| Přihláška ´Trency | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Massacre Nováček
Poeet p?íspivku : 1 Registration date : 27. 09. 07
| Předmět: Přihláška ´Trency Thu Sep 27, 2007 4:06 pm | |
| Ahoj ahoj všem, jmenuji se Honza Douša je mi 16 skušenosti s ultimou jsou docela vysoké umím dobře pvpv za všechny postavy kromě mercaneryho.Dále umím dobře dungařit s vyjímkou že nyní nemám šípy lightning a megici do dungů :-) mám postavu rangera 19 ,,Trency'' takže si budu muset sehnat jinak chtěl bych do guildy abych měl něaké kamarády v ultimě hraji již rokem a již 2x sem s ultimou skončil, z důvodů že mě hra již nebavila nebo jsem naní neměl čas nyní si trochu času udělám.Mé icq je 297-640-809 může mi napsat kdokoliv kdo se chce na cokoliv zeptata nebo mi říct nemám rád když mě píšou lidi typu ,,hale vole ty buzerante tys udělal tohlec a támhlecto'' na takové výrazy nemám náladu děkuji s pozdravem Massacre - Honza. | |
|
| |
JackOneill Borec
Poeet p?íspivku : 177 Age : 37 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: aJackOneill-Stargate-Mercenary Thu Sep 27, 2007 6:08 pm | |
| - Massacre napsal:
- Ahoj ahoj všem, jmenuji se Honza Douša je mi 16 skušenosti s ultimou jsou docela vysoké umím dobře pvpv za všechny postavy kromě mercaneryho.Dále umím dobře dungařit s vyjímkou že nyní nemám šípy lightning a megici do dungů :-) mám postavu rangera 19 ,,Trency'' takže si budu muset sehnat jinak chtěl bych do guildy abych měl něaké kamarády v ultimě hraji již rokem a již 2x sem s ultimou skončil, z důvodů že mě hra již nebavila nebo jsem naní neměl čas nyní si trochu času udělám.Mé icq je 297-640-809 může mi napsat kdokoliv kdo se chce na cokoliv zeptata nebo mi říct nemám rád když mě píšou lidi typu ,,hale vole ty buzerante tys udělal tohlec a támhlecto'' na takové výrazy nemám náladu děkuji s pozdravem Massacre - Honza.
Mno mas rech s tim psanim na icq taky nemam rad kdyz me nekdo prudi a ranga se hodi po tom incidentu s impem sem pro ToS 4ever | |
|
| |
Braba Nováček
Poeet p?íspivku : 21 Registration date : 29. 08. 07
| Předmět: Re: Přihláška ´Trency Thu Sep 27, 2007 11:58 pm | |
| PROTIZnam te real, bydli vedle me kousek a vetsiho smejda sem an Uo nepotkal... kdyby umel dungy a i to pvp co rika, stejne by mi vadilo ze krade acc!!!!!!!! a mimochodem, jestli si myslis, ze umis dungarit mas docela velky sebevedomi... | |
|
| |
Lion. Nováček
Poeet p?íspivku : 20 Registration date : 06. 09. 07
| Předmět: Re: Přihláška ´Trency Fri Sep 28, 2007 3:16 pm | |
| Pro Pusobi na me jako prijemny clovek:) A ranga se hodi Tos Forever | |
|
| |
Derujd Naučený
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 26. 06. 07
| Předmět: Re: Přihláška ´Trency Sun Sep 30, 2007 3:48 pm | |
| Massacreho nesmrtelna hlaska: Ahoj ja jsme Massacre... Znam ho acc mi neukradl ani memu kamosovi.. znam i par jeho postav... a myslim si ze by se nesnazil okradat guildu do ktere jde... a i tak kdyby chtel tak mu muzu rict ze nebude co krast :p a o acc se necha obrat jen dement me se to jeste nestalo a to jsem acc pujcoval uz par lidem...(a do ted toho lituju i kdyz ty lidi znam real) :p DULEZITA OTAZKA: expis to od 0 lvl ?? | |
|
| |
Evicka/faktik Guild Patriot
Poeet p?íspivku : 68 Registration date : 17. 06. 07
| |
| |
JackOneill Borec
Poeet p?íspivku : 177 Age : 37 Registration date : 18. 06. 07
| Předmět: JackOneill Wed Oct 03, 2007 10:07 pm | |
| - Massacre napsal:
- Ahoj ahoj všem, jmenuji se Honza Douša je mi 16 skušenosti s ultimou jsou docela vysoké umím dobře pvpv za všechny postavy kromě mercaneryho.Dále umím dobře dungařit s vyjímkou že nyní nemám šípy lightning a megici do dungů :-) mám postavu rangera 19 ,,Trency'' takže si budu muset sehnat jinak chtěl bych do guildy abych měl něaké kamarády v ultimě hraji již rokem a již 2x sem s ultimou skončil, z důvodů že mě hra již nebavila nebo jsem naní neměl čas nyní si trochu času udělám.Mé icq je 297-640-809 může mi napsat kdokoliv kdo se chce na cokoliv zeptata nebo mi říct nemám rád když mě píšou lidi typu ,,hale vole ty buzerante tys udělal tohlec a támhlecto'' na takové výrazy nemám náladu děkuji s pozdravem Massacre - Honza.
Sem PRO PRIJETI | |
|
| |
Evicka/faktik Guild Patriot
Poeet p?íspivku : 68 Registration date : 17. 06. 07
| Předmět: Re: Přihláška ´Trency Fri Oct 05, 2007 4:56 pm | |
| Dejtemu jen na stoun a nepustime ho do baraku | |
|
| |
Gobi Skučil
Poeet p?íspivku : 221 Localisation : Sušice 4 ever ! Registration date : 16. 06. 07
| Předmět: Re: Přihláška ´Trency Sun Oct 21, 2007 12:24 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Přihláška ´Trency | |
| |
|
| |
| Přihláška ´Trency | |
|