Templars of Suffering
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Templars of Suffering

Guilda hrající na shardu Endor

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Přihláška ´Trency

Goto down 
+3
Braba
JackOneill
Massacre
7 posters
AutorZpráva
Massacre
Nováček
Nováček

Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 27. 09. 07

Přihláška ´Trency Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška ´Trency   Přihláška ´Trency Icon_minitimeThu Sep 27, 2007 4:06 pm

Ahoj ahoj všem, jmenuji se Honza Douša je mi 16 skušenosti s ultimou jsou docela vysoké umím dobře pvpv za všechny postavy kromě mercaneryho.Dále umím dobře dungařit s vyjímkou že nyní nemám šípy lightning a megici do dungů :-) mám postavu rangera 19 ,,Trency'' takže si budu muset sehnat jinak chtěl bych do guildy abych měl něaké kamarády v ultimě hraji již rokem a již 2x sem s ultimou skončil, z důvodů že mě hra již nebavila nebo jsem naní neměl čas nyní si trochu času udělám.Mé icq je 297-640-809 může mi napsat kdokoliv kdo se chce na cokoliv zeptata nebo mi říct nemám rád když mě píšou lidi typu ,,hale vole ty buzerante tys udělal tohlec a támhlecto'' na takové výrazy nemám náladu děkuji s pozdravem Massacre - Honza.
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

Přihláška ´Trency Empty
PříspěvekPředmět: aJackOneill-Stargate-Mercenary   Přihláška ´Trency Icon_minitimeThu Sep 27, 2007 6:08 pm

Massacre napsal:
Ahoj ahoj všem, jmenuji se Honza Douša je mi 16 skušenosti s ultimou jsou docela vysoké umím dobře pvpv za všechny postavy kromě mercaneryho.Dále umím dobře dungařit s vyjímkou že nyní nemám šípy lightning a megici do dungů :-) mám postavu rangera 19 ,,Trency'' takže si budu muset sehnat jinak chtěl bych do guildy abych měl něaké kamarády v ultimě hraji již rokem a již 2x sem s ultimou skončil, z důvodů že mě hra již nebavila nebo jsem naní neměl čas nyní si trochu času udělám.Mé icq je 297-640-809 může mi napsat kdokoliv kdo se chce na cokoliv zeptata nebo mi říct nemám rád když mě píšou lidi typu ,,hale vole ty buzerante tys udělal tohlec a támhlecto'' na takové výrazy nemám náladu děkuji s pozdravem Massacre - Honza.
Mno mas rech s tim psanim na icq taky nemam rad kdyz me nekdo prudi a ranga se hodi po tom incidentu s impem sem pro Smile

ToS 4ever
Návrat nahoru Goto down
Braba
Nováček
Nováček
Braba

Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 29. 08. 07

Přihláška ´Trency Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška ´Trency   Přihláška ´Trency Icon_minitimeThu Sep 27, 2007 11:58 pm

PROTI
Znam te real, bydli vedle me kousek a vetsiho smejda sem an Uo nepotkal... kdyby umel dungy a i to pvp co rika, stejne by mi vadilo ze krade acc!!!!!!!! a mimochodem, jestli si myslis, ze umis dungarit mas docela velky sebevedomi... lol!
Návrat nahoru Goto down
Lion.
Nováček
Nováček
Lion.

Poeet p?íspivku : 20
Registration date : 06. 09. 07

Přihláška ´Trency Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška ´Trency   Přihláška ´Trency Icon_minitimeFri Sep 28, 2007 3:16 pm

Pro Pusobi na me jako prijemny clovek:) A ranga se hodi

Tos Forever flower
Návrat nahoru Goto down
Derujd
Naučený
Naučený
Derujd

Poeet p?íspivku : 97
Registration date : 26. 06. 07

Přihláška ´Trency Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška ´Trency   Přihláška ´Trency Icon_minitimeSun Sep 30, 2007 3:48 pm

Massacreho nesmrtelna hlaska: Ahoj ja jsme Massacre... Znam ho acc mi neukradl ani memu kamosovi.. znam i par jeho postav... a myslim si ze by se nesnazil okradat guildu do ktere jde... a i tak kdyby chtel tak mu muzu rict ze nebude co krast :p a o acc se necha obrat jen dement me se to jeste nestalo a to jsem acc pujcoval uz par lidem...(a do ted toho lituju i kdyz ty lidi znam real) :p

DULEZITA OTAZKA: expis to od 0 lvl ??
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Poeet p?íspivku : 68
Registration date : 17. 06. 07

Přihláška ´Trency Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška ´Trency   Přihláška ´Trency Icon_minitimeWed Oct 03, 2007 9:47 pm

Chapu takze evicka se vklada do rozhodnuti jo Smile ste si jisti ze to fakt chcete ... tady ratafak nebo masark sakr nebo jak si to ten bouchac co vsecko umy a vsecko zna je prej smejd jo Evil or Very Mad tak jo Moje slovo dneska bude mit vahu dejmte tomuuu 97% rozodnuti vsech jo Smile Takze ja su proti je to nejakej ŠAŠEK a beztak bude delat svinarny tak at si hodi kempa nekde jinde cabalajka kamo cheers drunken lol!
Návrat nahoru Goto down
JackOneill
Borec
Borec
JackOneill

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 18. 06. 07

Přihláška ´Trency Empty
PříspěvekPředmět: JackOneill   Přihláška ´Trency Icon_minitimeWed Oct 03, 2007 10:07 pm

Massacre napsal:
Sem PRO PRIJETI
Návrat nahoru Goto down
Evicka/faktik
Guild Patriot
Guild Patriot
Evicka/faktik

Poeet p?íspivku : 68
Registration date : 17. 06. 07

Přihláška ´Trency Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška ´Trency   Přihláška ´Trency Icon_minitimeFri Oct 05, 2007 4:56 pm

Dejtemu jen na stoun a nepustime ho do baraku
Návrat nahoru Goto down
Gobi
Skučil
Skučil
Gobi

Poeet p?íspivku : 221
Registration date : 16. 06. 07

Přihláška ´Trency Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška ´Trency   Přihláška ´Trency Icon_minitimeSun Oct 21, 2007 12:24 pm

Neprijat, LOCK
Návrat nahoru Goto down
https://tofs.forumczech.com
Sponsored content

Přihláška ´Trency Empty
PříspěvekPředmět: Re: Přihláška ´Trency   Přihláška ´Trency Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Přihláška ´Trency
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru