to na ***shard.. Wink
Do vasi guildy bych se chtel hlasit s paladinem (lvl 13), znam zde ale bohuzel jen Obelixe a Baltazara... Chci k vam do guildy abych zde na Endoru poznal nejaky kamose... Vim ze nemam level ktery pozaduje, ale snazim se expit jak to jen jde. :-) Moji povest mezi hracema vam nereknu, ale zatim mi nikdo nenadaval a snazim se pomahat kazdemu kdyz muzu... Bohuzel zadne dalsi postavy nemam protoze zde nehraji dlouho....
V realu je mi 19 studuji na stredni skole, kdyz mam cas tak expim bo chodim s Baltou na pifko cheers . Moje icq je 346-530-910...(byvam vecinou Invis)
Mno ja ho znam od videni a pripada mi prima tak ze jestli muzu sem PRO:)

ICoH 4ever
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Paladin Hanibal Empty
PříspěvekPředmět: Re: Paladin Hanibal   Paladin Hanibal Icon_minitimeWed Oct 24, 2007 12:46 am

JackOneill napsal:
Hanibal napsal:
Mno ja ho znam od videni a pripada mi prima tak ze jestli muzu sem PRO:)

ICoH 4ever

promin ale nemuzes! jak sem nadaval ze sem psal elfi kterej neni tos.. tak sem nepis ani ty kdyz nejsi u nas Wink dik... flower
Návrat nahoru Goto down
Pekki
Naučený
Naučený
Pekki

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 04. 10. 07

Paladin Hanibal Empty
PříspěvekPředmět: Re: Paladin Hanibal   Paladin Hanibal Icon_minitimeWed Oct 24, 2007 2:13 pm

jednoznačně pro aspon se konečně půjde dung
a je mi jedno jaký
párkrát jsem byl s tebou v orku a nebojíš se takže nevidím problém
a na vysokej lvl se dostaneš tímhle tempem tak za měsíc flower
Návrat nahoru Goto down
Deiotaros
Naučený
Naučený
Deiotaros

Poeet p?íspivku : 83
Registration date : 10. 07. 07

Paladin Hanibal Empty
PříspěvekPředmět: Re: Paladin Hanibal   Paladin Hanibal Icon_minitimeWed Oct 24, 2007 3:25 pm

Jo, v pohodě.. čím víc plechovek, tím víc sardinek. Jen doufám že nemáš moc podobnou povahu jako Baltazar.
2 balty bych nevydržel Razz
Návrat nahoru Goto down
Strykus
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 11. 10. 07

Paladin Hanibal Empty
PříspěvekPředmět: Re: Paladin Hanibal   Paladin Hanibal Icon_minitimeWed Oct 24, 2007 4:18 pm

Já jsem taky PRO. Plechu je málo budeme dva cheers
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Paladin Hanibal Empty
PříspěvekPředmět: Re: Paladin Hanibal   Paladin Hanibal Icon_minitimeThu Oct 25, 2007 11:37 am

Deiotaros napsal:
Jo, v pohodě.. čím víc plechovek, tím víc sardinek. Jen doufám že nemáš moc podobnou povahu jako Baltazar.
2 balty bych nevydržel Razz

dik! ale ja uz v guilde v podstate nejsem, acka jsem dal rikimu a lognu jen estli budu mejt naladu na spolecnej dung... jinak ver mi ze nahibal nema stejnou povahu jako ja
Návrat nahoru Goto down
Imhotem
Zaučený
Zaučený
Imhotem

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 29. 06. 07

Paladin Hanibal Empty
PříspěvekPředmět: Re: Paladin Hanibal   Paladin Hanibal Icon_minitimeThu Oct 25, 2007 4:48 pm

jo asi pro nevidim problem lvl se da dohnat rychle jo a zakaznik to je fakt dobrej Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

Paladin Hanibal Empty
PříspěvekPředmět: Re: Paladin Hanibal   Paladin Hanibal Icon_minitimeMon Nov 05, 2007 12:57 am

H4 plech, muj post nebude mit asi vliv na rozhodnuti ale je to fajne typek v dungu drzi jako skala a je na nej spoleh. Pristil jsem ho jednou a nemel jsem problemy..
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Poeet p?íspivku : 96
Registration date : 24. 06. 07

Paladin Hanibal Empty
PříspěvekPředmět: Re: Paladin Hanibal   Paladin Hanibal Icon_minitimeTue Nov 06, 2007 10:09 pm

Hanibal prijat
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Paladin Hanibal Empty
PříspěvekPředmět: Re: Paladin Hanibal   Paladin Hanibal Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Paladin Hanibal
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prihlaska paladin

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru