| Přihláška Strykuse | |
|
+9Arki Imhotem Gobi Braba Riki Derujd JackOneill Baltazar Strykus 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Strykus Nováček
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 11. 10. 07
| Předmět: Přihláška Strykuse Thu Oct 11, 2007 10:34 pm | |
| Zdravím všechny členy a přívržence guildy ToS Už tomu bude skoro rok, co mé kroky zavítaly do zemně Endorské. Z bezejmenného wanderera jsem se za tu dobu stal žoldákem ( mercenary) se jménem Strykus, no řekněme s obstojnými zkušenostmi (19 ) . V mé rodině se nacházejí i další příslušníci : craft Coilla ( 15 ) mining 100, Bs 60, lumber 68 nebo heretic Torus (12 ), který ovládá hlavně boj v části Daugausu zvaném stoky. V mém držení jsou i jiné postavy, které mně byli darovány. Tyto opatruji a rád vrátím, až se majitel, který to nebude moci vydržet, opět vrátí do země Endorské . Z nich pak stojí za zmínku craft Gothard Bs 92, mining 100, gemicuting 83, cooking 82, fisching 100. Z vašeho sdružení nikoho neznám, i když je možné že někdo zná mně. A přeci bych chtěl pozdravit Vašeho neznámého bojovníka, který mně před dlouhým časem učil v burnedu jak vytlačit nepřátelskou postavu tam kam ji potřebuji dostat. Nebyl jsem zatím v žádném společenství lidí, orků, elfů či drowů v zemi Endorské. A protože všichni mí zdejší přátelé zanevřeli na tuto zem , (až na spolubydlícího Pekkiho ), chtěl bych vstoupit k Vám do gildy, protože jsem pochopil možná až příliš pozdě, že válečník si sám bohužel nevystačí . Podmínky pro přijetí myslím splňuji, jen Ventrilo si musím doinstalovat. Předtím jsem měl Ts. O sobě se mi toho psát moc nechce , hraji si jak malý kluk přestože mám dva dospělé syny. Jsem z Prahy, pracuji v soukromé firmě která, je zaměřena na průmyslové vytápění, postupně jako projektant, cenař, stavbyvedoucí…no někdy si připadám jak . ICQ : 363 991 022 | |
|
| |
Baltazar Borec
Poeet p?íspivku : 239 Age : 36 Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Thu Oct 11, 2007 11:13 pm | |
| Libi se mi napsana prihlaska :-P .... chtel bych te videt v dungu,ale jinak jsem pro (: vypadas na pohodoveho cloveka | |
|
| |
JackOneill Borec
Poeet p?íspivku : 177 Age : 37 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: JackOneill-Stargate.Mercenary 22 lvl Fri Oct 12, 2007 1:19 am | |
| - Strykus napsal:
- Zdravím všechny členy a přívržence guildy ToS
Už tomu bude skoro rok, co mé kroky zavítaly do zemně Endorské. Z bezejmenného wanderera jsem se za tu dobu stal žoldákem ( mercenary) se jménem Strykus, no řekněme s obstojnými zkušenostmi (19 ) . V mé rodině se nacházejí i další příslušníci : craft Coilla ( 15 ) mining 100, Bs 60, lumber 68 nebo heretic Torus (12 ), který ovládá hlavně boj v části Daugausu zvaném stoky. V mém držení jsou i jiné postavy, které mně byli darovány. Tyto opatruji a rád vrátím, až se majitel, který to nebude moci vydržet, opět vrátí do země Endorské . Z nich pak stojí za zmínku craft Gothard Bs 92, mining 100, gemicuting 83, cooking 82, fisching 100. Z vašeho sdružení nikoho neznám, i když je možné že někdo zná mně. A přeci bych chtěl pozdravit Vašeho neznámého bojovníka, který mně před dlouhým časem učil v burnedu jak vytlačit nepřátelskou postavu tam kam ji potřebuji dostat. Nebyl jsem zatím v žádném společenství lidí, orků, elfů či drowů v zemi Endorské. A protože všichni mí zdejší přátelé zanevřeli na tuto zem , (až na spolubydlícího Pekkiho ), chtěl bych vstoupit k Vám do gildy, protože jsem pochopil možná až příliš pozdě, že válečník si sám bohužel nevystačí .
Podmínky pro přijetí myslím splňuji, jen Ventrilo si musím doinstalovat. Předtím jsem měl Ts.
O sobě se mi toho psát moc nechce , hraji si jak malý kluk přestože mám dva dospělé syny. Jsem z Prahy, pracuji v soukromé firmě která, je zaměřena na průmyslové vytápění, postupně jako projektant, cenař, stavbyvedoucí…no někdy si připadám jak .
ICQ : 363 991 022 Prihlaska velmi pekna sem tez Zoldak tak ze sme PRO prijeti Pekkiho znam je to dobry kamarad v uo obcas si vypomuzem navzajem tak ze budu rad kdyz te poznam a verim tomu ze nejsi spatny tak ze bych byl priklonen k tomu ze by sme te vzali mozna i bez zkousky:) ToS 4ever | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Fri Oct 12, 2007 12:59 pm | |
| Strykus to uz jsem nekde slysel :p muj hlas nema vyznam takze je to jedno ale guilda potrebuje zoldaka co bude umet hrat a tahat misto toho aby spolehal na prista a natahl vsechno... | |
|
| |
Riki Naučený
Poeet p?íspivku : 96 Age : 54 Registration date : 24. 06. 07
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Fri Oct 12, 2007 1:57 pm | |
| Hezke, po dlouhe dobe opravdu prihaska na urovni. Pekkiho doporuceni je celkem padny argument. Co se dungu tyce, tak stejen se teprve v ohni boje zjisti prednosti, ci nedostaky (ktere se daji pomoco VT omezit a i odstranit). Jako cloveka te si ce neznam, ale Pekki neni blb, aby si bydlel s mamlesem. Pro adeptstvi. | |
|
| |
JackOneill Borec
| Předmět: JAckOneill-Stargate-Mercenary 22 lvl Fri Oct 12, 2007 2:54 pm | |
| - Derujd napsal:
- Strykus to uz jsem nekde slysel :p muj hlas nema vyznam takze je to jedno ale guilda potrebuje zoldaka co bude umet hrat a tahat misto toho aby spolehal na prista a natahl vsechno...
Myslis ze ja neumim hrat a nataham vsechno ty by ssi sem nemel vubec psat:D ToS 4ever | |
|
| |
Braba Nováček
Poeet p?íspivku : 21 Registration date : 29. 08. 07
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Fri Oct 12, 2007 4:42 pm | |
| Vypadas na inteligentniho cloveka, ktery se chova primerene ke svemu veku soude podle tech synu No nic urcite PRO , takove lidi potrebujeme, doufam, ze v dungu ti to aspon trochu pujde a zbytek dopilujeme | |
|
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Fri Oct 12, 2007 5:55 pm | |
| Ahoj , přihláška pěkná, jen by mě zajímaly tvoje zkušenosti s dungeonů a jak ovládáš hraní žoldáka. | |
|
| |
Imhotem Zaučený
Poeet p?íspivku : 31 Registration date : 29. 06. 07
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Fri Oct 12, 2007 7:37 pm | |
| Prooooooooo lidi jsou dulezitiiiiiii | |
|
| |
Arki Nováček
Poeet p?íspivku : 19 Age : 29 Localisation : Banka Daugas a Dungy Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Fri Oct 12, 2007 8:29 pm | |
| | |
|
| |
Pekki Naučený
Poeet p?íspivku : 51 Age : 40 Registration date : 04. 10. 07
| |
| |
Roman Naučený
Poeet p?íspivku : 91 Age : 36 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Sat Oct 13, 2007 9:58 pm | |
| toho Gotharda máš od Josefa(Krvavá panenka) ? | |
|
| |
Deiotaros Naučený
Poeet p?íspivku : 83 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Mon Oct 15, 2007 3:40 am | |
| Já jsem též pro přijetí... | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Mon Oct 15, 2007 4:48 am | |
| dneska sme se strykusembyli v dungu...a zladal dung v pohode a je to pohodovej clovek a je s nim sranda 100% jsem pro! | |
|
| |
Strykus Nováček
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 11. 10. 07
| |
| |
Evicka/faktik Guild Patriot
Poeet p?íspivku : 68 Registration date : 17. 06. 07
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Mon Oct 15, 2007 4:19 pm | |
| Ja jsem taky pro | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Mon Oct 15, 2007 4:52 pm | |
| | |
|
| |
Riki Naučený
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Mon Oct 15, 2007 7:08 pm | |
| | |
|
| |
Deiotaros Naučený
