Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu

Goto down 
+2
JackOneill
Pekki
6 posters
AutorZpráva
Pekki
Naučený
Naučený
Pekki

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 04. 10. 07

chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Empty
PříspěvekPředmět: chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu   chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Icon_minitimeThu Oct 04, 2007 5:00 pm

1)malwineusz, ranger, lvl 18
2)pekki,palach,lvl 15, druid zděděný, lonedruid,lvl 25,jen do morfu
3)hraji asi rok,znám stargate docela dobře spolu kecáme
4)myslím že dobrá nemám ani jeden frap, každému pomáhám study
5)nebyl jsem v guildě
6)ano i ne
7)hraju sám od začátku,sem tam se někam připojím do nějakýho dungu ale můj problém je
Coolže jsem pekař je mi 23,mám samé noční a dvakrát do týdne volno, které věnuji ultimě, bydlím v praze na vinohradech Very Happy
9)423-248-150
chtěl bych si zahrát a dobře pokecat,sám už se nikam nevyexpím,ted chodím na snow monstra ale dávaj mi 15 expu,v pvm jsem dobrej, pvp jsem ještě ani nezkoušel. chtěl bych trochu více adrenalinu a jiný dungeony.
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

PříspěvekPředmět: JackOneill-Stargate-Mercenary 22 lvl   chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Icon_minitimeThu Oct 04, 2007 5:06 pm

Pekki napsal:
1)malwineusz, ranger, lvl 18
2)pekki,palach,lvl 15, druid zděděný, lonedruid,lvl 25,jen do morfu
3)hraji asi rok,znám stargate docela dobře spolu kecáme
4)myslím že dobrá nemám ani jeden frap, každému pomáhám study
5)nebyl jsem v guildě
6)ano i ne
7)hraju sám od začátku,sem tam se někam připojím do nějakýho dungu ale můj problém je
Coolže jsem pekař je mi 23,mám samé noční a dvakrát do týdne volno, které věnuji ultimě, bydlím v praze na vinohradech Very Happy
9)423-248-150
chtěl bych si zahrát a dobře pokecat,sám už se nikam nevyexpím,ted chodím na snow monstra ale dávaj mi 15 expu,v pvm jsem dobrej, pvp jsem ještě ani nezkoušel. chtěl bych trochu více adrenalinu a jiný dungeony.
Sem PRo je to dobry kamos tak ze nemam vuci nemu vyhrady a budu rad kdyz bude s nami chodit dungy:)
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu   chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Icon_minitimeThu Oct 04, 2007 9:51 pm

Lone Druida jsem znal, proc se knam nehlasis za Lonyho ale hlasis se za rangu ? :p Ranga je maly lvl.... Mno ranga v dungu moc potreba neni leda tak nekde kde je na konci konik...
Návrat nahoru Goto down
Baltazar
Borec
Borec
Baltazar

Poeet p?íspivku : 239
Registration date : 22. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu   chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Icon_minitimeFri Oct 05, 2007 2:32 am

Pekki napsal:
....

jsem pro zkousku....
Návrat nahoru Goto down
Lion.
Nováček
Nováček
Lion.

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 06. 09. 07

PříspěvekPředmět: Re: chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu   chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Icon_minitimeFri Oct 05, 2007 3:12 pm

Znam te od videni celkem v poho typek pro

Tos Forever flower
Návrat nahoru Goto down
Pekki
Naučený
Naučený
Pekki

Poeet p?íspivku : 51
Registration date : 04. 10. 07

PříspěvekPředmět: odpověd   chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Icon_minitimeSun Oct 07, 2007 12:13 pm

No s tím lonem by to šlo i když to není moje primární postava. Záleží jenom na vás jak řeknete tak bude . Ale ranga bych potřeboval na tamování zvíšit taky a když je s aligatorem tak oba udělují dmg tak kolem 50 a to je slušné. To ani ten lone neumí.
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

PříspěvekPředmět: JAckOneill-Stargate-Mercenary 22 lvl   chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Icon_minitimeSun Oct 07, 2007 12:20 pm

Pekki napsal:
No s tím lonem by to šlo i když to není moje primární postava. Záleží jenom na vás jak řeknete tak bude . Ale ranga bych potřeboval na tamování zvíšit taky a když je s aligatorem tak oba udělují dmg tak kolem 50 a to je slušné. To ani ten lone neumí.
Mno jenze stejne sem pro aby lidi hraly za sve primarni postavy tak ze bych radci aby si hral za rangu nez za Lonela:)

ToS 4ever
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu   chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Icon_minitimeMon Oct 08, 2007 5:09 pm

Přijat, LOCK
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu   chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

chci nějaký bezva pokec při dobrém dungu
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Ja chci k VAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Templars of Suffering :: Veřejná sekce :: Přijatí-
Přejdi na: