Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Přihláška Strykuse

Goto down 
+9
Arki
Imhotem
Gobi
Braba
Riki
Derujd
JackOneill
Baltazar
Strykus
13 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Strykus
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 11. 10. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeThu Oct 11, 2007 10:34 pm

Zdravím všechny členy a přívržence guildy ToS

Už tomu bude skoro rok, co mé kroky zavítaly do zemně Endorské. Z bezejmenného wanderera jsem se za tu dobu stal žoldákem ( mercenary) se jménem Strykus, no řekněme s obstojnými zkušenostmi (19 ) Smile . V mé rodině se nacházejí i další příslušníci : craft Coilla ( 15 ) mining 100, Bs 60, lumber 68 nebo heretic Torus (12 ), který ovládá hlavně boj v části Daugausu zvaném stoky. V mém držení jsou i jiné postavy, které mně byli darovány. Tyto opatruji a rád vrátím, až se majitel, který to nebude moci vydržet, opět vrátí do země Endorské Very Happy . Z nich pak stojí za zmínku craft Gothard Bs 92, mining 100, gemicuting 83, cooking 82, fisching 100.
Z vašeho sdružení nikoho neznám, i když je možné že někdo zná mně. A přeci bych chtěl pozdravit Vašeho neznámého bojovníka, který mně před dlouhým časem učil v burnedu jak vytlačit nepřátelskou postavu tam kam ji potřebuji dostat.
Nebyl jsem zatím v žádném společenství lidí, orků, elfů či drowů v zemi Endorské. A protože všichni mí zdejší přátelé zanevřeli na tuto zem Sad , (až na spolubydlícího Pekkiho Smile ), chtěl bych vstoupit k Vám do gildy, protože jsem pochopil možná až příliš pozdě, že válečník si sám bohužel nevystačí No .

Podmínky pro přijetí myslím splňuji, jen Ventrilo si musím doinstalovat. Předtím jsem měl Ts.

O sobě se mi toho psát moc nechce Embarassed , hraji si jak malý kluk přestože mám dva dospělé syny.
Jsem z Prahy, pracuji v soukromé firmě která, je zaměřena na průmyslové vytápění, postupně jako projektant, cenař, stavbyvedoucí…no někdy si připadám jak jocolor .

Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 22. 08. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeThu Oct 11, 2007 11:13 pm

Libi se mi napsana prihlaska :-P .... chtel bych te videt v dungu,ale jinak jsem pro (: vypadas na pohodoveho cloveka Wink
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: JackOneill-Stargate.Mercenary 22 lvl   Přihláška Strykuse Icon_minitimeFri Oct 12, 2007 1:19 am

Strykus napsal:
Zdravím všechny členy a přívržence guildy ToS

Už tomu bude skoro rok, co mé kroky zavítaly do zemně Endorské. Z bezejmenného wanderera jsem se za tu dobu stal žoldákem ( mercenary) se jménem Strykus, no řekněme s obstojnými zkušenostmi (19 ) Smile . V mé rodině se nacházejí i další příslušníci : craft Coilla ( 15 ) mining 100, Bs 60, lumber 68 nebo heretic Torus (12 ), který ovládá hlavně boj v části Daugausu zvaném stoky. V mém držení jsou i jiné postavy, které mně byli darovány. Tyto opatruji a rád vrátím, až se majitel, který to nebude moci vydržet, opět vrátí do země Endorské Very Happy . Z nich pak stojí za zmínku craft Gothard Bs 92, mining 100, gemicuting 83, cooking 82, fisching 100.
Z vašeho sdružení nikoho neznám, i když je možné že někdo zná mně. A přeci bych chtěl pozdravit Vašeho neznámého bojovníka, který mně před dlouhým časem učil v burnedu jak vytlačit nepřátelskou postavu tam kam ji potřebuji dostat.
Nebyl jsem zatím v žádném společenství lidí, orků, elfů či drowů v zemi Endorské. A protože všichni mí zdejší přátelé zanevřeli na tuto zem Sad , (až na spolubydlícího Pekkiho Smile ), chtěl bych vstoupit k Vám do gildy, protože jsem pochopil možná až příliš pozdě, že válečník si sám bohužel nevystačí No .

Podmínky pro přijetí myslím splňuji, jen Ventrilo si musím doinstalovat. Předtím jsem měl Ts.

O sobě se mi toho psát moc nechce Embarassed , hraji si jak malý kluk přestože mám dva dospělé syny.
Jsem z Prahy, pracuji v soukromé firmě která, je zaměřena na průmyslové vytápění, postupně jako projektant, cenař, stavbyvedoucí…no někdy si připadám jak jocolor .

Prihlaska velmi pekna sem tez Zoldak tak ze sme PRO prijeti Pekkiho znam je to dobry kamarad v uo obcas si vypomuzem navzajem tak ze budu rad kdyz te poznam a verim tomu ze nejsi spatny tak ze bych byl priklonen k tomu ze by sme te vzali mozna i bez zkousky:)

ToS 4ever
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeFri Oct 12, 2007 12:59 pm

Strykus to uz jsem nekde slysel :p muj hlas nema vyznam takze je to jedno ale guilda potrebuje zoldaka co bude umet hrat a tahat misto toho aby spolehal na prista a natahl vsechno...
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Poeet p?íspivku : 96
Registration date : 24. 06. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeFri Oct 12, 2007 1:57 pm

Hezke, po dlouhe dobe opravdu prihaska na urovni. Pekkiho doporuceni je celkem padny argument. Co se dungu tyce, tak stejen se teprve v ohni boje zjisti prednosti, ci nedostaky (ktere se daji pomoco VT omezit a i odstranit). Jako cloveka te si ce neznam, ale Pekki neni blb, aby si bydlel s mamlesem. Pro adeptstvi.
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: JAckOneill-Stargate-Mercenary 22 lvl   Přihláška Strykuse Icon_minitimeFri Oct 12, 2007 2:54 pm

Derujd napsal:
Strykus to uz jsem nekde slysel :p muj hlas nema vyznam takze je to jedno ale guilda potrebuje zoldaka co bude umet hrat a tahat misto toho aby spolehal na prista a natahl vsechno...
Myslis ze ja neumim hrat a nataham vsechno ty by ssi sem nemel vubec psat:D

ToS 4ever
Návrat nahoru Goto down
Braba
Nováček
Nováček
Braba

Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 29. 08. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeFri Oct 12, 2007 4:42 pm

Vypadas na inteligentniho cloveka, ktery se chova primerene ke svemu veku soude podle tech synu Very Happy No nic urcite PRO , takove lidi potrebujeme, doufam, ze v dungu ti to aspon trochu pujde a zbytek dopilujeme Smile
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeFri Oct 12, 2007 5:55 pm

Ahoj , přihláška pěkná, jen by mě zajímaly tvoje zkušenosti s dungeonů a jak ovládáš hraní žoldáka.
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Imhotem
Zaučený
Zaučený
Imhotem

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 29. 06. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeFri Oct 12, 2007 7:37 pm

Prooooooooo lidi jsou dulezitiiiiiii Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Arki
Nováček
Nováček
Arki

Poeet p?íspivku : 19
Registration date : 16. 06. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeFri Oct 12, 2007 8:29 pm

Pekna Prihlaska PRO
Návrat nahoru Goto down
http://craftik.7x.cz
Pekki
Naučený
Naučený
Pekki

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 04. 10. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeSat Oct 13, 2007 6:49 pm

Stryku znám tě asi 9 měsíců a vždy jsi pomohl a nikdy jsi z boje neutek, takže jednoznačně jsem pro. Waru je málo a ty jsi dobrej tak už se těším až spolu zapaříme, jj staré dobré časy Very Happy I love you
Návrat nahoru Goto down
Roman
Naučený
Naučený
Roman

Poeet p?íspivku : 91

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeSat Oct 13, 2007 9:58 pm

toho Gotharda máš od Josefa(Krvavá panenka) ?
Návrat nahoru Goto down
Deiotaros
Naučený
Naučený
Deiotaros

Poeet p?íspivku : 83
Registration date : 10. 07. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeMon Oct 15, 2007 3:40 am

Já jsem též pro přijetí...
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeMon Oct 15, 2007 4:48 am

dneska sme se strykusembyli v dungu...a zladal dung v pohode a je to pohodovej clovek a je s nim sranda Wink 100% jsem pro!
Návrat nahoru Goto down
Strykus
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 11. 10. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeMon Oct 15, 2007 3:40 pm

sranda , jaká sranda, já jsem vážný člověk Evil or Very Mad
Běhám po dungu za čorkou div si nožičky neuběhám abych s ní sundal agro, když se mi to povede tak si tam v klidu tiše umírám, vyhlížím zoufale priesta, ona se tam zatím *muckuje * s medvědy a tady se napíše že je se mnou sranda. scratch

Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Poeet p?íspivku : 68
Registration date : 17. 06. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeMon Oct 15, 2007 4:19 pm

Ja jsem taky pro Razz
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeMon Oct 15, 2007 4:52 pm

Strykus napsal:
Běhám po dungu za čorkou div si nožičky neuběhám abych s ní sundal agro, když se mi to povede tak si tam v klidu tiše umírám, vyhlížím zoufale priesta, ona se tam zatím *muckuje * s medvědy a tady se napíše že je se mnou sranda. scratch

Very Happy

no tak teda promin no :-D ale ja se zasmal :-D kor tomu magovy :-D to byl talent ty vole :-P :-D kolikrat ze se tam nacabl? 7? lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeMon Oct 15, 2007 7:08 pm

Baltazar napsal:
Strykus napsal:

Very Happy

no tak teda promin no :-D ale ja se zasmal :-D kor tomu magovy :-D to byl talent ty vole :-P :-D kolikrat ze se tam nacabl? 7? lol! lol!