Poeet p?íspivku : 83 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Mon Oct 15, 2007 7:52 pm | |
| Toho zedníka "seru na to du hrat piskvorky" chci do guildy taky | |
|
| |
Baltazar Borec
| |
| |
Pekki Naučený
Poeet p?íspivku : 51 Age : 40 Registration date : 04. 10. 07
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Tue Oct 16, 2007 5:56 am | |
| ten zedník znám ho asi 23 let(je mi 23) , dělal jsem s ním v intersparu, berte na něj ohled hraje to asi 2 měsíce a toho mága má na 12 lvl já sním chodím troly a učím ho to snad se mu bude dařit lépe. a strykovi to šlo? to je dobře já věděl že nezklameš | |
|
| |
JackOneill Borec
| Předmět: JackOneill Tue Oct 16, 2007 7:53 am | |
| - Pekki napsal:
- ten zedník znám ho asi 23 let(je mi 23) , dělal jsem s ním v intersparu, berte na něj ohled hraje to asi 2 měsíce a toho mága má na 12 lvl já sním chodím troly a učím ho to snad se mu bude dařit lépe. a strykovi to šlo? to je dobře já věděl že nezklameš
Podle m uz zbyva jedine souhla Gobiho o prijeti na trvalo do gildy:) ToS 4ever | |
|
| |
Riki Naučený
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Tue Oct 16, 2007 9:41 am | |
| - Pekki napsal:
- ten zedník znám ho asi 23 let(je mi 23) , dělal jsem s ním v intersparu, berte na něj ohled hraje to asi 2 měsíce a toho mága má na 12 lvl já sním chodím troly a učím ho to snad se mu bude dařit lépe. a strykovi to šlo? to je dobře já věděl že nezklameš
Nerikem, ze to byl debil, jen proste se svoji nezkusenosti nemel ji tento dung, nebo to aspon zahlasit, Zbytence lehy - necekal na healera a spaciroval se svyma malo zivotama po lave. Teleport nizkej, takze se portl primo do rozprsku lavy atd. Kdyby to bylo neco, kde se na zenikavic spoliha, nebo byla slabsi parta, tak lezime. Zednik i na nizsim levelu je utitecny, pokud ho hraje nekdo kdo vi co dela. Takhle je potreba, aby se nejfdriv otrkal nekde, kde jeho chyby napravi ostatni a kde to nebude zaviset na nem. | |
|
| |
Baltazar Borec
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse Tue Oct 16, 2007 11:53 am | |
| - Riki napsal:
- Pekki napsal:
Nerikem, ze to byl debil, jen proste se svoji nezkusenosti nemel ji tento dung, nebo to aspon zahlasit, Zbytence lehy - necekal na healera a spaciroval se svyma malo zivotama po lave. Teleport nizkej, takze se portl primo do rozprsku lavy atd. Kdyby to bylo neco, kde se na zenikavic spoliha, nebo byla slabsi parta, tak lezime. Zednik i na nizsim levelu je utitecny, pokud ho hraje nekdo kdo vi co dela. Takhle je potreba, aby se nejfdriv otrkal nekde, kde jeho chyby napravi ostatni a kde to nebude zaviset na nem. dung sme dosli :-) vsichni sme se zasmali on se neco naucil..jen skoda ze prisel o tolik expu jakoze ja sem pro at jde klido zas.... k tematu: tak co gobi? je to odhlasovane? | |
|
| |
JackOneill Borec
| Předmět: JAckOneill Tue Oct 16, 2007 3:30 pm | |
| - Baltazar napsal:
- Riki napsal:
- Pekki napsal:
Nerikem, ze to byl debil, jen proste se svoji nezkusenosti nemel ji tento dung, nebo to aspon zahlasit, Zbytence lehy - necekal na healera a spaciroval se svyma malo zivotama po lave. Teleport nizkej, takze se portl primo do rozprsku lavy atd. Kdyby to bylo neco, kde se na zenikavic spoliha, nebo byla slabsi parta, tak lezime. Zednik i na nizsim levelu je utitecny, pokud ho hraje nekdo kdo vi co dela. Takhle je potreba, aby se nejfdriv otrkal nekde, kde jeho chyby napravi ostatni a kde to nebude zaviset na nem. dung sme dosli :-) vsichni sme se zasmali on se neco naucil..jen skoda ze prisel o tolik expu jakoze ja sem pro at jde klido zas....
k tematu: tak co gobi? je to odhlasovane? Ja bych rekl ze jo uz sem s nim domluveny ze pujdem v od 8do 10 naky poradny dung tak ze sem na 100% pro je to fakt fajn typek:) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přihláška Strykuse | |
| |
|
| |
| Přihláška Strykuse | |
|