Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Bivoj

Goto down 
+3
Gobi
Baltazar
Berserk Bivoj
7 posters
AutorZpráva
Berserk Bivoj
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 16. 10. 07

Bivoj Empty
PříspěvekPředmět: Bivoj   Bivoj Icon_minitimeTue Oct 16, 2007 5:17 pm

Ahoj moje postava s kterou se chci k vam prihlasit se jmenuje Bivoj bersekr(level 15 je to sic min nez chcete ale snad na me zmenite nazor)
Moje predchazejici postavy ktere kdyz spatrili svetlo Endoru se jmenuji ve stylu Red Dwarf(kultovni Britsky serial)
tak zacnem jemnovat jednotlive.Este bych chtel dodat ze vsecny postavy sou moje od zacatku
Tak Eso Rimmer mercek(level 26),Inkvizitor priest (level 22), Lisaj Smrtihlav(level 20).
Na Endoru hraju 3 roky tak PvM ovladam vcelku obstojne s mercem me to vazne bavilo.A muj PvP skill se jda vystihnou jen lol! , ale budu se snazit.
V posledni guilde v ktere jsem byl sem nazyvala HoB, ale ta se bohuzel po mesici rozpadla takze jsem si ani neskrt.
Jinak je mi 18 let a studuji.Rad chodim ven hlavne na 1, 2 no vsak vite kolik tech piv vetsinou pada.
Proc k vam no udelal na me naborovej figl Starate a ja si rikal proc to nezkusit bude sranda.
UO mapu a ts nemam pac jsem pred v nedeli preistalovaval Pc
PS: cas mam ve stredu vecer patek odpolodne nekdy vecer a sobotu a o svatcich a pradninach
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 22. 08. 07

Bivoj Empty
PříspěvekPředmět: Re: Bivoj   Bivoj Icon_minitimeTue Oct 16, 2007 6:13 pm

Berserk Bivoj napsal:
.....

cervenej trpaslik se mi libil :-) mas male +... jinak bych te chtel videt nekde v dungu.. pisni mi icq...
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

Bivoj Empty
PříspěvekPředmět: Re: Bivoj   Bivoj Icon_minitimeTue Oct 16, 2007 6:14 pm

Ahoj, no berserkry potřebujem jak sůl, kort když už mají zkušenosti s dungama, s tim lvlem ti klidně pomůžu nebo někdy zajdem slabší dung... Zatím jsem PRO, jinak Red Dwarf je supr serial :p
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

Bivoj Empty
PříspěvekPředmět: JackOneill   Bivoj Icon_minitimeTue Oct 16, 2007 6:16 pm

Berserk Bivoj napsal:
Ahoj moje postava s kterou se chci k vam prihlasit se jmenuje Bivoj bersekr(level 15 je to sic min nez chcete ale snad na me zmenite nazor)
Moje predchazejici postavy ktere kdyz spatrili svetlo Endoru se jmenuji ve stylu Red Dwarf(kultovni Britsky serial)
tak zacnem jemnovat jednotlive.Este bych chtel dodat ze vsecny postavy sou moje od zacatku
Tak Eso Rimmer mercek(level 26),Inkvizitor priest (level 22), Lisaj Smrtihlav(level 20).
Na Endoru hraju 3 roky tak PvM ovladam vcelku obstojne s mercem me to vazne bavilo.A muj PvP skill se jda vystihnou jen lol! , ale budu se snazit.
V posledni guilde v ktere jsem byl sem nazyvala HoB, ale ta se bohuzel po mesici rozpadla takze jsem si ani neskrt.
Jinak je mi 18 let a studuji.Rad chodim ven hlavne na 1, 2 no vsak vite kolik tech piv vetsinou pada.
Proc k vam no udelal na me naborovej figl Starate a ja si rikal proc to nezkusit bude sranda.
UO mapu a ts nemam pac jsem pred v nedeli preistalovaval Pc
PS: cas mam ve stredu vecer patek odpolodne nekdy vecer a sobotu a o svatcich a pradninach
Mno rekl bych ze kdyz sem si psal s Gobim tak asi co resit sem PRo berk se hodi spis pisni Gobimu on tomu tady veli nebo on pisne tobe a nebo se dohodnem spolu
Návrat nahoru Goto down
Berserk Bivoj
Nováček
Nováček

Bivoj Empty
PříspěvekPředmět: Re: Bivoj   Bivoj Icon_minitimeTue Oct 16, 2007 6:19 pm

Aj sry moje icko 203 135 038
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

Bivoj Empty
PříspěvekPředmět: Re: Bivoj   Bivoj Icon_minitimeThu Oct 18, 2007 4:51 pm

No pokud bych mel hodnotit herne, tak ten clovek umi hrat. Hodnekrat jsem ho potkal a videl ze se chova dobre. Na druhou stranu rikal ze nebude moc aktivni. Treti nevyhoda je maly lvl, ktery de naexpit no problem Smile jen to chce straveny cas u UO a toho se bojim. Problem je v tom ze jsi nenapsal jake jsi mel postavy pred tim nez jsi je smazal nebo jsi je nekomu dal... jinak bych byl pro zkousku...
Návrat nahoru Goto down
Berserk Bivoj
Nováček
Nováček

Bivoj Empty
PříspěvekPředmět: Re: Bivoj   Bivoj Icon_minitimeThu Oct 18, 2007 7:00 pm

Jasne par postav sem smazal ale to byli opravdu jen NB mejch snu kteri to meli dotahnout na 40level Twisted Evil pro priklad Velka Tlapa druid half tusim ze byl na 18 , ale co se tyce nemeni to sem nikdy nedelal. JOA Pk sem nikdy nemel
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Poeet p?íspivku : 96
Registration date : 24. 06. 07

Bivoj Empty
PříspěvekPředmět: Re: Bivoj   Bivoj Icon_minitimeThu Oct 18, 2007 7:55 pm

Po dlouhe dobe nekdo, kdo nehleda inspiraci jen mimo ceske vody. A Bivoj nejspis berserkr byl, kdyz uvazim tu zalezitost s prasetem Wink

Pokud se hlasi nekdo s takovymi zkusenostmi, pak zkouska bude asi formalita, jaky je clovek zjistime casem. PRO adeptstvi.
Návrat nahoru Goto down
Berserk Bivoj
Nováček
Nováček

Bivoj Empty
PříspěvekPředmět: Re: Bivoj   Bivoj Icon_minitimeFri Oct 19, 2007 2:51 pm

Uspesne sem pokoril Daugasky dung orkac cim jsem zavrsil svuj 16 level. Tak snad uz me jako 16 vemete spis Surprised
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 22. 08. 07

Bivoj Empty
PříspěvekPředmět: Re: Bivoj   Bivoj Icon_minitimeFri Oct 19, 2007 4:00 pm

Berserk Bivoj napsal:
Uspesne sem pokoril Daugasky dung orkac cim jsem zavrsil svuj 16 level. Tak snad uz me jako 16 vemete spis Surprised

Byl jsem tam s nim... Pohodar Wink Hlasuju PRO Wink
Návrat nahoru Goto down
Pekki
Naučený
Naučený
Pekki

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 04. 10. 07

Bivoj Empty
PříspěvekPředmět: Re: Bivoj   Bivoj Icon_minitimeFri Oct 19, 2007 5:32 pm

jj znám tě je docela dobrej a organizační jsem PRO
Very Happy