JJ Strykus byl dobrej, corka na zabiti, ale ten "radobyzednik" tak ten byl hustej. Jen co sem videl tak chcipl 8x - z toho asi trikrat si dal RK sam na prvni lave, tak 2x RK u toho jezirka co se zkosuel teleportit. Zed udlal jen asi dvakrat, z toho jednou pote co potvory prosly a podruhe tam kde zadny nebyly. Shocked lol! lol! lol!

Ale Strykus sel pohodove aj pohodove tahal.
Návrat nahoru Goto down
Deiotaros
Naučený
Naučený
Deiotaros

Poeet p?íspivku : 83
Registration date : 10. 07. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeMon Oct 15, 2007 7:52 pm

Toho zedníka "seru na to du hrat piskvorky" chci do guildy taky Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeMon Oct 15, 2007 11:25 pm

Deiotaros napsal:
Toho zedníka "seru na to du hrat piskvorky" chci do guildy taky Very Happy

jj to byl asponj koren :-D ale jinak je to pohodar Wink
Návrat nahoru Goto down
Pekki
Naučený
Naučený
Pekki

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 04. 10. 07

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeTue Oct 16, 2007 5:56 am

ten zedník znám ho asi 23 let(je mi 23) Wink , dělal jsem s ním v intersparu, berte na něj ohled hraje to asi 2 měsíce a toho mága má na 12 lvl já sním chodím troly a učím ho to snad se mu bude dařit lépe. a strykovi to šlo? to je dobře já věděl že nezklameš Very Happy
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: JackOneill   Přihláška Strykuse Icon_minitimeTue Oct 16, 2007 7:53 am

Pekki napsal:
ten zedník znám ho asi 23 let(je mi 23) Wink , dělal jsem s ním v intersparu, berte na něj ohled hraje to asi 2 měsíce a toho mága má na 12 lvl já sním chodím troly a učím ho to snad se mu bude dařit lépe. a strykovi to šlo? to je dobře já věděl že nezklameš Very Happy
Podle m uz zbyva jedine souhla Gobiho o prijeti na trvalo do gildy:)

ToS 4ever
Návrat nahoru Goto down
Riki
Naučený
Naučený

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeTue Oct 16, 2007 9:41 am

Pekki napsal:

Nerikem, ze to byl debil, jen proste se svoji nezkusenosti nemel ji tento dung, nebo to aspon zahlasit, Zbytence lehy - necekal na healera a spaciroval se svyma malo zivotama po lave. Teleport nizkej, takze se portl primo do rozprsku lavy atd. Kdyby to bylo neco, kde se na zenikavic spoliha, nebo byla slabsi parta, tak lezime. Zednik i na nizsim levelu je utitecny, pokud ho hraje nekdo kdo vi co dela. Takhle je potreba, aby se nejfdriv otrkal nekde, kde jeho chyby napravi ostatni a kde to nebude zaviset na nem.
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitimeTue Oct 16, 2007 11:53 am

Riki napsal:
Pekki napsal:

Nerikem, ze to byl debil, jen proste se svoji nezkusenosti nemel ji tento dung, nebo to aspon zahlasit, Zbytence lehy - necekal na healera a spaciroval se svyma malo zivotama po lave. Teleport nizkej, takze se portl primo do rozprsku lavy atd. Kdyby to bylo neco, kde se na zenikavic spoliha, nebo byla slabsi parta, tak lezime. Zednik i na nizsim levelu je utitecny, pokud ho hraje nekdo kdo vi co dela. Takhle je potreba, aby se nejfdriv otrkal nekde, kde jeho chyby napravi ostatni a kde to nebude zaviset na nem.

dung sme dosli :-) vsichni sme se zasmali Wink on se neco naucil..jen skoda ze prisel o tolik expu Wink jakoze ja sem pro at jde klido zas....

k tematu: tak co gobi? je to odhlasovane? Wink
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: JAckOneill   Přihláška Strykuse Icon_minitimeTue Oct 16, 2007 3:30 pm

Baltazar napsal:
Riki napsal:
Pekki napsal:

dung sme dosli :-) vsichni sme se zasmali Wink on se neco naucil..jen skoda ze prisel o tolik expu Wink jakoze ja sem pro at jde klido zas....

k tematu: tak co gobi? je to odhlasovane? Wink
Ja bych rekl ze jo uz sem s nim domluveny ze pujdem v od 8do 10 naky poradny dung tak ze sem na 100% pro je to fakt fajn typek:)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Přihláška Strykuse Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška Strykuse   Přihláška Strykuse Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Přihláška Strykuse
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Templars of Suffering :: Veřejná sekce :: Přijatí-
Přejdi na: