| chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Pekki Naučený
Poeet p?íspivku : 51 Age : 40 Registration date : 04. 10. 07
| Předmět: chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Thu Oct 04, 2007 5:00 pm | |
| 1)malwineusz, ranger, lvl 18 2)pekki,palach,lvl 15, druid zděděný, lonedruid,lvl 25,jen do morfu 3)hraji asi rok,znám stargate docela dobře spolu kecáme 4)myslím že dobrá nemám ani jeden frap, každému pomáhám 5)nebyl jsem v guildě 6)ano i ne 7)hraju sám od začátku,sem tam se někam připojím do nějakýho dungu ale můj problém je že jsem pekař je mi 23,mám samé noční a dvakrát do týdne volno, které věnuji ultimě, bydlím v praze na vinohradech 9)423-248-150 chtěl bych si zahrát a dobře pokecat,sám už se nikam nevyexpím,ted chodím na snow monstra ale dávaj mi 15 expu,v pvm jsem dobrej, pvp jsem ještě ani nezkoušel. chtěl bych trochu více adrenalinu a jiný dungeony. | |
|
| |
JackOneill Borec
Poeet p?íspivku : 177 Age : 37 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: JackOneill-Stargate-Mercenary 22 lvl Thu Oct 04, 2007 5:06 pm | |
| - Pekki napsal:
- 1)malwineusz, ranger, lvl 18
2)pekki,palach,lvl 15, druid zděděný, lonedruid,lvl 25,jen do morfu 3)hraji asi rok,znám stargate docela dobře spolu kecáme 4)myslím že dobrá nemám ani jeden frap, každému pomáhám 5)nebyl jsem v guildě 6)ano i ne 7)hraju sám od začátku,sem tam se někam připojím do nějakýho dungu ale můj problém je že jsem pekař je mi 23,mám samé noční a dvakrát do týdne volno, které věnuji ultimě, bydlím v praze na vinohradech 9)423-248-150 chtěl bych si zahrát a dobře pokecat,sám už se nikam nevyexpím,ted chodím na snow monstra ale dávaj mi 15 expu,v pvm jsem dobrej, pvp jsem ještě ani nezkoušel. chtěl bych trochu více adrenalinu a jiný dungeony. Sem PRo je to dobry kamos tak ze nemam vuci nemu vyhrady a budu rad kdyz bude s nami chodit dungy:) | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Thu Oct 04, 2007 9:51 pm | |
| Lone Druida jsem znal, proc se knam nehlasis za Lonyho ale hlasis se za rangu ? :p Ranga je maly lvl.... Mno ranga v dungu moc potreba neni leda tak nekde kde je na konci konik... | |
|
| |
Baltazar Borec
Poeet p?íspivku : 239 Age : 36 Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Fri Oct 05, 2007 2:32 am | |
| - Pekki napsal:
- ....
jsem pro zkousku.... | |
|
| |
Lion. Nováček
Poeet p?íspivku : 20 Registration date : 06. 09. 07
| Předmět: Re: chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Fri Oct 05, 2007 3:12 pm | |
| Znam te od videni celkem v poho typek pro Tos Forever | |
|
| |
Pekki Naučený
Poeet p?íspivku : 51 Age : 40 Registration date : 04. 10. 07
| Předmět: odpověd Sun Oct 07, 2007 12:13 pm | |
| No s tím lonem by to šlo i když to není moje primární postava. Záleží jenom na vás jak řeknete tak bude . Ale ranga bych potřeboval na tamování zvíšit taky a když je s aligatorem tak oba udělují dmg tak kolem 50 a to je slušné. To ani ten lone neumí. | |
|
| |
JackOneill Borec
Poeet p?íspivku : 177 Age : 37 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: JAckOneill-Stargate-Mercenary 22 lvl Sun Oct 07, 2007 12:20 pm | |
| - Pekki napsal:
- No s tím lonem by to šlo i když to není moje primární postava. Záleží jenom na vás jak řeknete tak bude . Ale ranga bych potřeboval na tamování zvíšit taky a když je s aligatorem tak oba udělují dmg tak kolem 50 a to je slušné. To ani ten lone neumí.
Mno jenze stejne sem pro aby lidi hraly za sve primarni postavy tak ze bych radci aby si hral za rangu nez za Lonela:) ToS 4ever | |
|
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Mon Oct 08, 2007 5:09 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu | |
| |
|
| |
| chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu | |
|